Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borderlands 2

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanki bunun başlığı açılmıştı gibi geliyor ama göremedim.

borderlands 2 geliyor, tüm classları içeren trailer çıkartmışlar

http://www.youtube.com/watch?v=MCWJUSulnro
Mesaj tarihi:
ben de 31. seviyeye kadar gelmiştim de oyunun videosunu gördüğüm gibi yoruluyorum artık, oyunu kapatıp direk uyku moduna geçiyordum o kadar yoruyordu oyun nedense. bangır bangır sesler renkler falan.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyun çok iyi gözüküyor önce ilkini alıp oynayayım daha iyi olur gibi. arkadaştan iso olarak buldum. steam'den satın alıp sonra key girip yüklü oyunu steam'e ekleyebilir miyim? steam üzerinden oynamak için? yoksa steam'den tekrar indirmek şart mı?
Mesaj tarihi:
ilk oyun çok zevkliydi,
umarım bu oyun da öyle olur.

yalnız bişiler eksikti ilkinde, randomizationı biraz daha arttırmaları lazım, random questler, random levellar felan müthiş olurdu.
Mesaj tarihi:
df said:

oyun çok iyi gözüküyor önce ilkini alıp oynayayım daha iyi olur gibi. arkadaştan iso olarak buldum. steam'den satın alıp sonra key girip yüklü oyunu steam'e ekleyebilir miyim? steam üzerinden oynamak için? yoksa steam'den tekrar indirmek şart mı?

bence indir direk eğer kotalı filan değilse internetin. Hemen iniyor zaten. onun dışında ilkini oyna tabiki. baya güzel oyun.
Mesaj tarihi:
Turk telekom sağ olsun 150 gb indirmişim diye 4mb ye düşürmüş dün. üşendim 10gb çekmeye ama olmazsa mecbur çekcem artık. kurup deniyeyim önce bi ihtimal.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İlk oyunun senaryosu "10 tane yaratık kes 10 tane item getir" MMORPG görevlerinden farksızdı.

Coop oynanış daha zevkli hala getirilir ve biraz senaryo ile süslenirse, tadından yenmez.
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar egomu tatmin etmek için ss i koymadım, oyunu çok sevdiğimi göstermek için ss i paylaşmıştım. Lethe'nin dediğin gibi korsan versiyon ve steamdeki versiyona rahat 100 saatin üstünde oynamışımdır. Neyse gelecek oyun için mutluyum :)
  • Yeni Oluştur...