vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 şimdi bitti, gta4 ten daha iyi bence. tek sevmediğim nokta esasoğlanın koşu animasyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 o kadar kisa mi oyun ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yeteri kadar uzun. bende buaralar fazla zaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bir kac gameplay izledim baya iyi gozukuyor,combat direk batman tarzi das ikide bir bacak kirmaca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Güzel oyun ya ben beyendim gayet gta nın adam dövmesi zevkli versiyonu bide skill öğrenme falan fena deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 yukarıdaki yorumumu silin. logitech f310 gamepad aldım dün, hem bu oyun için hem de trackmania için. cuk oldu ya. hakkaten epicmiş oyun. şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Griswold said: Hong Kong'u çok güzel yansıtmışlar Tecrübe mi konuşuyor işkembe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Tam işkembe değil ya, Hong Kong'da gezmiş bir arkadaştan teyitli sdfg. Tabi sokak sokak teyit söz konusu olamaz orası ayrı. Güzel yapmışlar işte lan kurcalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 oyun ÇOK iyiymiş tam uzak doğu aksiyon flick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 psde oynayan var mı pc yetmez muhtemelen dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aksine pc için hd grafikler bile mevcut :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Demo'yu indirdim, oyun çok iyi optimize edilmiş ve oldukça keyif aldım oynarken. Alabilirim herhangi bir indirimle. Oyun sezonuda açılıyor, yine akacak paralar Steam'e! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 leveltr'de 33 tlymiş. ben de bi deneyip sonra karar verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bitmesini istemedim. oyun kıtlığında iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 indirimi bekleyeyim diyordum almak için. almadan önce bi oyuna bakayım dedim her zamanki gibi ama çok fazla crash alıyorum. resmi forumlarda da var sıkıntılar. orjinal'de de olursa diye tırsıyorum. satın alanlar bi yorum yapabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ben oynuyorum orj almaya gerek yok bence takılın sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Demoda bi yavaşlık var. Böyle fps düşüklüğü gibi değil de slowmo sanki bütün hareketler. Oyundan mı kaynaklanıyor benim makinadan mı? Baya kıstım grafikleri ama devam etti. Bayık geldi bana ya. Kontroller geç cevap veriyor, her şey tek tuş oynanış falan. Tanıtım filmi güzeldi ama oynanış çok konsol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ayarlar kısıkken sorun çıkmıyor ama yüksekteyken 10 dk sonra fln çöküyor oyun. yüksek ayarda da rahat çalışıyor oyun sıcaklık vs gibi değerlere bakınca da sıkıntı yok. çok daha kasıntı oyunlar oynuyorum. sadece bende değil sanırım, forumlarda da millet çökme sorununa sövüp duruyor. umarım patch gelir yakında. iyi port edememişler anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Ben high grafikte hiç takılmadan bikere bile crash yemeden bitirdim oyunu.Çok iyi optimize edilmiş oyun o konuda sıkıntı yok oyun süreside gayet yeterli. Ama benim en çok hoşuma giden araba kovalama sahneleri oldu.Normalde çok bayar gta tarzı oyunlarda adam kovalamak arabayla çarp dur falan ama bunda resmen kovalamalı görev olsun diye bekliyodum.Aksiyon filmlerine taş çıkartıcak sahneler ortaya çıkıyo bazen. Bide silahsızken silahlı adamların ortasına dalıp silahını kapıp adamı kalkan gibi kullanmak falan felaket gaza getiriyo insanı.(Çetelerin kalkanı sallamadan ateş etmeye devam etmesi ama polislerin kalkan olarak tuttuğunuz adamı vurmamak için ateş etmemesi falan çok iyi.Adamın kolunu kırdığında etrafındakilerin fear yemesi bacağını kırınca stun olması vs.falanda çok güzel ayrıca bisürü hareket var yapabildiğiniz onun için adam döverken sıkılmakta yok. Oyun baya baya iyi kısacası pintilik etmeyip orjinal alın hakediyo parasını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 demoda araç kullanımı yoktu. birde mouse çok kullanışsız geldi.onun harici keyifli bir oyun.ama 50-60 dolar etmez tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 mousela oynamayı denemeyin zaten, gamepad şart. logitech aldım ben yeni süper oldu ya. oyun bilgisayarla süper optimize olmuş, gamepad alıcna zaten orgazm resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 kontorland gamepad var benim. pes fln oynarken sıkıntı yok ama bu oyuna girince tuşlar karışıyor fln. benim oyunun versiyondandır inş. yrn yeniden edineceğim oyunu daha sağlam versiyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 xbox gamepad emulator kullanman lazim darksidersta da oluyodu o tarz seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 diğer oyunlarda da gamepad'i görmüyordu şimdi hepsinde düzgün çalışıyor. sadece sleeping dogs sorunlu artık. demekki bundaki sorun oyundanmış. gamepad'i 3 gün önce aldığımdan hiç araştırmamıştım bu tarz şeyleri ama çok iyiymiş program. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 orjinal aldım 33TL'ye ve çökme sorunu kalmadı. oyundan değil ilaçtanmış. extreme'de akıyor şimdi. oyun çok iyi. driving olayı da iyi arabalara geçince düzeldi baya. oyunda tek sevmediğim şey araba ile hızlı giderken titreme efekti. geri kalan her şey çok iyi. kovalama ve dövüş özellikle mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar