Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assasin's Creed III

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

tomkat said:

arkadasin accountunu odunc alip oynadim biraz

baya bayik olmus oyun

ilk 2-3 saat eglendiriyor ama sonra her sey tekrara biniyor

yani her tur mission'u (naval, assassination, courrier, hunting, bok pusur) bi kere yapmak kafi

hic meraklandirmadi beni hikayesi de.bi seyler eksik gibi geldi hep

grafikler vasat.motor cok eski ve optimize edilmemis

cerezlik bi oyun olmus

15 dolar falan verilir anca

zaten burda kimse de oynamamis heralde, yorum yazan yok

Grafikler vasat mı ?? konsoldaki için konuşuyorsun heralde . Ben son ayarlarda oynuyorum grafikler gayet iyi ama diğer dediklerin doğru çok bayık olmuş ve yavaş ilerliyor oyun eski ac havası yok oyunda .
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
lan topiğin ismi yanlış, aramada çıkmıo,

yeni dlc:

http://i.imgur.com/ZfC3djB.jpg

The Tyranny of King Washington Draws Near

The time draws closer to fight for justice against a revolutionary tyrant in Assassin’s Creed III newest adventure, the Tyranny of King Washington. The Infamy, the first episode of a three-part tale, will be available on Microsoft’s Xbox 360 video game and entertainment system, PlayStation 3 computer entertainment system and Windows PC on February 19.

In the first episode of the Tyranny of King Washington series, our hero, Connor Kenway, awakens from an unsettling dream to find that, despite his efforts to deliver justice in the newly-founded United States of America, a new king has been crowned – George Washington. The Infamy will take gamers through the beginning of the journey to dethrone this new king.

The three upcoming episodes of the Tyranny of King Washington are available through the Assassin’s Creed III Season Pass, which is available for purchase for 2400 Microsoft Points on Xbox Live or $29.99 on the PlayStation Network and Windows PC. The first episode, The Tyranny of King Washington: The Infamy, can be purchased as a single DLC pack for 800 Microsoft points or $9.99.

Following The Infamy, The Tyranny of King Washington will continue in two additional content packs that explore this alternate history of the events following the American Revolution.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun sorunu şu;

Eğlenceli değil.

Milyon tanede yeni oyun dinamiği koymuşlar ama kullanılması pratik, gerekli ya da zevkli değil.

Avlanma için o kadar dinamikler yaratmışlar ama avlanmak istemiyorsun. Çünkü eğlenceli değil, getirisi de yok.

Ticaret menüleri konsoldan yadigar. İki ürün imal edip satışa göndermek işkence. Uğraşmıyorsun. O kadar paraya da ihtiyaç yok zaten.

Oyundaki stealth kavramı yerlerde. Normal Assassin's Creed oyunlarının esasıda olan gizlilik bu oyunda yok. Fark edilmeden bir kaleye girip kumandanı öldürmek, barut deposunu patlatmak vs. imkansız. İlla "malkoçoğlu mod on" şeklinde en azından kalenin yarısını kılıçtan geçiriyoruz. Nereden nasıl görüyor düşman bizi anlamak mümkün değil!

Ağaçtan ağaca ceylan gibi sekebiliyoruz güya ama anlamı yok? Bir işe de yaramıyor açıkçası. Ve gene eğlenceli değil.

Bir ip silahı var çinden gelmeymiş. Kullanmadım açıkçası. Zaten cephanelik gibi geziyoruz kırk türlü silah.

Connor o kadar gerizekalı ve itici bir tip ki assassinlerden soğudum.

Senaryo çekici değil.

Deniz görevlerininse eğlenceliydi açıkçası. Sadece onları beğendim desem yeridir.

Ha neden oynadım?
18. yüzyıla takıntılıyım işte arkadaş. Döneme ait ne film, oyun varsa elimden geçmesi lazım. Hala Total War Empire'da oynuyorum mesela.
Ama mekan olarak Avrupa ve Napolyon savaşlarını yapsalarmış çok çok daha iyi olurmuş açıkçası. Amerikan firması-Amerikan oyunu-Amerikan tarihi işte ama ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:

Oyunun sorunu şu;

Eğlenceli değil.

Milyon tanede yeni oyun dinamiği koymuşlar ama kullanılması pratik, gerekli ya da zevkli değil.

Avlanma için o kadar dinamikler yaratmışlar ama avlanmak istemiyorsun. Çünkü eğlenceli değil, getirisi de yok.

Ticaret menüleri konsoldan yadigar. İki ürün imal edip satışa göndermek işkence. Uğraşmıyorsun. O kadar paraya da ihtiyaç yok zaten.

Oyundaki stealth kavramı yerlerde. Normal Assassin's Creed oyunlarının esasıda olan gizlilik bu oyunda yok. Fark edilmeden bir kaleye girip kumandanı öldürmek, barut deposunu patlatmak vs. imkansız. İlla "malkoçoğlu mod on" şeklinde en azından kalenin yarısını kılıçtan geçiriyoruz. Nereden nasıl görüyor düşman bizi anlamak mümkün değil!

Ağaçtan ağaca ceylan gibi sekebiliyoruz güya ama anlamı yok? Bir işe de yaramıyor açıkçası. Ve gene eğlenceli değil.

Bir ip silahı var çinden gelmeymiş. Kullanmadım açıkçası. Zaten cephanelik gibi geziyoruz kırk türlü silah.

Connor o kadar gerizekalı ve itici bir tip ki assassinlerden soğudum.

Senaryo çekici değil.

Deniz görevlerininse eğlenceliydi açıkçası. Sadece onları beğendim desem yeridir.

Ha neden oynadım?
18. yüzyıla takıntılıyım işte arkadaş. Döneme ait ne film, oyun varsa elimden geçmesi lazım. Hala Total War Empire'da oynuyorum mesela.
Ama mekan olarak Avrupa ve Napolyon savaşlarını yapsalarmış çok çok daha iyi olurmuş açıkçası. Amerikan firması-Amerikan oyunu-Amerikan tarihi işte ama ne yazık ki.

rep
Sosyal ağlarda paylaş

Apis güzel yazmış, kaçırmışım yazıyı.

Oyunda yan görev olarak yapılanların hiçbir katkısı yok, ben sadece %100 yapıcam diye kastım çoğunu. Bazı şeyler o kadar aptalca dizayn edilmiş ki şaştım hatta.

Şu "hurafeler" görevleri ne alakadır? Niye varlar? Ne getirisi var? Ne eğlencesi var yahu? Hadi hurafe çıksın ama bari sondaki UFO'yu gerçek yap ve bir item versin falan.

Hayvan avlıyoruz, atmosferi iyi ama yine bir getirisi yok. Topladığımız derilerden kendimize kıyafet yapsak? Bir kaç çeşit kıyafet koysalar renk değişiminden başka mesela.

Crafting'de özel şeyler craft edebilsek, ancient knowledge bulsak, onları craft etsek. Eve ve bize çeşitli eşyalar kazandırsa, güçlendirse.

Garnizon basma olayında stealth oluyordu yalnız, ben çoğuna gizli girdim. Ama oyunda neredeyse tek bir yerde adam gibi stealh sahne var, o da zaten linear bir yapıya sahip olan savaş sırasında olan görev...

AC2'de ya da Brotherhood'da gliph'lerin peşinde koşardık, ödülü büyük olurdu, keyifli olurdu. Burda hiç böyle şeyler yok.

Ama işte seriyi sevdiğimden oynarken aldım keyif. Dediklerim olsaydı en iyi oyunlardan biri olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
ne güzel pastoral takılıyodum, gorev yaptım dıye heryer bina oldu, beyaz adam av alanlarımı ısgal etti

oyunda eziolardan iyidi gayet. ezio bi revelationda oda sonlara doru toparladı.

konachajsıhaıdasıljd'ının ikilemleri gorev/halkı/loyalist gerilimi vs vs falan gayet iyi işlenmişti.
ama gorevden goreve kosup bıkac mevzuyu acırmısım o acıklı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...