Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Yeni bir torment titleini yeğlerim diyecektimde geçen gün açıklama yapmışlardı sanki onunla ilgili. Ginede çıksın, infinity engine dan babam çıksa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 So sayeth the wise Alaundo aw yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abiler vallahi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 2015 te falan cıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bokşooo bokşoo terill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 sabah sabah açtım siteyi müziği dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 berbat bişi cıkcak kesin ya rpgler para etmiyo artık cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 browser game olabilir he ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Suark said: browser game olabilir he ahhahaha sabi bu bile doğru farmville gibi baldurs gate olur walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 BonePART said: Suark said: browser game olabilir he ahhahaha sabi bu bile doğru farmville gibi baldurs gate olur walla pay your party before venturing forth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 aha titredim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Fena heyecan verici ama bilemedim. Tereddütlerdeyim. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 GOG'da satilan versiyonundan iyi olmayacaksa heyacan yapmaya gerek yok. Zaten belli yeni oyun olmadigi, oyle bir sey olsa bir suru reklam verirlerdi. Buyuk ihtimalle eski versiyonlari tekrardan steam'den satacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ooooooooooooo o cdleri taşıdığım günler geldi ooooooooooooooooooooo casting magic missle OOOOOOOOOOOOOOOooooo +2 long sword ooooooooooo drizz okeye mi dönüyorsun çakal *fınk* *fınk* de unutmayalım :D ay ne zaman çıkıyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 minsc ve boo yoksa ben yoğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 minsc aerie yi cadısı yapmış. sonra çocuk yapmış. o çocuk oyunda varmış. baerwana tapınıyor bu çocuk gene , bildiğin half elf ama sırtında minik kanatları var süs/aksesuar niyetine. usratındada minscin war paint var ve companion olarakda fare yerine küçük sincap almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 1-2 ay önce BG 1 i bitirmiştim yine, BG2 ye import edip bayağıda ilerlemiştimde savelerim uçtu ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Gaza geldim widescreen patch ne varsa çekip başlarım bu akşam. http://farm4.static.flickr.com/3101/3174028023_58252e9681.jpg Büyücü olcam, çok güçlü olcam, en iyi olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bu çakal edwin'di dimi chaotic evil, adamı gruba soktunmu anına ortalığı karıştırıyordu çakal, tabi büyücü konusunda bg2 malasef alternatif koymadığı için tutuyorduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ana karakterim mage di benim başlarda çok güzel oluyor BG de =p biri vurdumu hemen iniyor aşağı 4hp ile hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yılbaşı indiriminde gog dan almıştım bg ve id serilerini ama oynamaya başlayamamıştım bu haber iyi gaz oldu hafta sonu yüklerim baştan başlarım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 LethE said: minsc aerie yi cadısı yapmış. sonra çocuk yapmış. o çocuk oyunda varmış. baerwana tapınıyor bu çocuk gene , bildiğin half elf ama sırtında minik kanatları var süs/aksesuar niyetine. usratındada minscin war paint var ve companion olarakda fare yerine küçük sincap almış. Ana karakter ve Aerie'nin çocuğu olabiliyordu zaten. Oyunun bir kısmından sonra Inventory'de çocukla maceraya çıkıyorduk biz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Shadowy Figure- Raise Dead : Infinity Engine For years, I clung to the memory of it. Then the memory of the memory. And then... it returned. Better than it was before. Pore over the tapestries and works of art hanging from our walls if you wish, Child of Bhaal... perhaps you will find a clue. But patience, ah... patience would reveal it all. As the silver moon waxes and wanes, so too does life. - hd remake olcaksa gereksiz, yok yeni bir oyun olcaksa o zaman mecburen 4th edition kullanmak zorunda olabilirler wotc'un güncel editionu olduğu için (eski editionla oyun çıkaramazlar bildiğim), belki 5th editiona yetişebilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar