Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Dworgian said: Peki konsol ureticileri niye bunca yildir bu olaya el atmadilar bilen biri soylesin? Sonucta pc gamer i pc de tutan olaylarin basinda gelmiyor mu bu keyboard mouse olayi? offf hiç okumuyo millet el atmıyorlar çünki adamalrın hedef tüketicisi PC kullanıcısı değil, PC kullanıcısı zerre umurlarında değil, PC kullanıcısı kayda değer bir çoğunluk değil, PC kullanıcısı çok ses çıkaran ufacık bir azınlık adamlar ozele değil genele hitap ediyorlar bir konsolun standart bir adet kontrol şeması olur oda kutudan çıkandır, ekstra her eklediginde hem kullanıcının kafasını akrıstırır hemde devoloperı zorlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 şimdi ps1 ps2 arasında büyük farklar vardı artık daha ne yapabilirlerki dedigimizde devrim gibi ps3 geldi artık ne yapabilirler ki diyorum 170 ekran ekranda full hd oyun oynuyorum daha ne yapılabilir yani ps4'te ne olacak içine mi girecez oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 spec mpec ciksin bare, amd comdo cpu/gpu diyo, x86 diyo, 8gb ram hadi onu biliyoruz, ee baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Somon said: ps3 full hd oyun oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tomkat said: witcher'i yere goge sigdiramiyoruz ama o da guzel grafikli hack n slash yani o da pc exclusive falan değil artık lol axe'ın yorumunu bekliyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0rJDn0jRnUQ ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sdasdasd fakir ya high definition diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bir pc oyunu olarak skyrim http://kotaku.com/5961994/what-skyrim-looks-like-when-youre-running-100-mods-at-once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sam said: tomkat said: witcher'i yere goge sigdiramiyoruz ama o da guzel grafikli hack n slash yani o da pc exclusive falan değil artık lol axe'ın yorumunu bekliyorum ahahah yapimci adam kendi agziyla dedi en iyi deneyim icin pcde oynamaniz lazim diye exclusive olmasa ne yazar witcher cok guzel bi oyun grafiklerinden tut muziklerine, hikayesine, seslendirmeye, mekanlarin detaylarina kadar mukemmel bi urun cok emek harcandigi belli ustunde ama rpg degil tabi ki bi tek combatini sevmedim oyunun herifler bedava dlc cikardilar, 10 gb patch yaptilar daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya onu hepsi söylüyor, nihayetinde konsol için çıkacak oyun düşük iq oyunu diyor axe. bırak da keyifle rencide edeyim biraz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://www.joystiq.com/screenshots/dual-shock-4-and-eye-camera-playstation-4/5655994/#/0 controller ve eye cam detaylı görüntüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahah cicek toplayip pot yapmak mi yuksek iq gerektiriyomus hatta kontrolorle daha bile iyi oynaniyo witcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 icli disli olmasam da az biraz taniyorum cogunuzu axe tam bi pc trollu hatta high end desktop'u oldugundan bile supheliyim oburu de kaedeydi sanirim o da konsol trollu ying yang birbirlerini notrluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tomkat said: Somon said: ps3 full hd oyun oynuyorum şuna sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tomkat said: icli disli olmasam da az biraz taniyorum cogunuzu axe tam bi pc trollu hatta high end desktop'u oldugundan bile supheliyim oburu de kaedeydi sanirim o da konsol trollu ying yang birbirlerini notrluyolar birbirleriyle çarpıştırabilsek muazzam bir enerji açığa çıkacak ama tam çarpıştıramadık hala. cern'de deney yapılması için başvuruda bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahah bende gayet yeterli pc var. henüz bf3 multi dışında ultradan higha düşürmem bile gerekmedi hiçbir oyun için anca tek makine sahipleri QQ luyor zaten. pleb tier oyuncular mustard race diye geçinmeye çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya iki tarafta genel olarak boş konuşuyor konsolcu adam pc'de driver yüklemek yok ram takmak yok vida sökmek yok şu yok bu diye aslında olmayan işler sayıyor. yok oyun oynamak için parçalarını karıştırıyormuşta driver bilmemne yapıyormuş falan. driver update dediğin senede bir yapılıp yapılmadığı meçhul bi iş. gider alırsın pc'ni high-end gayet hiçte umursamazsın yani donanım bilgisi falan. anca fakirler uğraşır. konsolda da iq düşük oyunlar demek de alakasız aynı oyunlar pc'de var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 driver degistirme olayi her ay yapiliyo ha en son cikan beta performance driverlarini indirmezsen de olur ama indirince maksimum performansini aciga cikariyosun overclock var mesela amd vision engine control center 2 tikla ayarlatiyo butun olayi standart kullanici icin eger onu begenmiyosan voltaj ayarini kendin yap baska programlarla vs vs pcnin tek sorunu bu teknik detaylar ve donanimin pahali olmasi(degil zaten isiniz sadece oyunlari calistirabilmek ise) benim icin pc hobi oldugundan high end topluyorum AA ve tessellationu sonuna kadar koklemek icin ama gider 600 dolarlik pc de de rahatlikla oynarsin medium settingde yani pahali demek cok sacma bisey pc icin cunku siradan kullanicinin umrunda degil MSAA, HBAO, SBAO, tessellation gibi seyler konsola verdigin paranin ustune biraz daha ekleyerek her oyunu mediumda(konsol seviyesinin daha ustu zaten) oynarsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Viktor said: PC kullanıcısı çok ses çıkaran ufacık bir azınlık lol o kadar azınlık değil, sadece amerikada xbox360'ın büyük çok büyük reklam dayatması olunca sanki pc kullanıcısı da hiç yokmuş gibi algılıyor amerika basını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 illa gidip en son cikan GPUlari crossfirelayip 4k cozunurlukte oynasinlar demiyoruz zaten pul kolleksiyoncusu vardir gider siradan pullari toplar isine bakar obur kolleksiyoncu gider kralicenin ustune sictigi pulu bulur 20000 dolara alir ayni hesap pc hobisi de iste konsolcular saniyo sadece 3-4k harcayarak oyun oynatabiliniyo pcde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ya gec hala konsol oyunculuğu daha büyük diyolar. milyar olmus lol'ün kullanıcı sayısı, flash oyunlar farmvilleler falan ucmus gitmiş duman etmiş ortalığı. sosyal oyun dalgası zaten almıs basını gıtmıs, mmo desen kacınılmaz son. daha ne baskınlığı var konsolların arkadasların kandırmıyın kendınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 tomkat said: driver degistirme olayi her ay yapiliyo ha en son cikan beta performance driverlarini indirmezsen de olur ama indirince maksimum performansini aciga cikariyosun maksimum performansını açığa çıkartıyorsun diyince sanki her hafta update edince 50 fps birden artıyor sanacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 maksimum nedir ne anlama gelir sor bi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bone said: Viktor said: PC kullanıcısı çok ses çıkaran ufacık bir azınlık lol o kadar azınlık değil, sadece amerikada xbox360'ın büyük çok büyük reklam dayatması olunca sanki pc kullanıcısı da hiç yokmuş gibi algılıyor amerika basını. O reklam dayatmasini neden yapiyor ona bakmak lazim. Adamin gozunde Viktorun dedigi gibi PC kullanicisi kesinlikle cok ses cikaran, ufacik bir azinlik, ote yandan Console kullanicisi sesini hiiiic cikarmayan, kuzu gibi bir "grup". Sen uretici, kontrol sahibi firma olsan hangi gruba agirlik verir, urun yelpazeni kaydirmaya calisirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 soyle cok var, az var, bu kadar gibi seyler soylemek yerine kesin rakamlarla gelin, ya da sonsuza kadar susun, lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar