Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 motbin bitişi iyi planescape ve kotor 2 ye göre, overall pst en iyi, npcler olarak da kotor 2 iyi
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 oo +20 bonuslu taunt attın tormentten iyi diyere
Feamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 tüh female rape olaydı iyiydi bu arada acayip gazlar sonucu bd 1 i oynuyorum, iyi ya oyunların motoru, tasarımlar falan nw2 den. karakterin siluetini görmek daha güzel.
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Overall olarak bence BG2 en iyi c-RPG. Ama MOTB ve Torment arasında anlatım yönünden şöyle ciddi bir ayrım söz konusu: Torment bir soruyla başlıyor ve o soru etrafında şekilleniyor, ben kimim, ne yaptım sorusuna cevap arıyorsun. Soruların merakı besleyen doğal yapısından hareketle oyun seni sarıyor. MOTB için ise sorudan çok, en başından beri bildiğin cevap oyuncuya bir kimlik katıyor. Öyle karanlık, öyle muazzam derecede farklı bir kimlik biçilmiş ki MOTB'de, en başından beri ne olduğunu biliyor olmana rağmen o kimliğin seni nereye götüreceğini anlamaya çalışıyorsun. Bu yüzden MOTB'nin anlatımını daha evla buluyorum. Torment daha kolay, daha "catchy" bir yoldan gidiyor çünkü soruyu merak ettirerek, MOTB layer by layer kendindeki o yeni kimliği keşfettiriyorken.
seigen Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 HD remake olsa iyi olur, hiç oynamamış biri olarak. Düşük çözünürlüklü olduğu için oyunu başlatıp bıraktığım çok oldu.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Oynayın abi işte, negzel oyunlar, büyüktür küçüktür koymayın; bir daha gelmeyecek öyle oyunlar, ME4'te falan sado-mazo lezbiyen vampir romans olacak, öyle senaryoları oynayacaksınız.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 seigen said: HD remake olsa iyi olur, hiç oynamamış biri olarak. Düşük çözünürlüklü olduğu için oyunu başlatıp bıraktığım çok oldu. HD yaması var, çok güzel oluyor.
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Kesinlikle hepsinin yeri ayrı ve öne çıktığı, satisfy ettiği noktalar farklı. Bir noktada Torment en iyi, bir noktada BG, bir noktada NWV. Şu oyunları oynayabilen bir nesil olduğumuz için şanslıyız bariz.
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 o değilde yeni oyun duyururlarsa hem sevinir hem korkarım... ya dragon age 2 gibi olursa diye...
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ne duyurabilirlerki baska.. tv dizisi cikiyormus bide :)
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 of çok entrikalı ve heyecanlı olabilir baldur skate!
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 1 saat 15 dakka kalmış, ne ki bu şimdi iyileştirilmiş grafiklerle tekrar mı yayınlayacaklar oyunu?
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hep ofisten bakmaya alışmışım siteye ses kapalı tabi haliyle.az önce kaç saat kalmış diye açtım müzik öyle bir anda başladı ki resmen çaldığı süre boyunca stun yedim adeta :D diablo haberinden sonra buda bizleri sevindirecek birşey olur umarım
Seru Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 infinity engine diyip duruyor site açıldı açılalı, ne yaparlarsa yapsınlar bana göre kötü bir oyun olmaz. ama içimden bir ses remake baldur's gate diyor.
Roqq Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yeni Baldur's Gate oyunu olacak. Saat 9'dan sonra alıntılayacağım bunu.
Öne çıkan mesajlar