Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Beşiktaş | 26.02.2012 - 19.00

valequenta

Öne çıkan mesajlar

ya double bak benim koyduğum resme bak , baros havada elleride sidnei in üzerinde değil inişe geçerken üzerinde ama o sırada iş işten geçmiş, . he yan yana olurlar, aynı anda topa zıplarlar , baros kendine avantaj sağlamak için ellerini sidnei in omuzuna koyar o zaman faul zaten bende öyle sanmıştım, ama adam bariz 2 adım geriden zıplamış topa,

ayrıca ne tepkisinden çekincem yaw , he böyle beşiktaş aleyhine verilen her kararda, beşiktaşın hakkı yenmiş diye diye sürekli trolleyenlere de cevap veririm her zaman. adam gibi tartışırlarsa sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Hasta fenerli arkadaşımla izledim, sonra bu postları gösterdim güldü. Adam hasta fenerli, her maç GS'yi hakemler kayırıyordan giren adam ki, o bile güldü bu postlara. Alakası yok yani ki ben böyle bodozlama girmem, daha dikkatli bakarım. Kaldı ki itiraz bile olmadı maçta. Ama maçtan saatler sonra konuşacak birşeyler arıyorsanız, malzeme hep olur...
Sosyal ağlarda paylaş

hakemlik olay nası yok abi? en azından tartışmalık pozisyonlar var. ha çok sallamadım yendik, yenildik; demirören olayından zafer sarhoşuyuz hala, avrupa'da da devam fln ama yani maçta hakemlik bişi yok demek de insafsızlık olur.

melo'nun golü, son dakikadaki gol vs. en azından tartışılır...

TLDR Beşiktaş'ın hakkı yendi
Sosyal ağlarda paylaş

melo'nun golünün nesini tartışıcan. saçma bir ofsayt taktiği ve gol. Sidnei defanstayken o kadar ileri çizgiyi kurar, bir de ofsayt taktiği uygularsan adam elini kolunu sallaya sallaya atar.

son golde hakem baros'a faul çalsa bir şey diyemez kimse desen anlarım da onda da çalmayınca da demezdi, denmez de.

Özeti izledim sadece ben de spiker baya sevinmiş gs gollerine ama. dünkü fb - bjk basket maçında da aynı durum vardı. futbolda da olunca tesadüf değil artık dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

Rewendor said:

3. gol çok temiz bir gol, sidnei zıplayamıyor resmen, bomboş pozisyonda da rakiple alakası olmadan elmander vuruyor işte. Elleri tamamen serbest elmanderin en ufak bir baskı falan yok. Zaten beşiktaşlı oyuncular da dendiği gibi itiraz etmiyorlar.

Semihe 2. sarı kart verilebilirdi, o pozisyonda, ama ilk sarısı da fazla ağırdı.

Bir defans oyuncusunun zıplayamamasının sebebi acaba ne olabilir keyif ? hele zıplayamaması gol yedirecekse, pozisyon net faul amatörde bile kaçırmazlar.Elleri adamın omuzuna koy sonra defans zıplayamıyor hele ki baskı yok denmesi,Arkadaş baskı yoksa çek o eli ordan, baskı yapmıycaksan eli neden oraya koydun? Net faul, semihin ilk sarısı ucuz kaldı biraz ama onu verdiysen 2. sarı kartı vermiyosan zaten korkmuşsundur.Çünkü 2. sarı kart zaten tartışmasız olan kart.

bu kadar tarafsizliktan uzak yorumlanamaz heralde o pozisyon. sidnei zamanlama hatasi yapiyor ve ziplayamiyor. sonrasinda ise hem is isten gecmis hem de dengesi bozulmus oluyor zaten. elmander zipladiginda zaten el temasi yok. sonradan da gayet serbest sekilde degiyor. o pozisyona kaliteli bir ligde faul calasan 3. lige yollarlar seni, yorumcu olarak faul dersen tvye cikartmazlar :) en ufak bir baski en ufak bir engelleme yok.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Abi olay zaten çok belli gs yakaladıklarını attı yani kısacası vurdu gol oldu , biz kaçırdık bu kadar.. 2. gol ofsayt , 3. golde faul yok zaten.. Sadece olay aynı hakemin daha hafif pozisyona ilk devre faul çalabilmesi..

2. gol ofsayt falan değil, 3. gole faul verilebilir, ama orda sittin sene kimse faul falan veremezdi o topa, gerçeklerle yüzleşelim.

Ayrıca BJK-GS maçını açsam eminim ki ALMEIDANIN Kİ NE FAULU ABİ NE BİÇİM HAKEM BU ÖYLE FAUL MU OLUR diye salya akıtanlar bugün burada ELMANDERİN TOPU FAUL RÖÖRÖRÖRÖRÖR çeken insanlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

melo'nun golünün nesini tartışıcan. saçma bir ofsayt taktiği ve gol. Sidnei defanstayken o kadar ileri çizgiyi kurar, bir de ofsayt taktiği uygularsan adam elini kolunu sallaya sallaya atar.

son golde hakem baros'a faul çalsa bir şey diyemez kimse desen anlarım da onda da çalmayınca da demezdi, denmez de.

Özeti izledim sadece ben de spiker baya sevinmiş gs gollerine ama. dünkü fb - bjk basket maçında da aynı durum vardı. futbolda da olunca tesadüf değil artık dedim.

Eser spikerlere mi girdin artık asdasdsadasd
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

DoubleW said:

Rewendor said:

3. gol çok temiz bir gol, sidnei zıplayamıyor resmen, bomboş pozisyonda da rakiple alakası olmadan elmander vuruyor işte. Elleri tamamen serbest elmanderin en ufak bir baskı falan yok. Zaten beşiktaşlı oyuncular da dendiği gibi itiraz etmiyorlar.

Semihe 2. sarı kart verilebilirdi, o pozisyonda, ama ilk sarısı da fazla ağırdı.

Bir defans oyuncusunun zıplayamamasının sebebi acaba ne olabilir keyif ? hele zıplayamaması gol yedirecekse, pozisyon net faul amatörde bile kaçırmazlar.Elleri adamın omuzuna koy sonra defans zıplayamıyor hele ki baskı yok denmesi,Arkadaş baskı yoksa çek o eli ordan, baskı yapmıycaksan eli neden oraya koydun? Net faul, semihin ilk sarısı ucuz kaldı biraz ama onu verdiysen 2. sarı kartı vermiyosan zaten korkmuşsundur.Çünkü 2. sarı kart zaten tartışmasız olan kart.

bu kadar tarafsizliktan uzak yorumlanamaz heralde o pozisyon. sidnei zamanlama hatasi yapiyor ve ziplayamiyor. sonrasinda ise hem is isten gecmis hem de dengesi bozulmus oluyor zaten. elmander zipladiginda zaten el temasi yok. sonradan da gayet serbest sekilde degiyor. o pozisyona kaliteli bir ligde faul calasan 3. lige yollarlar seni, yorumcu olarak faul dersen tvye cikartmazlar :) en ufak bir baski en ufak bir engelleme yok.

baros ve elmander koşarak topu içeri sokma amaçlı geliyor. zıplarken hız alabiliyor. bizim 2 mal defans önde oldukları için oldukları yerde zıplıyorlar. topu nereye gönderebileceği de meçhul. fiziken koşarak gelen adam daha yükseğe zıplar. gol temiz bariz. sidnei'nin mallığı tamamen o. öyle oynamayan adamı koyarsan böyle maçlara normal sonuç bu tip hatalar yapması
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

BiTcH_oFBaT said:

Eser spikerlere mi girdin artık asdasdsadasd

bayadır maç izlemediğimden farkında değildim. dün basket maçını filan izlerken çok dikkatimi çekti. Adamın sesi kısıldı abi bağırmaktan. komedi.

baktım hakemler iyi, saldıracak yer arıorm dermişim dasjdhasd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...