Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 coop biraz fazla mı kolay olmuş? faceroll geçtik 2 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 GwindonSurion said: Beyler şurdan adam gibi 4 kişilik grup çıkartalım akşamları oynayalım mal gibi tek oynuyorum şu oyunu sapıtacam meheh çözüm önerdim almadın bebeyim kalırsın öle GwindonSurion said: mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Dijital olarak nereden aldınız siz bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 greenmangaming 36$a geliyor 60$ yerine. GMG20-27J4Z-8NXHO bu kodu gir sepette alacaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 greenman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 4 kişi co-op yaptık dün, felaket curcuna bi bok anlaşılmıyor. Hele loot/questlerin ortak olması kadar salak birşey yok. Kim hangi questi yaptı, vs. hiçbirşey takip edilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 aksiyon için iyiydi 4 kişi ama senaryo, quest takibi, loot olayı sıkıntılı oluyor cidden. sağı solu doya doya inceleyemiyorsun fln milleti bekletmemek için. öldüğünde ise normalde hemen bir şey kesip canlanabiliyorsun ama 4 kişide *4 hp'si olduğundan yaralı haldeki aim zorluğundan dolayı fln onu da yapamıyorsun. arkadaşlarından biri kaldırması lazım seni. ben alışmışım karambole dalmaya ama co-op ta yemedi o yüzden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Sp bitirildikten sonra coop olacak gibi, boss run gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 tanıdık, oynaması keyifli insanlarla oynayın. ben direk co-op başladım. herkes aynı queste gidiyor, hikayelerde atlanma filan da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 biz de aynı queste gittik zaten, yine de felaket karışıyor ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bizim grup iyiymiş o zaman. baya iyi gidiyor çünkü. saçma sapan ölümlerimiz de çok eğlendiriyor. arabayla sağa sola uçma filan da eğlendiriyor. acayip keyif alıyorum oyundan şuan. ama tabi co-op sayesinde. single da güzeldir ama bu kadar keyif almazdım. bu arada legendary itemların bir listesi filan var mı internette? sadece silah değil. bütün legendaryler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Single oynayıp sağda solda eridium ve easter egg aramak çok daha iyi geldi bana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 abi mesela arabayı kullanıyordum. arkadaş acaba şu geminin içine girebilir miyiz dedi. bastım nitroya. dalacam geminin içine. tam yan tarafına çarpıp buzlu suya girdim. normalde fight for your life çıkıyor snra ölüpi pixellere ayrılıp tünele giriyorsun. sonra işte canlanıyorsun gene filan ya, bunda arabayla tünele girdik ikimizde. orada hayvanlar gibi gülmüştük mesela. tek başıma olsam en fazla haha der geçerdim. o muhabbet olayı iyi. ama işte aynı kafada arkadaşlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 aksiyon olarak baya sardı beni ya co-op. sadece etrafı didik didik gezip loot olayına giremiyorsun o sıkıntı. bir de dün odada tek değildim mic işine girmedim. dinledim sadece arada da yazdım chat'te. doğru düzgün konuşmayınca zor oldu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Tamamen yanlış anlamışsın olayı. Eğlenmedik demiyoruz, ne olduğu belli olmuyor, quest takip edilmiyor sakin sakin, herkes update edebiliyor çünkü, artı loot`un ortak olması da iyi olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 adam sayısı arttıkça loot da artıyo o yüzden ağlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Tüm loot u bir kişi alabiliyor ama, tamamen o anki yerine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 twitter dan duvalmagic, aka randy pitchford: said: Tomorrow (Weds) I will be tweeting two 1k redemption 5 Golden Key SHiFT codes - one in the morning and one in the evening (US Central time). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 oyun içinde extras'tan mı gireceğiz kodları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 evet extras/shift code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 loot olayı sakıncalı oluyor, loot bırakıp oyunu da oynayamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 fridgedeki bi goliath questi var nerde o bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 co-op olayında tek keşke böyle olmasaymış dediğim yer bu challange veya achievementlarda last hite bakması. goliath levellat sonra kes achievementını yaptık 2 defa. kalan 2 kişi için gene kasıyoruz. bir de levellatması zor. ya goliath ölüyor ya da level alıcak mob kalmıyor vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 danger zone http://www.youtube.com/watch?v=siwpn14IE7E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Ben de geçen co-op yaptım, o kadar karamboldu ki zerre keyif almadım. 0 loot ile gittim, mermim bile bitti, onları bile emdiler (osmaniac, bone, lethe aahhahahha) Adam gibi kadroyla oynamak lazım. Sindire sindire oynayacaksın, "şu silah düştü, lazım mı?" diyecek biri lazım. "şuraya da bakalım" diyecek biri lazım. Şimdi tek başıma oynuyorum 10 kat daha keyif alıyorum, 1 görev için 1 saat harcadığım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar