Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

şu yüzde 15 pc share olayının bi kaynağı varmı ?

said:
The PC’s Video game software sales peaked in 1999 and since then they have been slowly dropping ever since, whereas the figures for console games has generally been rising. Console games now rake in nearly ten billion dollars every year with PC games pulling in just under one billion, the market share for PC games has been slowly shrinking and they have a roughly %14 market share.

kaynak google
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Şu anda çalıştığım laptop eve gidince oyun bilgisayarım haline geliyor, tvye bağlayıp rahat kanepem üzerinde yatarak oynuyorum / film dizi izliyorum. PC tabii ki konsoldan daha üstün hiç tartışmaya gerek yok, mesele zaten pileyteyşırlar yiksbaslar çoğalınca oyuncu pazarının ortalama iqsunun düşmesi ve daha fazla pazar payı için oyunların buna kendini adapte etmesi.

Ama bunun iyi yanını yeni yeni görmeye başladık. Diablo3 denen domuz gübresini pileytayşırlara çıkaracaklar ama Path of Exile PC exclusive kalacak. Mass Effect 7 ve bütün dlcleri konsolda satılacak ama Project Eternity ve Wasteland 2 konsol excluded çıkıyor. Zeka gerektiren oyunlar için ayrışmaya başlayan bir pazar var, gittikçe aradaki farklar açılacak. Bu pazarda tutunmak isteyen oyun yapımcıları dünyanın kürtlerinin oynayamayacağı oyunlar yapmak zorunda, o da bize yarayacak.

dedi ve demon's souls tutorialında öldü
konsollar casuallara ve aptallara yönelikse sen ne oluyorsun bu durumda

http://iichan.hk/m/src/1337529549513.png
Sosyal ağlarda paylaş

tomkat said:

reampage said:

şu yüzde 15 pc share olayının bi kaynağı varmı ?

said:
The PC’s Video game software sales peaked in 1999 and since then they have been slowly dropping ever since, whereas the figures for console games has generally been rising. Console games now rake in nearly ten billion dollars every year with PC games pulling in just under one billion, the market share for PC games has been slowly shrinking and they have a roughly %14 market share.

kaynak google

Bu hardware olarak.

"Jon Peddie Research announced it expects PC gaming hardware will grow at a rate of 11 percent through 2014 to $27 billion: In 2011, over 250 million game capable home and personal use PCs will ship. To get a sense of perspective, only 220 million PS3, the Wii, and Xbox 360 consoles have shipped since the era of the modern console began in 2005. PC gaming hardware will grow at a rate of 11% through 2014. However, the ongoing economic recession is having its effect on even the gaming market. Taking the reality into consideration, JPR has reduced its 2011 global PC Gaming hardware market estimate to US$19 billion from US$22 billion. Nevertheless PC gaming activity (as opposed to sales) has increased in 2011 as evidenced by ongoing game sales and online activity. JPR has raised estimates of the number of people playing PC games from their previous forecast by 3% for 2011. With a base of about a half billion people who regularly engage in PC gaming, gaming is an attractive market for hardware manufacturers, many of whom consider gamers in their product design and marketing." said:

Yine 2011'deki satış rakamı 1 milyar doların altındaydı senin yazdığına göre.
"The global PC games market continues to show surprisingly strong growth in 2011, reaching a record $18.6 billion, representing overall growth of 15% over 2010. No geographical market segments tracked showed a decline in 2011 in overall PC game revenue, while China continues to grow at nearly twice the rate of the overall global market for PC games with growth of 27% resulting in record 2011 revenue of $6 billion. Additionally, the mature game markets of Korea, Japan, U.S., U.K., and Germany demonstrated significant growth in 2011, together recording increased revenue of 11% in 2011 to $8 billion." said:

ki bu 2011 ve yükselio her geçen sene.

Google'da PC vs Console yazınca çoğunlukla PC nin üstün olduğunu anlatan makaleler çıkıyor.

Hardware olarak zaten bakınca gaming equipmentlara inanılmaz artış var marka ve çeşit olarak.

PC'nin öldüğü felan yok aksine bence F2P'ler MMO'lar MOBA'larla gayat üstün bir market.

Social Gaming dediğiniz sektör Zynga oyunlarıda PC gaming içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah belki yeteri kadar tekrar edersen gerçek olur ponilere falan inanıyorsun nasılsa
nasıl gidiyor master race pc gaming üstün laptopunda
medium ayarlara çıkabildin mi

ah pardon teknoloji ilerleyip grafikler geliştikçe senin ayar düşürmen gerekiyordu di mi

http://i.imgur.com/gzsb2JP.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

ahah belki yeteri kadar tekrar edersen gerçek olur ponilere falan inanıyorsun nasılsa
nasıl gidiyor master race pc gaming üstün laptopunda
medium ayarlara çıkabildin mi

ah pardon teknoloji ilerleyip grafikler geliştikçe senin ayar düşürmen gerekiyordu di mi

http://i.imgur.com/gzsb2JP.jpg

ahah sonunda kullanabildim mi resmi
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

Red said:

2010da da yeni pc topladım 2bin liraya 0 dan.

şuan pcnin miladı doldu.bundan sonra çıkacak beğendiğim yeni bir oyunu oynamam için gidip bi bin lira atmam lazım.

2010 da aldığın pcnin miladi nasıl doluyor ya, çok yanlış toplamışsın sen o pcyi.

klavyeden mouse monitore komple aldım.sadece kasa alsam belki daha iyisini alırdım da şuan cogu oyunu bf3 skyrim high da oynatıyor zaten.ama far cry max payne falan yetemedi.bundan sonrada yavaş yavaş yetemicek muhtemelen coguna sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 2011 kasım'da topladım bilgisayarı, senin gibi mouse klavye'ye kadar sıfırdan topladım. hele bir oyunu ultra'da çalıştıramasın bu yıl sonuna kadar, roundhouse kick atarım.

2011'deki 3 senelik desktop'ımı bile bf 3'ü high'da çalıştıramıyor diye satmıştım. first world problem.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Flassh said:

Red said:

2010da da yeni pc topladım 2bin liraya 0 dan.

şuan pcnin miladı doldu.bundan sonra çıkacak beğendiğim yeni bir oyunu oynamam için gidip bi bin lira atmam lazım.

2010 da aldığın pcnin miladi nasıl doluyor ya, çok yanlış toplamışsın sen o pcyi.

klavyeden mouse monitore komple aldım.sadece kasa alsam belki daha iyisini alırdım da şuan cogu oyunu bf3 skyrim high da oynatıyor zaten.ama far cry max payne falan yetemedi.bundan sonrada yavaş yavaş yetemicek muhtemelen coguna sdfs

Amd aldım demeye utanma abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

bu 2000 lira verdim 2 senede miladı doldu mevzusunada inanmıyorum ben. bariz yalan.

bizde pc kullanbıyoruz bizde makine alıyoruz. ne 2k para veriyoruz nede 2 sened emiladı doluyo.

gayet yetmiyor.

vatandan aldım bilgisayarı.zaten monitore 300 lira vermiştim sadece kampanyalıydı bi de

klavye ile mouse a 150 lira vermiştim toplam

işlemcim harici o ara bu fiyata alabilceğim en iyi donanımdı.2 buçuğa falan çıksam belki daha iyisini alırdım da sonu yok o işin.2k yetmediği için ztn ekran kartı ve işlemciden kısmak zorunda kalmıştım ayrıca

sadece ekran kartı upgrade ine 500-600 lira veriyor insanlar

ki forumda daha taze sistemler alıpta fps cart curt sorunu yaşayıp ayar kısan insan dolu .
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bir Pc 2 sene icinde çöp oluyorsa siz toplamayın zaten. Verdiginiz paraya yazık. Haa ultradan 1-2 özelliği high a indirdin diye ağlıyorsan da şımarık veletsin derim. Evet söylerim bunu. Sesli hem de. Simdi utanip gercek bir oyuncu olma yolunda ilerleyebilireiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

3-4 senede gayet doluyor.evet tabi insan o kadar para verince hep high da ultrada oynatsın istiyor.

mesele sadece oyunu oynatmaksa cogu emektar pc de oynatıyor da dediğim gibi sonuçta alırken güzel para bırakıyorsun.ve donanım fiyatları vs devamlı oynuyor.yenisi çıkıyor bilmemne

sonuç olarak bir süre sonra ekran kartı alayım hl3 çıktı yetmiyor diyorsun

eğer pcde ayarları kısarak veya fps sorunu yaşayarak oynayacaksam konsolda oynamayı tercih ederim o oyunu.

şimdi burda biz 3 sene önce aldık problemsiz herşeyi highda oynuyoruz numarası yapmayın yani sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene önce aldım herseyi highda oynuyorum, upg olarak 8gb daha ram aldım o kadar. physics dısında bir sorunumda yok.

ps3 cıktığında 5klık hd telecizyon fiyatlarınıda katalım bari denkleme 6 senelik sırf oyun için kullanım için 6k para gerekiyomus diyelim?

yok yanı, bilgisayar pahalı bahanesini gecelim arkadaslar. her işiniz için kullandığınız su aletide bu kadar lüsk görmeyin. oyun oynamak için aldığınız yüksek performanslı bilgisayar her türlü bilgisayar kullanımını rahatlatıyor.

ps: baktım 3sene olmus bilgisayar nerdeyse
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...