tiLi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Fakirlikten ya da pintilikten mi desem beleş veya crackli antivirus kullanıyodum hep. Şu an kullandığım Avira. Artık parası neyse verip almaya karar verdim. Tavsiyeniz var mı? Ucuza nerden alabiliriz? Buna benzer bir konu hatırlıyorum ama arattım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 norton 360. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Microsoft Security Essentials. Bedava. Gayet güzel işliyo. Virüs kapmamak için antivirüse değil kendi kullanımına dikkat etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ESET Internet Security(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mr_Hand said: Microsoft Security Essentials. Bedava. Gayet güzel işliyo. Virüs kapmamak için antivirüse değil kendi kullanımına dikkat etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bende mse ile takılıyorum şu aralar çok hızlı sistemi yormuyor ne kadar etkili çok bir fikrim yok ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Norton derdim ama son olaylardan sonra şunu önermeye başladım: http://www.bitdefender.com/solutions/internet-security.html Epey epey iyi. Ev ahalisinin hepsi ve yakın akrabalar Windows ve IT elemanı olarak da beni kullandığı için çoğunu denedim. En iyisi bu bu aralar. Önümüzdeki ay tüm ailenin Norton lisansları bitince buna geçirecekim topluca, kaynak kodu çalınma olayından sonra bu gece geçirmeyi düşünüyorum ama bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 microsoft security essentials bedava ve tum gereksinimlerini karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mr_Hand said: Virüs kapmamak için antivirüse değil kendi kullanımına dikkat etmen lazım. Dikkat ediyorum da mesela dün başıma şöyle bir şey geldi. Nostalji olsun diye UO oynayım dedim, çok canım çekti falan. inb4 sene 2012 Baktım serverlara pati forumundan. bi tanesinin clientini indirdim. virustotal de taratacaktım ama yanlışlıkla bi çift tıkladım dalgınlığıma geldi. avira yüklü bende. hiç uyarı falan vermedi. sonra aviraya taratınca trojan dedi. sonra güvenli kipte 3 saat antivirüs tarattırdım. can sıkıcı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 GERGE said: Norton derdim ama son olaylardan sonra şunu önermeye başladım: http://www.bitdefender.com/solutions/internet-security.html Epey epey iyi. Ev ahalisinin hepsi ve yakın akrabalar Windows ve IT elemanı olarak da beni kullandığı için çoğunu denedim. En iyisi bu bu aralar. Önümüzdeki ay tüm ailenin Norton lisansları bitince buna geçirecekim topluca, kaynak kodu çalınma olayından sonra bu gece geçirmeyi düşünüyorum ama bende. BitDefender'ın sadece antivirüsünü mü alcaksın yoksa total security sini mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Human Brain (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Dalgınlığıma gelip çift tıkladım diye beyinsiz oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Makina çok eski değilse Kaspersky Internet Security. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 kaspersky aldık geçen bir arkadaşın annesine,40 lira teknosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Linkini verdiğim Internet Security'yi alacağım. Bu gece hallederim belki, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 zone alarm niye kullnmıyorsunuz kötü mü? firewall u açık bende. virüs kısmını kapatıyorum ayda bir güncelleyip tarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 tiLi said: Dalgınlığıma gelip çift tıkladım diye beyinsiz oldum şimdi yarasi olan gocunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 GERGE said: Norton derdim ama son olaylardan sonra şunu önermeye başladım: http://www.bitdefender.com/solutions/internet-security.html Epey epey iyi. Ev ahalisinin hepsi ve yakın akrabalar Windows ve IT elemanı olarak da beni kullandığı için çoğunu denedim. En iyisi bu bu aralar. Önümüzdeki ay tüm ailenin Norton lisansları bitince buna geçirecekim topluca, kaynak kodu çalınma olayından sonra bu gece geçirmeyi düşünüyorum ama bende. Uzun suredir oyle. Bir ara arayuzu degistirdiler, orada bir sictilar ama kalitesi fiyatina gore gayet tatmin edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 xetraynex said: tiLi said: Dalgınlığıma gelip çift tıkladım diye beyinsiz oldum şimdi yarasi olan gocunsun Gelip gerizekali desem, sonra sen "hop noluyo lan!" dediginde yarasi olan gocunsun desem OK o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 CELIK AYNA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 kaspersky iyi baya. fazla yormuyor sistemi eski versiyonlari kadar. internet security al baska biseye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 nortonu en son hackledilerdi source code dolaniyodu torrent sitelerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Lauranas said: kaspersky iyi baya. fazla yormuyor sistemi eski versiyonlari kadar. internet security al baska biseye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 cok fikir var, gönlüm bitdefender dan yana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Bu yüzden 1 ay deneme süresi veriyorlar zaten. 1 ay Bitdefender dene, 1 ay Kaspersky dene, hangisiyle memnun kalırsan onun lisansını al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar