visaoglu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Yabancı forumda gördüğüm soruyu hakkında sizin de fikrinizi almak istedim, aynı oyun ama Star wars olmasaydı. Oynar mıydınız? Benim yanıtım Hayır almazdım bile olurdu... Ya siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hayır. evren çekici gelmese çekilcek oyun değil şu anki haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hayir ama juggernaut icin oynuyorum zaten ben arada. yoksa high end klasik gene bayik. karakter cok iyi sith warrior. zaten sw degil oyun isin kilici haric :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hayır tabii ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hayır tabiki, zaten master jediların imparatoru sololayıp sonrasında dungeon farm yaptığı nerde görülmüş, jedilıkla alakası yok oyunun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 spoiler vermek gibi olmasın ama o iş öyle değil :D daha ayrıtlı bilgi için ---> sith warrior playthrough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oynamazdım, satın da almazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ışın kılıcı için oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 İşim olmazdı, Storyline hariç oyunda bir numara yok. Bu arada "İMPARATORU SOLOLAMAK" bunu kullanacağım zaman zaman,sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 star wars ismi dışında tamamen çöp oyun.zaten star wars olmasa anca işte ''bak talent degişiyorsun statların, spellerin herşey değişiyor çok güzel bioware yaklaşımı'' diyen bebeler oynar, ışın kılıcı sallar çiuv çiuv diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 senin gibi çöp oyuncularda bebe gibi ağlar 7k 7k 7k vuruyorlar diye sonra beceremeyip oyunu bırakır, oyuna bok atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 serhater said: star wars ismi dışında tamamen çöp oyun.zaten star wars olmasa anca işte ''bak talent degişiyorsun statların, spellerin herşey değişiyor çok güzel bioware yaklaşımı'' diyen bebeler oynar, ışın kılıcı sallar çiuv çiuv diye. - Oyunu sevmemeni anlarım. - Bunun için rage kısmını da anlarım. Ama hızını alamayıp gidip oynayan adamlara da aşağılamaya başlaman çok başarılı.Bir sonraki hamlen Patlayıcı ile Bioware binasını basmak? Senin gibi adamların bu oyunu bırakması bile oyun communitysi için olumlu bir gelişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 adam orda iyi gönderme yapmış, yapılan adam göndermeyi almış üstüne rage yapıp yazmış burda sen niye alındın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yerim onun göndermesini. oyundaki en iyi classı, en kötü class zanneden bir oyuncu işte, oyuncu da değil ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Tam yeni ergen sorusu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bırak olmamasını kimilerimiz için starwars olması da kurtarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bu basliktan kavvga bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 gene oynardım süper oyun eskiter bir yapım var çalıştığım için biraz uzun surecek bu oyundan ayrılmam ama bı noktaya ulastıgımda bırakıcagım kesın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 serhater said: star wars ismi dışında tamamen çöp oyun.zaten star wars olmasa anca işte ''bak talent degişiyorsun statların, spellerin herşey değişiyor çok güzel bioware yaklaşımı'' diyen bebeler oynar, ışın kılıcı sallar çiuv çiuv diye. alın şu arkadaşı dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 1 ay falan oynardım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Daha uzun oynayabilirdim belkide SW olmasa yani beklentileri yükselten SW olması birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 serhater said: star wars ismi dışında tamamen çöp oyun.zaten star wars olmasa anca işte ''bak talent degişiyorsun statların, spellerin herşey değişiyor çok güzel bioware yaklaşımı'' diyen bebeler oynar, ışın kılıcı sallar çiuv çiuv diye. butun mmorpg ler böyle deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Star wars olmasa oyun wow un aynisi zaten. Bu saatten sonra vanilla wow u ne yapayim? Su anda hikayeler icin oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Dengesiz said: serhater said: star wars ismi dışında tamamen çöp oyun.zaten star wars olmasa anca işte ''bak talent degişiyorsun statların, spellerin herşey değişiyor çok güzel bioware yaklaşımı'' diyen bebeler oynar, ışın kılıcı sallar çiuv çiuv diye. - Oyunu sevmemeni anlarım. - Bunun için rage kısmını da anlarım. Ama hızını alamayıp gidip oynayan adamlara da aşağılamaya başlaman çok başarılı.Bir sonraki hamlen Patlayıcı ile Bioware binasını basmak? Senin gibi adamların bu oyunu bırakması bile oyun communitysi için olumlu bir gelişim. yoo hala oynuyorum..gerçi arkadaşlarım oynuyor diye oynuyorum yarın deseler hello kitty adventure island a geçiyoruz artık onu oynacaz gidip onuda oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Namessar said: Star wars olmasa oyun wow un aynisi zaten. Bu saatten sonra vanilla wow u ne yapayim? Su anda hikayeler icin oynuyorum. wow un aynısını yapmaya çalışmışlar ama ağır faillemişler hem pve de hem pvp de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar