Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 oyun işini geçti artık epic gamesi mimarı showreel, 3d artworklerde falan cıkıyo karşımıza. nuke3d ae tarzı comp paneller fln unity popülerdi bu alanda, mobilde unity kadar kücülürse onuda sollar gider ilgisi olan indirip kurcalasın ufaktan birşeylerde cıkarır zamanla.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 monoscope said: neyse 6 ay - 1 sene daha falan pc almiyim, sonra sağlam bi tane toplarım yeni teknolojiyle
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ehueh abi bu kafayla o bekleyiş bitmiyor haberiniz olsun. bir sonraki nesle dek ps4 x1 kapasitesinde çıkacak zaten oyunlar aşağı yukarı.
knox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 para batmiyorsa bir sisteme binlerce lira yatirmaya gerek yok cidden.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 fansız çalışabilen işlemciler yapsınlar da, gözümüz şenleniyor ama kulağımız üzülüyor hep. knox ve arcane bilir uçak kalkıyor multi oynarken toplel.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 onun nedeni senin kulaklık kullanmayan bir noob olman. öbür sesler daha çok rahatsız ediyor sdf.
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Pt86Ab4_TnA ue4 artık ücretsiz, sadece %5 alacaklar gelirlerden. unity eziyetinden kurtuluruz artık inşallah.
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ue4 subscription kullanıyordu zaten unity gibi. şimdiki durum unity pro versiyonu sub, ue4 tek versiyon ve beleş. unity çok iyi bir motor, niye eziyet olarak düşünüyorsun ki? hani ue4 daha geniş özelliklere sahip, ama gidip uç bir oyun yapmadığın sürece arada büyük bir fark olmaz zaten.
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 unity ile yapılıp da grafikleri üzmeyen oyun görmedik sanırım henüz, bilmiyorum unuttuğum birşey var mı ama ismi çıktı artık.
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 guns of icarus online fena degil. bu sene cikacak olan ori and the blind forest ve cities skylines da unityle yapilmis onlarinda grafikleri hos.
Sawer Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Bone said: ue4 subscription kullanıyordu zaten unity gibi. şimdiki durum unity pro versiyonu sub, ue4 tek versiyon ve beleş. unity çok iyi bir motor, niye eziyet olarak düşünüyorsun ki? hani ue4 daha geniş özelliklere sahip, ama gidip uç bir oyun yapmadığın sürece arada büyük bir fark olmaz zaten. +1 Unity gerçekten çok başarılı bir ürün, neden herkes yermiş anlamadım Not: Heartstone unity ile yapıldı
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Sam said: unity ile yapılıp da grafikleri üzmeyen oyun görmedik sanırım henüz, bilmiyorum unuttuğum birşey var mı ama ismi çıktı artık. düşük bütçeyle yetersiz grafik/animasyon ekibiyle istersen unity istersen ue4 kullan iki türlü de kötü grafikler çıkar. öte yandan unity 5 ile güzel grafik teknikleri ekliyor.
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Benim UDK'den vazgecmemin en buyuk sebeplerinden biri mobile platform icin yetersiz olmasiydi. Simdi nasi durum ? Bu arada unity arayuzu > udk idi ben kullanirken.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 2d de zaten üstün unityde, sonucta kerbal cities serisi falanda unity. gayet cillop engine
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Sam said: unity ile yapılıp da grafikleri üzmeyen oyun görmedik sanırım henüz, bilmiyorum unuttuğum birşey var mı ama ismi çıktı artık. onun sebebi unity'nin daha accessible olması. engine'den kaynaklanmıyor yani.
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ya daha geçen yıl "unity ile yapıyorlarmış :( " mesajları atılmıyor muydu forumda, ne zaman değişti fikirler anlamadım heh. neyse. doğrudur geliştirmişlerdir swtor zamanlarından bu yana, arcane'in dediği de doğru zaten.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 hero engine değil mi o şikayet edilen?
quixef Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Hero Engine vs Unity Engine konulu bir makale yazmalı Alan Yetkilimiz. SW:ToR diyor bir de.
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Ue4 u kurcalayan var mi pati de? Aslinda baska bir bolumde baslik mi acsam diyordum ama burada varken sorayim dedim.
Editor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ben kurcaladım sonra lan güzel süper şeyler oluyor dedikten 3 saat geçti mal gibi bakmaya başladım bazı yerlerde takıldım sıkıldım bıraktım :D
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ben zaman bulursam bakmaya başlıcam ya indiriom şimdi.
Öne çıkan mesajlar