Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 motbin bitişi iyi planescape ve kotor 2 ye göre, overall pst en iyi, npcler olarak da kotor 2 iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 oo +20 bonuslu taunt attın tormentten iyi diyere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 peki fr neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 female rape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 forgotten realms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 forgotten realms abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 tüh female rape olaydı iyiydi bu arada acayip gazlar sonucu bd 1 i oynuyorum, iyi ya oyunların motoru, tasarımlar falan nw2 den. karakterin siluetini görmek daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Overall olarak bence BG2 en iyi c-RPG. Ama MOTB ve Torment arasında anlatım yönünden şöyle ciddi bir ayrım söz konusu: Torment bir soruyla başlıyor ve o soru etrafında şekilleniyor, ben kimim, ne yaptım sorusuna cevap arıyorsun. Soruların merakı besleyen doğal yapısından hareketle oyun seni sarıyor. MOTB için ise sorudan çok, en başından beri bildiğin cevap oyuncuya bir kimlik katıyor. Öyle karanlık, öyle muazzam derecede farklı bir kimlik biçilmiş ki MOTB'de, en başından beri ne olduğunu biliyor olmana rağmen o kimliğin seni nereye götüreceğini anlamaya çalışıyorsun. Bu yüzden MOTB'nin anlatımını daha evla buluyorum. Torment daha kolay, daha "catchy" bir yoldan gidiyor çünkü soruyu merak ettirerek, MOTB layer by layer kendindeki o yeni kimliği keşfettiriyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 HD remake olsa iyi olur, hiç oynamamış biri olarak. Düşük çözünürlüklü olduğu için oyunu başlatıp bıraktığım çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 torment > bg2 her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Oynayın abi işte, negzel oyunlar, büyüktür küçüktür koymayın; bir daha gelmeyecek öyle oyunlar, ME4'te falan sado-mazo lezbiyen vampir romans olacak, öyle senaryoları oynayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 seigen said: HD remake olsa iyi olur, hiç oynamamış biri olarak. Düşük çözünürlüklü olduğu için oyunu başlatıp bıraktığım çok oldu. HD yaması var, çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Kesinlikle hepsinin yeri ayrı ve öne çıktığı, satisfy ettiği noktalar farklı. Bir noktada Torment en iyi, bir noktada BG, bir noktada NWV. Şu oyunları oynayabilen bir nesil olduğumuz için şanslıyız bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 2,5 saat kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 o değilde yeni oyun duyururlarsa hem sevinir hem korkarım... ya dragon age 2 gibi olursa diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bisey cikmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ne duyurabilirlerki baska.. tv dizisi cikiyormus bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 of çok entrikalı ve heyecanlı olabilir baldur skate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 site göçücek öğrenemicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 1 saat 15 dakka kalmış, ne ki bu şimdi iyileştirilmiş grafiklerle tekrar mı yayınlayacaklar oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hep ofisten bakmaya alışmışım siteye ses kapalı tabi haliyle.az önce kaç saat kalmış diye açtım müzik öyle bir anda başladı ki resmen çaldığı süre boyunca stun yedim adeta :D diablo haberinden sonra buda bizleri sevindirecek birşey olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 infinity engine diyip duruyor site açıldı açılalı, ne yaparlarsa yapsınlar bana göre kötü bir oyun olmaz. ama içimden bir ses remake baldur's gate diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ipad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yarım saati kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yeni Baldur's Gate oyunu olacak. Saat 9'dan sonra alıntılayacağım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar