Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 sanki bunun başlığı açılmıştı gibi geliyor ama göremedim. borderlands 2 geliyor, tüm classları içeren trailer çıkartmışlar http://www.youtube.com/watch?v=MCWJUSulnro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 çogii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 claptrap (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ayarlanabilir fov. başka bişey istemiyorum lül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 çok iyi olmuş ya. bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ben ilk oyunu çok beğendiydim ama level 10 da bıraktım devam edemedim bi.böyle uzun soluklu oyunları oynamaya üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ben de 31. seviyeye kadar gelmiştim de oyunun videosunu gördüğüm gibi yoruluyorum artık, oyunu kapatıp direk uyku moduna geçiyordum o kadar yoruyordu oyun nedense. bangır bangır sesler renkler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 beğenip de level 10'da bırakmak nasıl oluyo resimlerine bakıp kapadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 abi bunun başlığı var bulamadım ama cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 http://www.borderlands2.com/loveletter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 çok romantik 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 shut up and take my money gearbox pre-order tuşu nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 çok fazla iyi ya. birinci oyunda muhteşemdi son boss'a kadar. son boss rezilliği olmasaydı açıp açıp oynanırdı daha. ne zaman çıkıyomuş babulit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 "Ühühühü bizi seviyörlar" diye gaza gelmişsiniz hemen de ilk oyundan önce de böyle demişlerdi. Hatta oyunun 2 hafta geç çıkmasının sebebi pc için optimize edilmesiydi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 trailer çok süper olmuş ya. şimdi 1. oyunun devamı mı olacak, yoksa yeni oyun mu? bir de eski classlar da duruyor mu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 oyun çok iyi gözüküyor önce ilkini alıp oynayayım daha iyi olur gibi. arkadaştan iso olarak buldum. steam'den satın alıp sonra key girip yüklü oyunu steam'e ekleyebilir miyim? steam üzerinden oynamak için? yoksa steam'den tekrar indirmek şart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ilk oyun çok zevkliydi, umarım bu oyun da öyle olur. yalnız bişiler eksikti ilkinde, randomizationı biraz daha arttırmaları lazım, random questler, random levellar felan müthiş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 df said: oyun çok iyi gözüküyor önce ilkini alıp oynayayım daha iyi olur gibi. arkadaştan iso olarak buldum. steam'den satın alıp sonra key girip yüklü oyunu steam'e ekleyebilir miyim? steam üzerinden oynamak için? yoksa steam'den tekrar indirmek şart mı? bence indir direk eğer kotalı filan değilse internetin. Hemen iniyor zaten. onun dışında ilkini oyna tabiki. baya güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Turk telekom sağ olsun 150 gb indirmişim diye 4mb ye düşürmüş dün. üşendim 10gb çekmeye ama olmazsa mecbur çekcem artık. kurup deniyeyim önce bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Gelsin gelsin :)Bununda tüm achivementları emcürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 İlk oyunun senaryosu "10 tane yaratık kes 10 tane item getir" MMORPG görevlerinden farksızdı. Coop oynanış daha zevkli hala getirilir ve biraz senaryo ile süslenirse, tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Enyalios said: Gelsin gelsin :)Bununda tüm achivementları emcürürüm yarısını 20 mart 4 buçukta açmışın ulan yakaladım sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 başarım kazanılmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 önce korsan oynamıştır eski saveden devam edince direk achievementlar açılmıştır o gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Ya arkadaşlar egomu tatmin etmek için ss i koymadım, oyunu çok sevdiğimi göstermek için ss i paylaşmıştım. Lethe'nin dediğin gibi korsan versiyon ve steamdeki versiyona rahat 100 saatin üstünde oynamışımdır. Neyse gelecek oyun için mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar