SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 oyunda baya ruh eksikligi var sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 bunu yapcaklarmış galiba: http://en.wikipedia.org/wiki/Meantime_%28video_game%29 wasteland ile aynı dünyada geçiyor. wasteland2 kaplamalarını yaptık o kadar kullanabldiğimiz kadar kullanalım bari demişler heralde sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 leş unity assetleri insanlara nasıl çakarız 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Bard’s Tale 4 demis fargo, turn based falan filan disinde bisi dememisler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2015 bard's tale bilemiyorum hmm. ancient olanı bayıla bayıla oynardım da onun zaten moderni vardı ve o kadar tırttı ki oynamadım bile. adam gibi RPG yapacaklar mıydı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 http://www.wingamestore.com/product/3633/Wasteland-2/ pcgames5off kuponuyla $9.49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 aldim sonunda thanks SW bundle'i da aldim. waifu bundle'i da alicam oeh vurucam kirbaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=BpKUqHlOIDI xbox a geliyormus top lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 kolsolcular o kadar yazıyı okumazlar. odun gibi oynarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 odun gibi oyun zaten bir noktadan sonra PS4'e de çıkıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 abi yalnız koltuktan gamepadle acayip oynanır bunun combatı sdfsd. ama evet bu bile fazla text içeriyor konsolcular için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Orası benim de kafama takıldı, bunların okuyup anlayabileceği kelime sayısı belli. Belki hikayeyi dialogları falan kısaltırlar, wikipediadaki simple englishi falan kullanırlar. Bide padle oynamak için baya bi ui overhaul gerekir sanki. Ama asıl soru kim alır neden alır? Nasıl bi müşteriyi hedefliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 O'ya basar geceriz, siz dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 mesele okuma meselesi değil de 5 metreden yazıları okunabilecek boyuta getirince ekrana sığdırabilme meselesi, onu yaparlarsa np. keşke buna yatıracağıma dead state'e yatırsaymışım yalnız ks'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 dead state de baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Mermi olayı hep kasış mı bu oyunda. 1-2 görev geçtimde. Hesapta en kolayda oynuyorum. Bilseydim adamların hepsini melee karakter yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Öyle yapsaydın robotlar çıkınca küfür ederdin sdf. Minigun gibi mermi içen ağır silahları oyunun sonlarına kadar tavsiye etmiyorum. Bir sniper, iki makineli tüfek ve bir enerji silahı kullanan grup üyesi oyunun ortalarına kadar iyi gidiyor. Mermilere dikkat edeceksin ama evet. Benim sniperda biri diğerinden farklı mermi kullanan iki farklı tüfek vardı. Biri bitince diğerine geçerim diye. Böyle ufak taktikler yap kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bş kaç sorum var. 1. Conversation skilleri işe yarıyor mu? Almaya değer mi? 2. Oyundaki iyi weapon skill hangisi? Sonra fallout 2 gibi butun oyun energy kasıp gauss gelince uzulmek istemiyom. 3. Melee hero şart mı yoksa hepsini ranged mi kasıyım kafamdakşi takım 1 tane charisma kasmıs takım lideri 2 tane ranged weaponlu amele/biri repair felan alabilir 1 tane healer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 conversation skilllerini almaya değer hatta bence olmazsa olmaz. yalnız kullanacağın NPClere bakıp ona göre dağıt ki pişti olmasın. non-combat hepsi için aynısı geçerli. bazı skilller olmasa da olur tier. toaster repair, mechanical repair, brute force, animal whisperer vs.. onlara artık wikisinden falan bakarsın ne getirisi var diye, öyle karar verirsin. healer bir adet yeterli ancak iki tane surgeon bulundurmanı tavsiye ederim. böylece resleyecek elemanın yatarsa onu da kaldırabilecek biri bulunur. en iyi silah range yüzünden sniper riflelar. sonra da assault rifle geliyor. şahsen her silah skilllini kullanacak şekilde dağıtmıştım. pişman olmadım. güçlüleri dizmeden de rahat oynanıyor. aynı karaktere birden fazla combat skill de faydalı olabiliyor. ap cost, mermi miktarı vs. melee kullanıp kullanmamak tamamen üşenip üşenmeme meselesi. özetle kafana göre oyna bence çok takmadan. skilller pişti olmadığı sürece rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Tuna peki her conv ski,llden birer point mi bi tanesine cok abanmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 4 parti üyesinin her birine farklı ver ya da spoiler yeme pahasına yol arkadaşlarının başlangıç skillerine bakarak seçim yap. Yani gelecek olan yol arkadaşına göre başlangıç karakterlerinin konuşma skilllerini belirle. Konuşma esnasında char değiştirebildiğinden farklı karakterlerde olması sorun olmuyor. Toaster Repair'i tavsiye ediyorum ek olarak. İlginç şeylere ulaşmak mümkün oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Her conversation skillinden tutan adam bulundurmak faydalı oluyor. Melee karakter bulundurmadım hiç(karakterlerden gelen bir iki puan haricinde). Kullanılıyordur muhakkak fakat ben kullanmadan rahat bitirdim. Oyunun sonuna kadar bir sniper, bir makineli, bir iki enerji silahı, bir de shotgunlı tip kullandım. Oyun sırasında hiç şu tipi çıkartayım dediğim olmadı. Karakterleri işe yarar hale getirmek senin elinde en nihayetinde. Shotgun kullanan çok iyi bir medicse, enerji silahı kullanan kız en iyi security kıran elemansa belli bir encounterda işe yaramadılar diye hemen burun kıvırmıyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 yakın menzilli silahlar (smg, shotgun) kullanan charlar üzmüştü beni, ölü ağırlık olarak kalmışlardı combat en uzun mesafede başlayıp bitirildiği için. düşman cover'dan çıkıp yaklaşmıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ben biraz sinirli adamımda böyle bariz eksik kaldı mı nevrim dönüyor karakter. O sebeple soruyorum. O zaman Hepsi assaultcu yaparım aga mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Assaultlar ileride cılız kalıyor biraz en az bir adet enerji bir adet de heavy wep. bulundurmak gerek bence. shotgun israf ama... onun yerine tabanca bile daha iyi iş yapar güya koni şeklinde ateş ediyor ama hem kullanımı sakat hem de dmg epey düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar