Karea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ben hep iyiki almamışım diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Star wars mu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 oyun patlamadı mı hala ya kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ben patladi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 oyun patladı o yüzden 2 milyona yakın oyuncusu var evet. pişman değilim ama diğer başlıktaki fikre katılıyorum starwars olmasa oynamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 oyunun hiç bir zaman 2 milyona yakın oyuncusu olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Son zamanlarda oynadığım en eğlenceli RPG :) Online mod off takılıyorum ama her karakterin hikayeleri için oynayacağım. Hiçde pişman değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Ancalagan said: oyun patladı o yüzden 2 milyona yakın oyuncusu var evet. pişman değilim ama diğer başlıktaki fikre katılıyorum starwars olmasa oynamazdım ouwww yeah 2 milyona yakın oyuncusu varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 STAR WARS™: THE OLD REPUBLIC™ LANDS IN AUSTRALIA, NEW ZEALAND, HONG KONG AND SINGAPORE ON MARCH 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Ben pişman değilim ama 2 hafta oynayıp cancel sub. yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Mart ayinin da ucretini odedigim icin cok pismanim.2 ayda fps sorunu duzeltirler herhalde dedim eskisinden daha kotu oldu gelen patchlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Valla bir aydır oynuyorum baya baya da memnunum? Bu kadar aleyhte başlık olunca kendimi sorgulamaya başladım? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 köpek gibi pişmanım nerden aldım diyen olmadı mı daha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ben doğduğum güne pişmanım,bu oyun alıp bi pişmanlık daha yaşıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Spin said: Ben pişman değilim ama 2 hafta oynayıp cancel sub. yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bir trial alma imaknı çıksada bilgisayarı test etsem. Bakalım nasılmış şu FPS olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 pişman olcağımı bilerek aldım zaten.bounty hunter aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ben rpg bekleyerek aldım bu oyunu fakat gi joe aksiyon figürü tarzı birşey olduğunu gördüğümde pişman oldum olan parama oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Pismanliktan ziyade bile bile lades diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Pişman değilim. 2 ay oynadım. Lightsaber sallamak güzeldi. Ama bir yere kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 100tl nin acısını hala unutmaya calısıyoruz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 sor ban pismanmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Levelingi en muhteşem MMO piyasadaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 arkadaşlar efsanede bir dark light side savaşı var filmlerdede swg dede öyleydi şu oyuna bakın millet mob kesip quake3 arena oynayarak star wars oynadım sanıyor taktik aynı blizz gibi her 6 8 ayda yeni patch yeni setler peşinde koşturtmak vallaha benim arkadaşlarımdan swg oynayıpda bunu beğendim diyen arkadaşlarımın zekasından şüphem kalmadı!!! artık oynamıyorum insanlara da sinirlenmiyorum rank valor peşinde koşan spam heal buffla quest kasan adamlar bunlar nerdee eski oyuncular nerde şimdikiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Swg 'nin ilk hali gibi oyun gelmedi zaten. Hele crafting de yanına yaklaşan bile olmadı. Cidden adamlar crafting için ne çok uğraşmışlardı ya şimdiki oyunlar hep fix recipe üzerinden aynı ürünü veriyor. Swg de bir pistol yapsanız bile 1000'lerce varyasyon'dan sonra oluşuyordu silah, birde gidip slicelatıyordunuz orada bile varyasyonlar çoğalıyordu. Bu oyunu swg ile kıyaslamak yanlış olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar