Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

işte bende hesap bırakma durumu oldugu için makinedeki oyunları yakacam, bomboş satabildiğim fiyata satıcam.

yalnız bu nba2k14 ve gta5 ıcın 10 dolar fılan fark odeyıp ps4 versıyonunu ındırebıleceksın dıye haberler okumustum umarım doğrudur.

edit
a 1 dk ya makınedeki oyunları yakmaya gerek yok ki , satın alan adam kendı hesabı ıle oyunları acabılır benım hesapları makineden silmedikce, bende benim hesapların sıfresını degıstırırım olur biter.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de varım.

tinu said:

bu arada işim gereği istanbulda bir sony yetkili bayi ile çalışıyorum, sony smartwatch2 saatler filan alıp satıyorum ondan, ps4 için onlada konuşuyorum alış fiyatları belli olmadı ama bir indirimle alabilirürün ayırtabilirim tam 13 aralık için,

eğer amerikada stok yok haberleri gelmeye başlarsa 15 kasımdan sonra sony bayisidinden alıcam,

burdan da alacak olanlar varsa toplu alımda belki biraz daha indirim yaptırabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Ben de varım.

tinu said:

bu arada işim gereği istanbulda bir sony yetkili bayi ile çalışıyorum, sony smartwatch2 saatler filan alıp satıyorum ondan, ps4 için onlada konuşuyorum alış fiyatları belli olmadı ama bir indirimle alabilirürün ayırtabilirim tam 13 aralık için,

eğer amerikada stok yok haberleri gelmeye başlarsa 15 kasımdan sonra sony bayisidinden alıcam,

burdan da alacak olanlar varsa toplu alımda belki biraz daha indirim yaptırabiliriz.

adamın alış fiyatları belli olsun haber vericem buradan,
Sosyal ağlarda paylaş

http://img.gawkerassets.com/img/1965p15tk4rn8jpg/ku-xlarge.jpg

400 gb yer varmış hdd'de. direk 1 tb ssd alıp takanlar gördüydüm hep. Daha bütük hdd lazım olabilir harbiden.

http://kotaku.com/a-500gb-playstation-4-will-give-you-about-400gb-of-stor-1463230827?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

Sosyal ağlarda paylaş

çıktığı gün değil benim için olay. eğer aralıkta dönecek olsa o da uyardı ama atiyorum kasımda dönerse bir sonraki gelişleri belki 6 ay sonra olacaktır.

bir de aslında ilk ayda almak ile 1 sene sonra almak arasında da pek fark yok. ucuzlamıyor meret hiçbir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Arnis said:

tinu beni de ekleyin listeye her türlü fiyat piyasaya göre iyi olacaktir diye düsünüyorum.

piyasada 1399 tl olacak deniyor, buradan bunun altına alacağımız kesin ama ne kadar altına alıcaz onu fiyatlar belli olunca yazıcam burada,

ornek verdiğim gibi 499 tl olan smartwatch2 saatlerı 390 a veriyor bana. ama ps4'de ne kadar bir oranla indirim yapar bilmiyorum. işte ben 6-7 tane alıcaz diye pazarlık yapıcam sonuna kadar zaten samimide bir arkadas.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle görünüyor,

fiyat belli olunca netleşir, artar yada eksilir. bakalım.. 4 tane farklı mağazası olan sony ana bayilerden birisi

aslında ben mesajlara göre bir liste yapayım , şimdi düşündümde adamın 4 tane mağazası var , mağazalarınada ürün göndermek zorunda, adam yarın öbürgün stok belli olduğunda deniz sana en fazla 6 tane verebilirimde diyebilir ilk partiden.

o yüzden bir sıralama yapmak lazım sayı artıyor.

1- Fizban
2- Skyfire
3- Gangren
4- Dreagloth
5- LathspeLL
6- Barbu
7- Arnis

ben hariç 7 olmuş, benim aralık ayında amerikandan alma durumum var, stoklarda varsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

wallmart şuan 25 aralık'ta en son göndeririz diye yazıyor sitesinde. geçmiş sayfalarda verdiğim bundle için. daha öncesinde de gelebilir belki ama en son 25 aralık olarak düşünebilirsin.

benim de dediğim gibi öyle getirtme durumu var. ama gelecek olan kişinin tarihine bağlı. kasım sonu gibi planlıyor şuan için.

listede kalsın adım. ben update veririm son durumumu sana.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

öyle görünüyor,

fiyat belli olunca netleşir, artar yada eksilir. bakalım.. 4 tane farklı mağazası olan sony ana bayilerden birisi

aslında ben mesajlara göre bir liste yapayım , şimdi düşündümde adamın 4 tane mağazası var , mağazalarınada ürün göndermek zorunda, adam yarın öbürgün stok belli olduğunda deniz sana en fazla 6 tane verebilirimde diyebilir ilk partiden.

o yüzden bir sıralama yapmak lazım sayı artıyor.

1- Fizban
2- Skyfire
3- Gangren
4- Dreagloth
5- LathspeLL
6- Barbu
7- Arnis

ben hariç 7 olmuş, benim aralık ayında amerikandan alma durumum var, stoklarda varsa :)

Tinu beni de eklermisin lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

wallmart şuan 25 aralık'ta en son göndeririz diye yazıyor sitesinde. geçmiş sayfalarda verdiğim bundle için. daha öncesinde de gelebilir belki ama en son 25 aralık olarak düşünebilirsin.

benim de dediğim gibi öyle getirtme durumu var. ama gelecek olan kişinin tarihine bağlı. kasım sonu gibi planlıyor şuan için.

listede kalsın adım. ben update veririm son durumumu sana.

benim arkadas 23 aralıkta amerikada olacak newyork'da bir hafta kalacaklar, o alıp getirecek , ama işte yılbaşı öncesi filan kalırmı mağazalarda bende korkmaya başladım.

şu benim sonydeki arkadaşın fiyatları belli olsun, benim konsoluda zaten 750 ye satıyorum, olmadı hiç riske girmem, direk buradan alırım, amerikadan almam garanti olsa bedavaya gelecek neredeyse alet :)

güncel durum:
1- Fizban
2- Skyfire
3- Gangren
4- Dreagloth
5- LathspeLL
6- Barbu
7- Arnis
8- Glatheros
9- Serju

fiyat olarakda tahmınım 1400 se bunun normal satısı, 1300 e verır bana, e 100 tl bi oyun parası nerden baksan :) bakalım daha aşağı alabilirmiyiz zorlayacam.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...