fenris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 multiplayer dan kazanabilir. tut da mp oyun kurmaya calistgimda cokuyor. bu arada tutu oynarsaniz beregosttaki jovial juggler bugli. kapisini acik birakirsaniz save i corruptlayip cokuyor beregosttan cikarken. ilk versiyonlarda da vardi galiba bu bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bu rerollda niye hiç sansım yok benim millet düzüyo 22 ayar altın gibi statları aha 91/100 kişisel rekorum geldi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 online denemek lazım açın da deneyelim arenayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 fenris said: ve tartışma şansınızı kaybettiniz. bu arada portrelerde ayrıyeten mi satılıyor? store da öyle bişey var bgtutu'da portreler de ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Şimdi bunu bitirdiğimizde yani singleplayer olarak 2yemi devam ediyorum tam anlamadım bu TUTU mod değişmiydi ya baya oldu bulaşmayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 http://gamebanshee.com/reviews/110209-baldurs-gate-enhanced-edition-review/page-3.html said: However, the lack of real advancement in terms of interface and controls, as well as the crippling number of glitches, simply makes it impossible to recommend this new version of Baldur's Gate over the original. The sad and ironic thing is that this version of the game, which boasts hundreds of bug fixes (mostly taken from the years-old work of modders), better performance and new features, ultimately looks like it will require multiple patches and mods to even reach parity with modded-up original version. Unless you are desperate for the new content, I cannot in good conscience recommend Baldur's Gate: Enhanced Edition, considering the original is still available, has hundreds of mods and bug fix packs, costs $10 USD less, and is just as great as it's ever been. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 olm şey yapalım mı ya atiorum Planescape Torment Enhanced Edition çıkarıyoruz diye başlayalım projeye 1 yıl hiç bişey yapmayalım. Böle çıkmış resolution ıvır zıvır patchlerini embed edelim oyuna. Release edelim o şekilde. Bence Baldurs gate ED'e göre daha memnun kalabilirler. Hem de %100 gross margin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 orjinal into daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Mortis said: olm şey yapalım mı ya atiorum Planescape Torment Enhanced Edition çıkarıyoruz diye başlayalım projeye 1 yıl hiç bişey yapmayalım. Böle çıkmış resolution ıvır zıvır patchlerini embed edelim oyuna. Release edelim o şekilde. Bence Baldurs gate ED'e göre daha memnun kalabilirler. Hem de %100 gross margin. Planespace için sadece çözünürlük ve arayüz modunu oyuna yükleyip geri satsan modla kim uğraşcak diyen millet yine gider alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Indirdim simdi iPAD e bakalim nasil. Sileriz begenmezsek en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Nasilmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Eski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Eski olacakti tabi de :) kitlenme, donma, kamasma vb. seyler mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Yok onlar mevcut degil, gayet smooth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yeni patchlerle oyun gayet oynanabilir hale gelmiş. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 pc içinse, daha ucuza orijinalini alıp mod kurun gitsin. pc de kasıyor bazı yerlerde... ipad filan tamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 OS X bekliyorum ben. PC almam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 iPad alacaktim simdi ama tum elestiriler dokunmatik olmamis diyor, kullananlardan yorum bekliyorum. Ozellikle lootlama filan zor oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Steam için seve seve çıkarırlar ileride, ben onu bekleyeceğim. İzlediğim kadarıyla pek birşey katmamışlar orjinaline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ben de aldım ipad'e ama daha alışamadım touchscreen. bi de saved character'ı nası silioruz bilen varsa çok müteşekkir olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 sharky said: Eski. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 GERGE said: iPad alacaktim simdi ama tum elestiriler dokunmatik olmamis diyor, kullananlardan yorum bekliyorum. Ozellikle lootlama filan zor oluyormus. ipade aldım ben çok az oynayabildim ama dokunmatikte hakkaten bişeyler ters gitmiş :) oynanmıycak gibi diil ama küçük hatalar var. mesela swipe yapıp ileriye bakıcam, bi bakıyorum swipeın ilk dokunuşuna gitmeye başlıyo bile karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 soyle bi 5 dakika kurcaladım da benim de hoşuma gitmedi dokunmatik olayı. evde indirip bi battle fln deneyeyim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Lan android tarihi yok mu daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Daha OS X cikartamadilar, iki kere yolladilar, geri geldi. Once o ciksin, onunla ugrasmaya baslarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar