Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 gw2 gelene kadar istediği kadarını alabilir. o geldikten sonra allah olsa alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 bizde 2 kişiyiz indiriyorum bende oyunu. gw2 gelene kadar çok rahat oyalar. Ayrıca oyundan grind olayını kaldırmışlar çok büyük ölçüde. Veteran Account upgradeni sadece, oyunu almış en az 1 ay subscribe edenler yapabiliyo diye okumuştum. Sitesinde daha detaylı şekilde yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deschain Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 valla bende oynamayı planlıyorum hatta o kadarki swtor u bırakıp gelcem :) paralı zamanında çok az oynamıştım ve bir spirit master yapmak istiyorum bomba gibi kısmet f2p zamanaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ben gelicem. bi yol yordam gösterin. hangi server, hangi fekşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bende indiriyorum, bakacağım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Ben de ben deee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi bunun downloadına pause yapamıyo muyuz? böle 500 mb falan indirdikten sonra kapattım tekrar açtım, baştan indiriyor. 11 gb tek seferde nasıl indiricem afedersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 netlimiter filan indirip gerektiğinde download hızını çok çok düşürebilirsin, hatta sıfırlayabiliyodun da galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 imamizer said: ben gelicem. bi yol yordam gösterin. hangi server, hangi fekşın? konuda olmasi lazim link. serverler kapali daha 28 inde acilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yokmus ahah http://www.aionfreetoplay.com/website/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Gameforge launcher'ı çok yavaş çekiyor. Başka mirror var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuchiki Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Gelmeyi düşünürseniz; http://forum.paticik.com/read.php?87,6098848 İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Kanuni said: yokmus ahah http://www.aionfreetoplay.com/website/ burdan değil de eski aion uk sitesinden çektim ben oyunu, sorun olmaz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 10 yıl wow oynadıktan sonra aradığın şeyi mmolarda bulamayacaksın şavros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 10 yıl önce biriyle oynuyodum sen oldun OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 OH SNAP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 çocukların önünde tartışmayalım bunu istersen? maskülin cevap bulamadım aşkım direkt kabullendim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 a bi dk istemsiz ensest oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ahah tamam zaten legoyla oynuyorum dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bırak şimdi legoyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 iyi güzel bende bir hemen eski hesaba girmenin yollarini aradim ama bu isin arkasinda gameforge var kimse birsey dememis ama bu adamlar metin 2'nin de arkasindalar aion kendince güzel hos bir oyundu fakat gameforge gelip simdi über bir shop yapmasin? mal gibi kalmayalim oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 pay to win mi olur diosun? abartmadıkça sorun yok dicem ama kasılan bi oyunda pay to win hoş olmaz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yarin basliyore di mi akariz herkes level 1 den baslasin yanyana kasalim sirt sirta! got gote Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bence hepimiz toplanırsak 1 para ödeyen gücünde olabiliriz! mortişin dediği gibi sırt sırta hebberabar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Şimdi burada herkes veteran mı ? Yoksa beleşçiyiz nerde beleş oraya yerleş hesabı olacak olan var mı ? GW2 başlayana kadar geleyim diyorumda, iki gün sonra dungeon'a girersiniz ben kapı dışında kalmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar