Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Şimdi mail geldi PSN'den, 29 Kasım 2013'te geliyomuş PS4. mah dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ya ne yapacagımı şaşırdım, Dark Souls önce PS'e geliyor. Az önce geliyor ama önce geliyor. Hayvan gibi eglenecek /dsg/ master race'ten önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ps4 grafik donanım hd7790 ile aynı deniyor böyleyse nasıl next gen grafikleri olucak bu konsolun ? ama doğru konsolllar içinde en iyisi olur pc le kıyaslamak doğru olmazmı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 next-gen console = last-gen pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Jim_E_Rustler said: Ya ne yapacagımı şaşırdım, Dark Souls önce PS'e geliyor. Az önce geliyor ama önce geliyor. Hayvan gibi eglenecek /dsg/ master race'ten önce. benide dusunduruyor bu ama camur cozunurlukte oynamakta istemiyorum oyunu cok kararsizim. >double dipping into a pc copy when it comes out buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Steam ver düdük. Sana humanity'im kaç bucak göstereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 knox said: batiya gelmesi baya zor ama belki bi mucize olur 30k anca satabildi en son oyunu NA'Da sdgfgdes of ryu ga gotoku kenzan 2 mi la o off ya yakuza 5 te batıya gelmedi zaten lanet olsun lanet lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Kanuni said: knox said: vita ps4 olayi nefismis. acikcasi hersey nefismis :D preorder! videoçok sahte kızlı ortamda herkes oyun oynuyogjkfdkfjfjgfjkdkfkf ben öle iş duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 http://i.imgur.com/46AinhY.jpg E şimdi online oyun için PS+ istemiyor muydu PS4? Üstüne millete season pass mi ödetecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 konsolun pc'den daha pahalı gaming olacağını 1995'te söyleseler kimse inanmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 o season passler sonradan cikicak content icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 >speaks fluent japanese >architect of the PS4 >youngest mothefucker at atari at the age of 17 >first american to get his hands on a PS1 and PS2 devkits >has a japanese wife which he bangs every day >baka gaijin boss of many beta jap devs in japan like that one guy yosuke who was with him at e3 >owns your childhood due to the fact of how many vidya he's been part ofhttp://www.ign.com/articles/2013/09/19/sonys-mark-cerny-on-being-the-smartest-man-in-the-room Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 10/10 would have his kids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 hep ayni oyunu yapmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ps4 cıksada ps3 alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Amazon Germany'de tükenmiş pre-order'lar. Ocak 2014'e kadar yeni parti gelmeyecekmiş. Avrupadaki talebi karşılamak için Türkiye'yi falan erteleyebilirler gibi düşünüyorum şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ya böyle çıktığında alırım diyordum da, launch lineup aslında çok da başarılı değil ya. Assassin's Creed, Watch Dogs hep PS4 çıkmadna PC'ye çıkmış olacaklar. Infamous ve Killzone'da çok sevdiğim franchiselar değiller zaten. Fifa 14'ün scripting olayı kötü. Hani hiç böyle aldıracak bir oyun yok aslında çıktığı gibi. Çoğu PC'de de olduğundan heh. Seneye almak daha mantıklı aslında. Tabii böyle diyorum ama aleti gördüğüm zaman dayanamayıp alma ihtimalimde var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bilgisayara para harcayip, ekran karti, vs alayim derken ps4 almak daha mantikli sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 aylık gelir düzeyi ile direk alakalı PS4 alınabilitesi, oyunlar 200tl ve üzeri olucak, zor zor her ay en az 3 oyun tüketen pc ciler için her ay bir maaş parası yahu...8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 online modu olan oyunların gider daha fazla oluyor. uzun zamandır single player oyun bitirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 amazon usade de uzun zamandir kapali pre-order. 2 aydir falan sanirim. ama xboxinkiler acik zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Infamous şubata ertelenmiş, Watch Dogs spring 2014'e, şimdi de DriveClub 2014'e ertelenmiş rumorları dönüyor. PS4 launch title bi Killzone bi Knack kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ciktiginda alinicak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 aynen. cıktıgında ps4 almak için sebep de yok bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar