Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Abi futbol ve top oynamanın etimolojik olarak aynı şey olup olmadığına niye bu kadar alındın sen ya.Senin ağzını yerim tamam aynı olsunlar senin için bu kadar önemliyse. Zaman konusunda da yalan söyledim zamanım çok aslında uyuyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 toggie said: uykusuzluktan oluyo bunlar herelde. dostum ben cin halk cumhuriyetindeyim saat burada oglen 4 Alinmadim, sormussun bir de uzerine yuh cekmissin, ben de sana yazdim huylarin duzelsin sordugun seylerin cevabini okuyasin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 maçta bir ara yine sesi kıstı digiturk nedeni neydi ne diyordu taraftarı sivasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 futbol degil top oynuyorsunuz diyorlarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 saatten bahsetmedim ki ben. uykusuzluktan oluyodur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 beni yakaladin adamim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ne yapsam cevap yazsam mı bilemedim ki.Var mı isteyen cevap yazmamı yoksa yazmayacağım.Varsa belki biraz drama döner ama ona da söz veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 badass... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 La dur iki dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Çin'de çok sıkılmış bazıları asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 İlhan gel artık da bi adam adama savunma yapayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 adam adama derken ilhan adam adamayı açıklasana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bone postu zannettim, Çin menşei çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 scorch said: maçta bir ara yine sesi kıstı digiturk nedeni neydi ne diyordu taraftarı sivasin hakemin cinsel tercihi hakkında ileri geri konuşuyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konn said: Ornegin sadece tekme atarak oynanmadigi icin Kickball demiyoruz. geri kalanina cevap vermeyecegim zira hem tartisma sacma hem de metafor illa kokene dayanmaz dogru bir metafordu bu da... su cumle tek basina hatani ozetliyor. zira italyanlar futbol icin "calcio" yani tekme kelimesini kullanir. kickball da degil kick direkt. hos italyan futbol anlayisi dusunulsuginde bu normal ama konu o degil tekme denip denmemesi :) hos o olmasa bile sirf tekme atilmiyo diye kickball denmiyosa ayni mantikla sirf ayak kullanilmiyo diye futbol da denmemeliydi. bunun kafa topu var, tac atisi var, gogus kontrolu var, melonun fenere attigi golu var. var oglu var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ua kafası: http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/SuperLig/2012/03/06/gsaray-ucaginda-fbahce-isyani haber yalandır bence de, yine de hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ne goldu be, cuk oturmustu kalede de volkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 uçakta bulunan bazı kongre üyeleri... t.şak yapmıştır adamlar işte ya da yalan komple sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 sonra antu kafasi diyince uyariliyoruz. ayrica bence cok da "ilginc bir kafa" modu degil o, espriyle soylenmistir, ciddi soylenmisse de sonucta senelerdir hakem odalari basmalara, $ikelere soylendigimizde "ua kafasi" dendi de sonucu goruyoruz simdi. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 işte onu diyorum, ya haber yalan ya da geyik, ama bu direk ua ya da antu kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 suç bizde ya. 12 saat yollarda uğraşıyoruz 40km/h ile kayseri-sivas yapıyoruz. bak fenere şehir içinde otelden salona kar var panpa gitmiyoruz diyip gitmiyorlar dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 dandik şöför tutun, kara takılsın otobüs, devletin gelen kurtarma aracı zaten daha dandik, o direk takılır. gitmezsiniz işte. WIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yalniz fatih terim bu tarz seylere onem veren biriydi zamaninda. su hava kosullarinda son gun gidilmesi hata. neyse ki beklenen olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 onun muhabbetini yaptılar. futbolcular etkileniyomuş öyle rakımı değişik yerlerde bi günden fazla kalınca. ondan bi gün önceden gidilmeliymiş filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 haftada 1 maç yapan takımsın neye isyan devamlı anlamadım. 1 gün geç dönersin en kötü. perişan olmuşlar yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar