Hannibal44 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 tomkat said: arkadasin accountunu odunc alip oynadim biraz baya bayik olmus oyun ilk 2-3 saat eglendiriyor ama sonra her sey tekrara biniyor yani her tur mission'u (naval, assassination, courrier, hunting, bok pusur) bi kere yapmak kafi hic meraklandirmadi beni hikayesi de.bi seyler eksik gibi geldi hep grafikler vasat.motor cok eski ve optimize edilmemis cerezlik bi oyun olmus 15 dolar falan verilir anca zaten burda kimse de oynamamis heralde, yorum yazan yok Grafikler vasat mı ?? konsoldaki için konuşuyorsun heralde . Ben son ayarlarda oynuyorum grafikler gayet iyi ama diğer dediklerin doğru çok bayık olmuş ve yavaş ilerliyor oyun eski ac havası yok oyunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 7 milyon satmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 lan topiğin ismi yanlış, aramada çıkmıo, yeni dlc: http://i.imgur.com/ZfC3djB.jpg The Tyranny of King Washington Draws Near The time draws closer to fight for justice against a revolutionary tyrant in Assassin’s Creed III newest adventure, the Tyranny of King Washington. The Infamy, the first episode of a three-part tale, will be available on Microsoft’s Xbox 360 video game and entertainment system, PlayStation 3 computer entertainment system and Windows PC on February 19. In the first episode of the Tyranny of King Washington series, our hero, Connor Kenway, awakens from an unsettling dream to find that, despite his efforts to deliver justice in the newly-founded United States of America, a new king has been crowned – George Washington. The Infamy will take gamers through the beginning of the journey to dethrone this new king. The three upcoming episodes of the Tyranny of King Washington are available through the Assassin’s Creed III Season Pass, which is available for purchase for 2400 Microsoft Points on Xbox Live or $29.99 on the PlayStation Network and Windows PC. The first episode, The Tyranny of King Washington: The Infamy, can be purchased as a single DLC pack for 800 Microsoft points or $9.99. Following The Infamy, The Tyranny of King Washington will continue in two additional content packs that explore this alternate history of the events following the American Revolution. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 corç vaşingtın iyi adam değil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ecdadimizda yok boyle bi kral. Kanun cikartilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Oyunun sorunu şu; Eğlenceli değil. Milyon tanede yeni oyun dinamiği koymuşlar ama kullanılması pratik, gerekli ya da zevkli değil. Avlanma için o kadar dinamikler yaratmışlar ama avlanmak istemiyorsun. Çünkü eğlenceli değil, getirisi de yok. Ticaret menüleri konsoldan yadigar. İki ürün imal edip satışa göndermek işkence. Uğraşmıyorsun. O kadar paraya da ihtiyaç yok zaten. Oyundaki stealth kavramı yerlerde. Normal Assassin's Creed oyunlarının esasıda olan gizlilik bu oyunda yok. Fark edilmeden bir kaleye girip kumandanı öldürmek, barut deposunu patlatmak vs. imkansız. İlla "malkoçoğlu mod on" şeklinde en azından kalenin yarısını kılıçtan geçiriyoruz. Nereden nasıl görüyor düşman bizi anlamak mümkün değil! Ağaçtan ağaca ceylan gibi sekebiliyoruz güya ama anlamı yok? Bir işe de yaramıyor açıkçası. Ve gene eğlenceli değil. Bir ip silahı var çinden gelmeymiş. Kullanmadım açıkçası. Zaten cephanelik gibi geziyoruz kırk türlü silah. Connor o kadar gerizekalı ve itici bir tip ki assassinlerden soğudum. Senaryo çekici değil. Deniz görevlerininse eğlenceliydi açıkçası. Sadece onları beğendim desem yeridir. Ha neden oynadım? 18. yüzyıla takıntılıyım işte arkadaş. Döneme ait ne film, oyun varsa elimden geçmesi lazım. Hala Total War Empire'da oynuyorum mesela. Ama mekan olarak Avrupa ve Napolyon savaşlarını yapsalarmış çok çok daha iyi olurmuş açıkçası. Amerikan firması-Amerikan oyunu-Amerikan tarihi işte ama ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 şu oyundan gram zevk almıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Saeros said: corç vaşingtın iyi adam değil miydi ya? kime gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Gönüllerin assassini Ezio ya.1 de 3 de bayık seriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Apis said: Oyunun sorunu şu; Eğlenceli değil. Milyon tanede yeni oyun dinamiği koymuşlar ama kullanılması pratik, gerekli ya da zevkli değil. Avlanma için o kadar dinamikler yaratmışlar ama avlanmak istemiyorsun. Çünkü eğlenceli değil, getirisi de yok. Ticaret menüleri konsoldan yadigar. İki ürün imal edip satışa göndermek işkence. Uğraşmıyorsun. O kadar paraya da ihtiyaç yok zaten. Oyundaki stealth kavramı yerlerde. Normal Assassin's Creed oyunlarının esasıda olan gizlilik bu oyunda yok. Fark edilmeden bir kaleye girip kumandanı öldürmek, barut deposunu patlatmak vs. imkansız. İlla "malkoçoğlu mod on" şeklinde en azından kalenin yarısını kılıçtan geçiriyoruz. Nereden nasıl görüyor düşman bizi anlamak mümkün değil! Ağaçtan ağaca ceylan gibi sekebiliyoruz güya ama anlamı yok? Bir işe de yaramıyor açıkçası. Ve gene eğlenceli değil. Bir ip silahı var çinden gelmeymiş. Kullanmadım açıkçası. Zaten cephanelik gibi geziyoruz kırk türlü silah. Connor o kadar gerizekalı ve itici bir tip ki assassinlerden soğudum. Senaryo çekici değil. Deniz görevlerininse eğlenceliydi açıkçası. Sadece onları beğendim desem yeridir. Ha neden oynadım? 18. yüzyıla takıntılıyım işte arkadaş. Döneme ait ne film, oyun varsa elimden geçmesi lazım. Hala Total War Empire'da oynuyorum mesela. Ama mekan olarak Avrupa ve Napolyon savaşlarını yapsalarmış çok çok daha iyi olurmuş açıkçası. Amerikan firması-Amerikan oyunu-Amerikan tarihi işte ama ne yazık ki. rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Apis güzel yazmış, kaçırmışım yazıyı. Oyunda yan görev olarak yapılanların hiçbir katkısı yok, ben sadece %100 yapıcam diye kastım çoğunu. Bazı şeyler o kadar aptalca dizayn edilmiş ki şaştım hatta. Şu "hurafeler" görevleri ne alakadır? Niye varlar? Ne getirisi var? Ne eğlencesi var yahu? Hadi hurafe çıksın ama bari sondaki UFO'yu gerçek yap ve bir item versin falan. Hayvan avlıyoruz, atmosferi iyi ama yine bir getirisi yok. Topladığımız derilerden kendimize kıyafet yapsak? Bir kaç çeşit kıyafet koysalar renk değişiminden başka mesela. Crafting'de özel şeyler craft edebilsek, ancient knowledge bulsak, onları craft etsek. Eve ve bize çeşitli eşyalar kazandırsa, güçlendirse. Garnizon basma olayında stealth oluyordu yalnız, ben çoğuna gizli girdim. Ama oyunda neredeyse tek bir yerde adam gibi stealh sahne var, o da zaten linear bir yapıya sahip olan savaş sırasında olan görev... AC2'de ya da Brotherhood'da gliph'lerin peşinde koşardık, ödülü büyük olurdu, keyifli olurdu. Burda hiç böyle şeyler yok. Ama işte seriyi sevdiğimden oynarken aldım keyif. Dediklerim olsaydı en iyi oyunlardan biri olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Şehir de biraz tekdüze. Bayıklığında onun da etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Steam hafta ortası indiriminde 11.99 olmuş, 4,15 de kart satışından cüzdanda vardı, 7 küsüre kapattım oh mis, kaçırmayın la indirimi!! Allah bereket versin Gaben reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 iyi miydi ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 dreagloth said: iyi miydi ki bu? degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ahahah cok pis dumur etti, ay eglendim bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 dedim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ne güzel pastoral takılıyodum, gorev yaptım dıye heryer bina oldu, beyaz adam av alanlarımı ısgal etti oyunda eziolardan iyidi gayet. ezio bi revelationda oda sonlara doru toparladı. konachajsıhaıdasıljd'ının ikilemleri gorev/halkı/loyalist gerilimi vs vs falan gayet iyi işlenmişti. ama gorevden goreve kosup bıkac mevzuyu acırmısım o acıklı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Bende kaçırmıştım bunu zamanında , sonra unuttum gitti , bir iki gün evvel indirdim daha hala babasının olduğu bölümlerdeyim yavaş yavaş ilerliyorum , bu hızla yeni oyun çıktığında daha black flag falan oynuyor olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Trade olayı çok manasızmış bu oyunda ya. Tradeden para kazanılmıyo 2 3 item dışında masraf sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 trade olayı bence 3'de daha iyiydi, o sistem black flag'de yok bile. ama genel olarak 3 en zor para kazanılan oyun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 abi salak bi sistem bu ama bişi üretiyosun ürettiğinden ucuza satıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Trade için sadece kunduz ve ayı postu satmak yetiyordu ya. Onlar baya iyi para getiriyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 kızılderili çocuklan takılıyorum da paso dayak yiyom kurttan geyikten bu ne la. ok çok dandik, tüfenk gibisi yok valla, ateş et yere at doluyu al yerden devam et, son mohikan styla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar