Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 off ahırda bayırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sayfa acildi.. register linki : http://www.aionfreetoplay.com/website/register Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 login de calisti, birazdan oyunu denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 calismadi login bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 register oldumda aktivasyon hata veriyor gg halen sayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hmm, transfer olan accountlar da mı register etmek zorunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 degiller diye biliyorum , amaclari o zaten, full account migrate, isim sifre, icindeki karakterler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yavas yavas aciyorlar herhalde, sayfanin bazi yerleri calismiyordu demin, simdi geliyor. account management, shop falan aciliyor simdi. edit: @gangren, abi ben direk ncsoft taki ingame accountumla login oldum, register olmadim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ncsoft master account bilgileriyle mi login olacaz o zaman? çalışmıyor bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yok ncsoft da oyun icin yarattigin bir password olmali, master acc disinda.. onunla login olcaksin.. ama username ayni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ncsoft master account ile degil master account icindeki oyun icin yaratmis oldugun ile. misal : master accoun name : paticik sifre : kedi aion account name : bunebe sifre : peki alttaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 adamlarin isi zor kotarirlarsa nefis olur, bilmem kac senenin account bilgisi , karakter item bilgisi boku pusuru. anam anam. yarin sorunsuz olsun gec olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ben o ikinci sifreyi hatirlamiyorum :) dün bi aktarmak icin master account ile girdim hesabi aktardim nasil bulacaz o ikinci sifreyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 enteresan kabul etmiyor ncsofttaki oyun username'i yok diyor, garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 neyse adamlarin saatine gore gunun dolmasina daha 2 saat var.. ben bekliyemicem valla o kadar ;) cumleten iyi geceler.. yarin falan bakarim artik.. gorusuruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Gangren said: enteresan kabul etmiyor ncsofttaki oyun username'i yok diyor, garip serverler patlak ondan. benimkinide kabul etmiyor. daha dogrusu kimseninkini kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 abi www.aionfreetoplay.com/website adresini deniyorsunuz dimi siz.. ordaki login account management falan calisiyor.. ben siteye login durumdayim su anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yok ben oyundan denemistim de simdi roadan deniyorum UNDER CONSTRUCTION Due to the current server migration, this page is currently unavailable. Thank you for your patience! Check out the AION forum or our facebook channel for updates. diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 site gg artık yarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi benim oyun dosyaları 17 gb olmuş, nabıyo bu allahsız launcher? korkmaya başladım ama. temiz indirebileceğim bi alternatif biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuchiki Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Normal o boyut. 18,6gb bendeki kurulu hali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 oyuna girdim :) karakterler itemler vs hersey duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 eski clienttan mı girdin? şimdi deniyorum da direk bağlanamıyorum lan diye atarlanıp kapıyor clientı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 freetoplay sitesinden cektigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 euh baya yalan oldum ben o zaman, site bile açılmıyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar