Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate: Enhanced Edition

axedice

Öne çıkan mesajlar

HellHound said:

"sen zaten mw3 oynuyorsun yorum yapma" nerde demisim onu bir gostersene... yazilandan bunu algiladiysan daha fazla muhabbete gerek yok zaten

HellHound said:

ya tamam black ops ve dlc'lerine mw3 cikmadan bir ay falan once yaklasik yuz dolar harcayan bir insan olarak somurulme konseptini ve olayin price tag'de olmadigini algilayamiyor olabilirsin anliyorum ve seni affediyorum

?
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

?

orda "oynadigin oyun yuzunden yorum yapma" denmiyor, ctrl+f mw3 yapip quotelamadan once okumak lazim tabii ki de 2.5 aylik muhabbete donmeye gerek duymuyorum

ha fun fact: bg1'de bulunan ama tutu'da buglanip calismayan charm person attigin adamla muhabbet etme olayi bgee'de de calismiyormus... 2 mod'u kendi custom installerlariyla packagelamak zor tabii bir de bugini mi duzelteceklerdi
Sosyal ağlarda paylaş

Hellhound. Bilgin olsun diye söylüyorum. copy paste yapmadan okuyacak kapasitedeyim. Ama sana şunu detaylı yazmak gerekebilir sanırım anla diye.

Bazı zamanlarda bazı şeyler "ima" edilebilir. Direk kelime kelime söylenmesi gerekmez. Ben orada senin arkadaşa yazdığın o yazının, onun anladığı gibi algılanabileceğini anlatmak istedim, hani tartışmanızda yokum ama 3. bir kişi olarak söylüyorum bunu. Bana da onu desen ben de o arkadaşın anladığı gibi "o oyunlara para veriosan burada konuşma" gibi anlayabilirdim.

Biraz üslupla alakalı tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

bir sonraki mesajimda, bone bizzat "ne alaka?" diye sorunca ne anlatilmak istendigi daha acikca belirtilmis. hadi ilkinden oyle bir anlam cikardin (ki acikcasi hala oyle bir anlam cikarilabilecegini dusunmuyorum ama hadi oldu, benim sucum) quoteladigin 2 mesajin arasinda kalan mesajda "hmm evet demek istedigi bu degil" sonucuna varip 2.5 ay sonra durtmenin gereksizligini gorebilirdin bence, zira muhabbet kisinin oyuncu olarak neyi/hangi turu oynadigi degil, tuketici olarak neyi tolere ettigi uzerine
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş muhabbetlere geri dönmeye gerek yok ama yine de küçük detay olsun diye söylüyorum.
bir sistemi kullanıyor olmamın nedeni o sistemi beğendiğimden veya desteklediğimden dolayı değil.
örneğin windows'da çok şey beni rahatsız etmiştir, linux'ün ise formülleri daha çok hoşuma gitmiştir. ancak ihtiyaçlarımı karşılayan windows olduğundan ona saplanıp kaldım.
benzeri şey oyunlarda da geçerli. activision ve ea'yı hiç sevmiyorum, onların yarattığı sistemlere de karşıyım. indie oyunların piyasadaki yaptıkları değişikler çok hoşuma gidiyor. ancak indie oyunların yaptıklarını desteklememe karşın call of duty serisini satın alıp oynuyorum, çünkü indie puzzle oyunlarından ziyade pewpew fps oyunları daha çok hoşuma gidiyor (l4d2, apb, cod mw3, bf3 gibi şeyler).
o yüzden orda "ne alaka" diye sormuştum, ama hellhound tartışmayı başka yere çekmek istemişti.
her neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

mage açtım da. familiar a advice sorma tutu da vardı bunda yok. hadi lüzumsuz zaten diyip geçelim onu. adamlar hp olayına bakmamışlar. familiar summonlayınca 18 hp li lvl 1 mage oluyor :P
tutu da düzeltmişlerdi onu.

ya npc lerde bildiğin parayla satılıyor anladığım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

mage açtım da. familiar a advice sorma tutu da vardı bunda yok. hadi lüzumsuz zaten diyip geçelim onu. adamlar hp olayına bakmamışlar. familiar summonlayınca 18 hp li lvl 1 mage oluyor :P
tutu da düzeltmişlerdi onu.

ya npc lerde bildiğin parayla satılıyor anladığım kadarıyla.

tutuyla aynı şeyi yapmıyor ki oyun
gerçi umrunda da değil sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun çıkmadan bi halt olmayacak bundan dedim, kızdınız. Şimdi görün gününüzü =)

Daesu said:

öyle abi ben tutulu oynarım oynarsam

yanlız bu tutu bg1 exp i destekliyormu kuruyorumda bgleri su anda.

bide tutuda bitirdim diyelim oyunu bg2 ye geçiyormu karakter

Tutu'da oyunun 4 oyunun tamamı var. Karakterde import edilebiliyor. Ben öyle oynayıp bitirdim. Su texture'leri için falan fix vardı bi de onu da yükleyiverirsin. Tam hatırlamıyorum şimdi ._.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...