Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Star Wars olmasaydı oynarmıydınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu oyunun tek olayi surekli boyle sacma sorularla fikir sordurmasi ve patladi patlamadi tartismasi yaratmasi sanirim. Bolumde bunlardan baska konu kalmayacak yakinda.
Mesaj tarihi:
Patladıysa o geride oynamaya devam edenleri ilgilendirsin artık bence, ama burada bırakanları daha çok ilgilendirir durumda ilginç bir şekilde. Oyun ile ilgili hiçbir şey tartışılmıyor, konuşulmuyor, çok Türk var halen oynayan. Zaman içinde kendini düzeltecektir eminim ben hiçbir zaman hiçbir MMO'yu ilk ayında değerlendirmedim..
Mesaj tarihi:
patladı patlamadı dışında hiç bir şey konuşulmamasının çok nedeni var
en basitinden bir add on bir combat log olmadığı için kimse burda talent skill item konuşamıyor.
ya da oyuncuların oluşturduğu bir ekonomi neredeyse yok vs...

ekleme: gear çeşitliliği var ama seçeneklerin tartışılacak bir yanı yok. çünkü bütün class'lar önceden belli olan template gear'ının sadece levelını arttırıyor. aynı role farklı spec'e göre gear değiştirmeye gerek yok. hatta sınıflarda silah çeşitliliği bile yok.
ha bunlar eklenmez şeyler değil, belki ilerde class'lara farklı silah opsiyonları veya yeni gear'lara yeni statlar eklerler oyuncular spec'e göre gear alır. (aynı role farklı spec)
Mesaj tarihi:
Ne patlaması merak ediyorum hala çok fazla oyniyanı var, patlamış oyunda 1.5 milyon uzerinde nasıl bi oyuncu kıtlesi mevcut olur merak ediyorum. Biz de tam kadra pve, pvp warzone devam. Oyunun daha 3.ayına girerken oyun patladı diyen ve gidip Tera online süper diyen arkadaşlarımız; Betasına girdik gorduk, oyun Super Fail:P lag ve ciciş bücüş karakterler hiçbir halta yaramaz combat sistemi+ saldırmak için 2 dk dusunen mobları, kalsın almiyim, ben gayet memnunum Swtorla. Umarım bugları fixlemeye ve yeni content getirmeye devam ederler.

PS:Allahtan hardcore oynamıyoruzda, oyunun tadını çıkara çıkara oynuyoruz :) Casual ownz..
Mesaj tarihi:
genel olarak baktığımda, sanki paticikte swtoru kendisi çıkaracakmışta, başkalarının oyunu çıkarmasını içine sindirememiş bu yüzden oyunun patlamasını isteyen bir çok kişi var gibi gözüküyo :)
Mesaj tarihi:
Oyun beklentilerin çok altında çıktığı için kimse memnun olmadı. Teknik sorunlar, buglar, vs. Açıkçası hala BETA oynuyormuşşum hissine sahibim. Muhtemelen EA yüzünden oyun bitmeden çıkarılmış.

Bir sürü arkadaşım oynadığı için oynuyorum ve kendi aramızda gayet eğlenebiliyoruz ama bana kalsa çoktan bırakmıştım, en azından 4-5 ay ara verip beklerdim sorunların çoğu düzelene kadar.

1.5 milyon kullanıcı her ne kadar bir mmo için tatmin eder bir rakam olarak görünse de bu oyun için değil...

Not: 10 milyon kullanıcıya erişemeyen her oyuna patladı deniyor o yüzden bu konuya girmeye gerek yok...
Mesaj tarihi:
ben anlamıyorum neden insanların fikirlerine deger verilmiyor paticikte ztn bildigim kadaıyla herkes uo zamanından mmo ya baslamıstır. baslamasa bile herkesde iyi kotu bi oyun kulturu var artık kimi atmosferi sever kimi 100k dmg yapmayı sever ben kendi adıma mmo oyunlardaki pvp yi seviyorum takım halinde girelim biçelim dovelim bayılırım.. bana soracak olursanız piyasada buyuk bi açlık var ztn insanların beklentisi cok buyuk suda olsun buda olsun herkes herseyi istiyor ama piyasada yok malesef alternatifler belli.. hal boyleyken topice direk cvp vermek lazm.. ben oynamıyorum ztn :))
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yazılan yorumların hepsı degıl ama buyuk bı cogunlugundan sunu anladım kı yazanların hemen hemen hepsı ortlama 1 yıl sonra tekrardan oyuna baslıcaklar bunun starwarsla ılgısı yok neyle ılgısı mı var dersenız .. cevap cok basıt --> oyunda suan neredeyse kımse yok !!! oyunda avrupada ve dunyada 10 mılyon oynayıcının ustune cıktımı serverlar tastımı neden bızde oynamıoz sorusunu sorcaklar ve tekrardan gelcekler onun ıcın buralara hepsı degıl tabı ama sacma ıddaalı yorum yazanların bır sure sonra tekrardan oynamayı dusuncegını sanıroyurm... bende oyunu sevmedım ustelık starwars hayranıda degılım oyununda super olmadıgı ortada ama bunun farkında olan bır mmo oyuncusuyum ılerde ıddaalı yazanlar nıcklerı degıstırıp tekrardan forumlara gelırler :)
Mesaj tarihi:
Star Wars evreni olmasydı yineden hemen bırakmazdım. Conan ve Aion da da öyle oldu. WoW oynardım. ha bug lar sıkıyor o ayrı. Ama acountu kapatıp 2-3 ay sorna gireceğime hiç kapatmam. yapacklardan bir adım yine önde olurum bu yüzden zevkini çıkartıp diğer class larla da arada giriyorum, uzay savaşı yapıyorum sıkılırsam. Pvp yapıyorum. Daily lerimi yapıyorum, yani eğleniyorum. Sizde öyle yapın.
Mesaj tarihi:
Biz MMO severler, buyuk beklentiler içinde girip her çıkan oyunu 1 ay oynadıktan sonra bu fail,olmamış vs diyerek eline aldıgı oyuncağı 1 saat oynayıp mızmızlanan minik bir çocuktan bir farkı olmayan tipleriz..

Haftasonu minik kızıma (11 aylık) aldığım oyuncağı hevesle eve getirdigimde 5 dakika oyamadı bile Allahım ben bile ne guzel eğitici vs bişey diterek 15 dakika inceledim :)

Ferrariden sıkılıp arabasını değiştiren birisini duymuştum, Ferraride onu cezbetmeyen ne vardır sizce ? İnsanın doğası yani hep bir fazlasını isteme, hatta daha bi ötesi , ulaşılamıyacak bir nokta seçip , hayatın geri kalanında faillemeye kadar gider..

Yaklaiık 10 senedir MMO oynuyorum , aklıma gelenler , uo , swg ,WoW, eq2 , L2 , AoC , Aion , Rift ve son olarak Swtor..
Hepsinde güzel anılarım var, belki aoc da L2 kadar anım yoktur ( nasıl olsun 4 sene oynadım oha demek serbest :) ) ama aoc oynarken de eğlendim swg de RIP hq basıp herdefasında fail yedigimizde de çok eğlendim (RIP binbir fedakarlıkla kurudugumuz hq muzu hergun yardırıdıklarında ayar oluyordummm itiraf edeyim :) ) L2 de 9 kişi 4 sene boyunca hergun ts de yardırdık , l2 mi cok iyiydi HAYIR arkadaşlarımla birşeyler paylaşıyor olmaktı beni cezbeden şey..manyakmıyım abi 79 80 arası hardcore playstyle ile min 3 ay suren bir oyunda 85 olayım.. L2 deki castle siege olayını becerebilen başka bir oyun daha bilen varmı ? yada Rifteki Multiclass sistemi yapabilen ? Swtor da hergun aglıyorum 50k verip talent resetlerken manyakmısın abi koysana sunu adam ister healer oynar ister dps.. Her oyunun kendine gore eksiler artılar var bu yazı daha uzardı ama hadi gene iyi tarafıma denk geldiniz :p

Olayın özüne gelecek olursak insanoglu doyumsuzdur Ferrariden sıkılan birisine BEST SANDBOX yapsan ne kadar oynar ki...
Mesaj tarihi:
swtor bir ferrari değil bizde durduk yere sorun çıkartan adamlar değiliz.

swtor baştan sona başarısız rezil bir oyun ve dahada kötüsü dünya üzerindeki en değerli ip'nin boş yere harcanmasından ibaret.

Hayatında mmo yapmamış adamlarla mmo tarihinin en derli toplu mmosunu batıran adamları, dünyanın en adi şirketi çatısında birleştirirsen eline bu büyük pislik yumağı geçiyor.

guild tab'i çalışmayan
combat text'i olmayan
ui si berbat ve statik olan
bir oyundan kötü şekilde bahsetmek son derece doğal, okadar doğal ki cancel subs buttonunu siteden kaldırıp ayakta kalmaya çalışıyorlar.
Mesaj tarihi:
jeedi said:

sunu anladım kı yazanların hemen hemen hepsı ortlama 1 yıl sonra tekrardan oyuna baslıcaklar

1 yıla kadar GW2 çıkmış olacağından kimse dönüp bakmayacak bile.
Mesaj tarihi:
Kevinromeo said:

Mighty_THoR said:

swtor bir ferrari değil bizde durduk yere sorun çıkartan adamlar değiliz.

Senin oynadığın oyun nedir ? Bak bence onu söyle sonra herşey daha netleşecektir :)

onun oynayabileceği düzeyde bir oyun üzgünüz ama yapamıyorlar :( yeto bu firmalar
Mesaj tarihi:
GW2 ile SWTOR/WOW/AOC vs gibi oyunları bir tutmayın bence.Ben üstüne para verseler o modellerle oynamam. JApon style moblar vs beni çekmiyor. Aion'da bi daha gördüm bunu.
Ama GW2 iyi bir oyun olacak orası kesin,sevene :)
  • Yeni Oluştur...