Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unreal Engine 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun işini geçti artık epic gamesi mimarı showreel, 3d artworklerde falan cıkıyo karşımıza. nuke3d ae tarzı comp paneller fln
unity popülerdi bu alanda, mobilde unity kadar kücülürse onuda sollar gider
ilgisi olan indirip kurcalasın ufaktan birşeylerde cıkarır zamanla.
Mesaj tarihi:
fansız çalışabilen işlemciler yapsınlar da, gözümüz şenleniyor ama kulağımız üzülüyor hep. knox ve arcane bilir uçak kalkıyor multi oynarken toplel.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=Pt86Ab4_TnA
ue4 artık ücretsiz, sadece %5 alacaklar gelirlerden. unity eziyetinden kurtuluruz artık inşallah.
Mesaj tarihi:
ue4 subscription kullanıyordu zaten unity gibi. şimdiki durum unity pro versiyonu sub, ue4 tek versiyon ve beleş.

unity çok iyi bir motor, niye eziyet olarak düşünüyorsun ki? hani ue4 daha geniş özelliklere sahip, ama gidip uç bir oyun yapmadığın sürece arada büyük bir fark olmaz zaten.
Mesaj tarihi:
unity ile yapılıp da grafikleri üzmeyen oyun görmedik sanırım henüz, bilmiyorum unuttuğum birşey var mı ama ismi çıktı artık.
Mesaj tarihi:
guns of icarus online fena degil. bu sene cikacak olan ori and the blind forest ve cities skylines da unityle yapilmis onlarinda grafikleri hos.
Mesaj tarihi:
Bone said:

ue4 subscription kullanıyordu zaten unity gibi. şimdiki durum unity pro versiyonu sub, ue4 tek versiyon ve beleş.

unity çok iyi bir motor, niye eziyet olarak düşünüyorsun ki? hani ue4 daha geniş özelliklere sahip, ama gidip uç bir oyun yapmadığın sürece arada büyük bir fark olmaz zaten.

+1

Unity gerçekten çok başarılı bir ürün, neden herkes yermiş anlamadım

Not: Heartstone unity ile yapıldı
Mesaj tarihi:
Sam said:

unity ile yapılıp da grafikleri üzmeyen oyun görmedik sanırım henüz, bilmiyorum unuttuğum birşey var mı ama ismi çıktı artık.

düşük bütçeyle yetersiz grafik/animasyon ekibiyle istersen unity istersen ue4 kullan iki türlü de kötü grafikler çıkar.

öte yandan unity 5 ile güzel grafik teknikleri ekliyor.
Mesaj tarihi:
Benim UDK'den vazgecmemin en buyuk sebeplerinden biri mobile platform icin yetersiz olmasiydi. Simdi nasi durum ?

Bu arada unity arayuzu > udk idi ben kullanirken.
Mesaj tarihi:
Sam said:

onun sebebi unity'nin daha accessible olması. engine'den kaynaklanmıyor yani.
Mesaj tarihi:
ya daha geçen yıl "unity ile yapıyorlarmış :( " mesajları atılmıyor muydu forumda, ne zaman değişti fikirler anlamadım heh. neyse.

doğrudur geliştirmişlerdir swtor zamanlarından bu yana, arcane'in dediği de doğru zaten.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...