Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012'de neleri bitirdiniz?


Silphatos

Öne çıkan mesajlar

GOG forumlarından arakladığım bi konu başlığı, herkes hangi oyunları bitirdiğini + isteyenler de ek olarak eleştirilerini, oyunun ne kadar sürdüğünü falan yazıyor. Edit bizde yalan olduğu için o ilk sayfadaki gibi liste olayı zor ama bölüm modları ilgilenir belki.

Ben başlıyayım, bu yıl oynadıklarım: E.Y.E: Divine Cybermancy, Portal 2, Rochard, Skyrim.

EYE o kadar buglıydıki her 1-2 saatte falan Steam'den verify cache yapmazsanız oyunun ilerlemesini engelleyen şeyler bile vardı yani, dialoglar Fransızlardan bekleneceği şekilde çok dandik ve engrishdi ama yine de konu ve atmosfer sağlamdı, Deus Ex HR ile son dönem gelen en iyi cyberpunk oyun bence.

Portal 2'i de çok sevdim, Valve yapmış yine her şeyiyle oyun budur dedirten bi yapım olmuş.

Rochard'ı beleş IGN'den aldım, öylesine bi bakayım dedim 2 oturuşta bitirdim oyunu 6 küsür saatte, ana karakteri Duke'ü de seslendiren abi efsane seslendirmiş, son dönem oynadığım en güzel indie oyundu.

Skyrim'e bir şey demiyorum biliyosunuz zaten, 80 saatte main quest+birkaç yan quest bitti ama rahat 50 saati daha var tabii tamamen bitmesine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir sürü oyuna başlayıp hepsinden karışık olarak oynadığımdan bitiremiyorum 6 saat süren oyunları bile, bu aralar basiretim bağlandı.

sonuna en yakın olduğum oyun cod mw3, bf3'e göre çok daha iyi single'ı var adamların yine. multi'de bf3'ü tercih etsem de yiğide hakkını vermek gerek.

rochard'a başladım başlarındayım ama eğlenceli bir yapısı var cidden.

gangren gibi swtor'u bitirdim lol.

kingdom of amalur: reckoning'i oynuyorum. skyrim'in biraz sıkıcı dövüş sisteminden sonra tam istediğim eze eze, combo patlarak ilerleme imkanı ile gerçekten eğlenceli geldi. başta biraz soğuk bakıyordum ama zıplayamama olayını bile sineye çektim. özellikle talent tree ve daha ziyade silah kullanabilme olayındaki esneklik hoşuma gitti. ortam itibariyle bence sıkça gösterildiği gibi Skyrim'in değil Fable'ın bir alternatifi, olmuşu.

defense grid awakening oynuyorum arada, 2012 değil ama yeni sayılır sanırım, eğlenceli bir TD işte.

magicka sadece co op oynuyorum o da 2012 sayılmaz sanırım fsdfd.

o zaman capsized ve dungeon defenders'ı hiç saymayayım, gaçayım.

format'tan sonra yedeğini almadığımdan bastion ve deus ex savelerim uçtu -.-' üşenmezsem onlara başlayacam yeniden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel konu. o başlıktaki gibi düzgün, rahat görülür, bölümlere ayrılmış düz liste yaparsanız ilgilenebilirim ilk mesajı editlemekle. :) yok düz yazı içine karışık yaparsanız kusura bakmayın ama ayıklayamayacağım. ben şahsen oradaki gibi yapıyorum.

bitirdiklerim:
- portal 2
- duke nukem forever

başlayıp henüz bitiremediklerim:
- shogun: total war
- batman: arkham asylum
- jagged alliance: back in action
- crusader kings 2
- victoria 2: a house divided (bu son ikisi 'biten' oyun değiller gerçi ama sadece bir campaign olarak varsaydım)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

witcher 2 bitirdim roche pathiyle, bi ara vakit bulursam iorveth tarafından da oynama düşüncem var.onun dışında arkham asylum bitirdim, oldukça hoşuma gitti o da. oturup riddler's challenges bile kastım, tamamladım hepsini.
son olarak da la noire bitirdim, konsol portu kötü olsa da oyun çok sardı beni, baya güzel olmuş bence. sorgu olayı müthiş zevkli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

psychonauts - süper oyun hala eskimedi, rahatsız bölümler sonuna doğru da zorlu platform bölümleri var, deli bir oyundu. - hele o milkman bölümü.

zeno clash - combat falan güzel ama broken bir oyun bana göre sonunu zor getirdim sıkıldım, ama melee combat olarak güzel elementler eklemişler.

portal - süper oyundu tek oturuşta 3 saatte bitirdim.

portal 2 - açık alan fabrika bölümleri hele jeller olaya girdikten sonra baya sıktı ama genelde testli olan bölümleri güzeldi.

limbo - bir braid değil gerçi karşılaştırılacak oyunlar değil ama genel olarak güzeldi diyebilirim.

bastion - sıkıcı bayık bir oyun, sonuna geldim kapattım bitirdim sayarım bunu.

majesty 2 ve ek paketler: herkese göre değil, ilk oyunu da keyifle oynamıştım bunu biraz geç bitirdim, monster kingdom'da baydım onun harici tüm ek paketlerini bitirdim.

skyrim- 100 saatten fazla oynamışımdır tum guildleri bitirdim, heryere thane oldum fakat oyunu bitirmedim güzel oyundu ama çok vakit harcadım diye sıkılınca sonunu getiremedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bitirdiklerim:

- the darkness 2
- portal 2
- call of duty modern warfare 3
- bastion
- battlefield 3

bitiremediklerim:

- saints row the third
- deus ex human revolution
- fallout new vegas
- hard reset
- l.a. noire
- mafia 2
- star wars the force unleashed 2
- swtor
- skyrim
- assassin creed serisi
- batman arhkam city
- e.y.e. divine cybermancy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

might and magic clash of heroes
Dune
Warhammer 40k space marine
Bastion

Pek takılamıyorum zaten, bu aralar anno 2070 e taktım harika yapmış adamlar. Bir önceki annoyuda seviyordum zaten artık 2 sini oynar dururum =D Bu kadar zaman yiyen bir oyunda görmedim, resource management yapalım derken saatler bir anda geçiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...