df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 WinPC: KJK33-XFZ6H-F3BBT-3BBJJ-WTXR6 PS3: KTKJT-Z3K9B-FS35T-S35T3-BBKXC X360: CT5BT-6BCKX-B6F3X-KXTTB-WXHH5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Hyperion Arena ne kadar iyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 borderlands 2 oynarken kendimi quake 2 günlerindeymiş gibi hissediyorum bazen. bol atlamalı zıplamalı... bi de rocket jump olsa tam olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 salvador oynayamanlar tek tek çıkıyor var abi rocket jump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bitirdim. bence goty direk. muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dün ben de bitirdim oyunu, TVH moda geçtim. oyun çok iyi, questler güzel hazırlanmış, bazı bölümler beni çok etkiledi. 70 saatten fazla oynanabilirliği var. her yeri araştırıp dolaştırınca çok keyifli oluyor. TVH modu da bi o kadar sürse işte bi karakter kasmak baya alıp götürüyor. diablo 3'ün campaign'i daha kısa sürede bitiyordu, 15 saat felan (gerçi birkaç kademe zorluk vardı onda yine de toplamda daha az saatte biter). ilk oyun da eğlenceliydi baya. bu bazı açılardan çok daha iyi olmuş diyebilirim. keşke duke nukem forever'ı da bu zevkte yapmış olaydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 CTCJ3-CSHRS-X3JJT-JJTTB-RSSZR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Bu kodlar ne oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 golden key veriyo, kutu var acıyosun ıtem cıkıyo ıcınden, ama lvlına gore cıktığı ıcın bırıktırıyo herkez max lvlda acmak ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 LethE said: salvador oynayamanlar tek tek çıkıyor var abi rocket jump ama ılk oyudaki gibi roketci mod yok. arada iki tusa basarak ekranı temızlemece seklidne roket atıyosun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 max levelı beklemeyin w2 ye geçtiğiniz gibi açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben level 27'de açtım ya. baktım görevler bitmek üzere bari son görevleri adam gibi silah ile yapayım dedim. görevler en kötü 32 levelde biter. sonra ne yapılacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 true vault hunter modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu arada keyin geçerliliği kaç saat. 3-4 gibi anca evde olacağım. kaçmıştır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Trade etmek isteyen var mı? Tercihen bir sniper legendary ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 quest sırasında çıkan bi rifle o, herkese düşüyor. o levellarda normal yoldan legendary item bulmak çok zor, güzel bir legendary sniper rifle bulup da o itemla takas edecek birisinin olcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 random drop üstteki rifle kesin düşmesi gibi bi olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 good bad ugly questini iki kere yaptım ikisinde aynı item düştü de ondan dedim. o item her yaratıktan random drop olarak düşebiliyorsa boşver o zaman söylediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Bone said: quest sırasında çıkan bi rifle o, herkese düşüyor. o levellarda normal yoldan legendary item bulmak çok zor, güzel bir legendary sniper rifle bulup da o itemla takas edecek birisinin olcağını sanmıyorum. Quest sırasında bir assault rife, bir de sniper rifle düşüyor. Biri bandit'ten, biri Hyperion elemanından. Çok düşük bir drop rate'i yok ama yine de zor oluyor düşürmek. Farmlayarak 2 tane assault rifle düşürdüm, sniper rifle düşüremedim. Velhasıl benim durumumda olup assault rifle ararken sniper rifle'la başbaşa kalan da olabilir, takas da edebilir. Ha olmazsa veririm birine nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 mightin' morphin görevini yapacak olan bi pm fln atarsa sevinirim. geçende de yazmıştım ama yoktu o sırada belki şimdi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 5BCBT-SZ969-6J3JJ-BJTJT-C56T9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 çalışmadı kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 3600+ epic sniper o ye, 28k+ rpg, 800+ smg vh mod chest loot larım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 arena zor mu bana mı öyle geldi =) ilk 3 ü yaptım. 4 zor geldi bıraktım. peş peşe yapınca sıktığından üstüne gitmedim fazla ama full air minion geldiğinden her türlü zorlayacak gibi. gıcığım onlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 http://www.borderlands2.com/us/skilltree/mechromancer.html mechromancer talent tree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar