Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ya bak hesap bırakmakta gerekiyor oyunlar için değil mi onu unuttum ben, pff neyse girişmeyeyim şu satış olayına her yanından zararlı oluyorum asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 işte bende hesap bırakma durumu oldugu için makinedeki oyunları yakacam, bomboş satabildiğim fiyata satıcam. yalnız bu nba2k14 ve gta5 ıcın 10 dolar fılan fark odeyıp ps4 versıyonunu ındırebıleceksın dıye haberler okumustum umarım doğrudur. edit a 1 dk ya makınedeki oyunları yakmaya gerek yok ki , satın alan adam kendı hesabı ıle oyunları acabılır benım hesapları makineden silmedikce, bende benim hesapların sıfresını degıstırırım olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 dursun köşede ya. en kötü bluray player olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-rBAkj5Egok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Red said: dursun köşede ya. en kötü bluray player olarak.e ps4 de bluray player :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Ben de varım. tinu said: bu arada işim gereği istanbulda bir sony yetkili bayi ile çalışıyorum, sony smartwatch2 saatler filan alıp satıyorum ondan, ps4 için onlada konuşuyorum alış fiyatları belli olmadı ama bir indirimle alabilirürün ayırtabilirim tam 13 aralık için, eğer amerikada stok yok haberleri gelmeye başlarsa 15 kasımdan sonra sony bayisidinden alıcam, burdan da alacak olanlar varsa toplu alımda belki biraz daha indirim yaptırabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 LathspeLL said: Ben de varım. tinu said: bu arada işim gereği istanbulda bir sony yetkili bayi ile çalışıyorum, sony smartwatch2 saatler filan alıp satıyorum ondan, ps4 için onlada konuşuyorum alış fiyatları belli olmadı ama bir indirimle alabilirürün ayırtabilirim tam 13 aralık için, eğer amerikada stok yok haberleri gelmeye başlarsa 15 kasımdan sonra sony bayisidinden alıcam, burdan da alacak olanlar varsa toplu alımda belki biraz daha indirim yaptırabiliriz. adamın alış fiyatları belli olsun haber vericem buradan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 niye trde bu kadar kazık yiyoz lan biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 dolar degilde euro uzerinden satiliyor bide hayvan gibi kdv binince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/1965p15tk4rn8jpg/ku-xlarge.jpg 400 gb yer varmış hdd'de. direk 1 tb ssd alıp takanlar gördüydüm hep. Daha bütük hdd lazım olabilir harbiden. http://kotaku.com/a-500gb-playstation-4-will-give-you-about-400gb-of-stor-1463230827?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 1 tb ssd parasiyla neler alinir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ya amerikadan gelecek insan var. ama ps4 kalmamış hiçbir yerde..alamıyorum. şaka gibi. gene buraya kalacağız heralde. beni de sayabilirsiniz toplu alım olursa. gene bir süre daha arayacağım ps4 bulmayı. zaten daha burada çıkana kadar çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 hiçte şaka gibi değil gayet normal bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yok bitmesi şaka gibi değil. oradan geleceklerin tam bittiği dönemde gelmesi şaka gibi. aralıkta gelseler bulabilirim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 PS4'ü niye cıktıgı gun almak istiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 çıktığı gün değil benim için olay. eğer aralıkta dönecek olsa o da uyardı ama atiyorum kasımda dönerse bir sonraki gelişleri belki 6 ay sonra olacaktır. bir de aslında ilk ayda almak ile 1 sene sonra almak arasında da pek fark yok. ucuzlamıyor meret hiçbir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 tinu beni de ekleyin listeye her türlü fiyat piyasaya göre iyi olacaktir diye düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ucuzlamıyor ama gelistiriliyor. ps3'teki gibi olmayacagını kim garanti edebilir. slim kasalar, yuksek kapasite hdd falan gelir yani. pazarlama isi bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Arnis said: tinu beni de ekleyin listeye her türlü fiyat piyasaya göre iyi olacaktir diye düsünüyorum. piyasada 1399 tl olacak deniyor, buradan bunun altına alacağımız kesin ama ne kadar altına alıcaz onu fiyatlar belli olunca yazıcam burada, ornek verdiğim gibi 499 tl olan smartwatch2 saatlerı 390 a veriyor bana. ama ps4'de ne kadar bir oranla indirim yapar bilmiyorum. işte ben 6-7 tane alıcaz diye pazarlık yapıcam sonuna kadar zaten samimide bir arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Şu an 6 yı geçtik sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 öyle görünüyor, fiyat belli olunca netleşir, artar yada eksilir. bakalım.. 4 tane farklı mağazası olan sony ana bayilerden birisi aslında ben mesajlara göre bir liste yapayım , şimdi düşündümde adamın 4 tane mağazası var , mağazalarınada ürün göndermek zorunda, adam yarın öbürgün stok belli olduğunda deniz sana en fazla 6 tane verebilirimde diyebilir ilk partiden. o yüzden bir sıralama yapmak lazım sayı artıyor. 1- Fizban 2- Skyfire 3- Gangren 4- Dreagloth 5- LathspeLL 6- Barbu 7- Arnis ben hariç 7 olmuş, benim aralık ayında amerikandan alma durumum var, stoklarda varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 wallmart şuan 25 aralık'ta en son göndeririz diye yazıyor sitesinde. geçmiş sayfalarda verdiğim bundle için. daha öncesinde de gelebilir belki ama en son 25 aralık olarak düşünebilirsin. benim de dediğim gibi öyle getirtme durumu var. ama gelecek olan kişinin tarihine bağlı. kasım sonu gibi planlıyor şuan için. listede kalsın adım. ben update veririm son durumumu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 tinu said: öyle görünüyor, fiyat belli olunca netleşir, artar yada eksilir. bakalım.. 4 tane farklı mağazası olan sony ana bayilerden birisi aslında ben mesajlara göre bir liste yapayım , şimdi düşündümde adamın 4 tane mağazası var , mağazalarınada ürün göndermek zorunda, adam yarın öbürgün stok belli olduğunda deniz sana en fazla 6 tane verebilirimde diyebilir ilk partiden. o yüzden bir sıralama yapmak lazım sayı artıyor. 1- Fizban 2- Skyfire 3- Gangren 4- Dreagloth 5- LathspeLL 6- Barbu 7- Arnis ben hariç 7 olmuş, benim aralık ayında amerikandan alma durumum var, stoklarda varsa :) Tinu beni de eklermisin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ben de fiyata göre bu topa girebilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 barbu said: wallmart şuan 25 aralık'ta en son göndeririz diye yazıyor sitesinde. geçmiş sayfalarda verdiğim bundle için. daha öncesinde de gelebilir belki ama en son 25 aralık olarak düşünebilirsin. benim de dediğim gibi öyle getirtme durumu var. ama gelecek olan kişinin tarihine bağlı. kasım sonu gibi planlıyor şuan için. listede kalsın adım. ben update veririm son durumumu sana. benim arkadas 23 aralıkta amerikada olacak newyork'da bir hafta kalacaklar, o alıp getirecek , ama işte yılbaşı öncesi filan kalırmı mağazalarda bende korkmaya başladım. şu benim sonydeki arkadaşın fiyatları belli olsun, benim konsoluda zaten 750 ye satıyorum, olmadı hiç riske girmem, direk buradan alırım, amerikadan almam garanti olsa bedavaya gelecek neredeyse alet :) güncel durum: 1- Fizban 2- Skyfire 3- Gangren 4- Dreagloth 5- LathspeLL 6- Barbu 7- Arnis 8- Glatheros 9- Serju fiyat olarakda tahmınım 1400 se bunun normal satısı, 1300 e verır bana, e 100 tl bi oyun parası nerden baksan :) bakalım daha aşağı alabilirmiyiz zorlayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar