Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sleeping Dogs

progamer

Öne çıkan mesajlar

Demoda bi yavaşlık var. Böyle fps düşüklüğü gibi değil de slowmo sanki bütün hareketler. Oyundan mı kaynaklanıyor benim makinadan mı? Baya kıstım grafikleri ama devam etti.

Bayık geldi bana ya. Kontroller geç cevap veriyor, her şey tek tuş oynanış falan. Tanıtım filmi güzeldi ama oynanış çok konsol.
Sosyal ağlarda paylaş

ayarlar kısıkken sorun çıkmıyor ama yüksekteyken 10 dk sonra fln çöküyor oyun. yüksek ayarda da rahat çalışıyor oyun sıcaklık vs gibi değerlere bakınca da sıkıntı yok. çok daha kasıntı oyunlar oynuyorum. sadece bende değil sanırım, forumlarda da millet çökme sorununa sövüp duruyor. umarım patch gelir yakında. iyi port edememişler anlaşılan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben high grafikte hiç takılmadan bikere bile crash yemeden bitirdim oyunu.Çok iyi optimize edilmiş oyun o konuda sıkıntı yok oyun süreside gayet yeterli.

Ama benim en çok hoşuma giden araba kovalama sahneleri oldu.Normalde çok bayar gta tarzı oyunlarda adam kovalamak arabayla çarp dur falan ama bunda resmen kovalamalı görev olsun diye bekliyodum.Aksiyon filmlerine taş çıkartıcak sahneler ortaya çıkıyo bazen.

Bide silahsızken silahlı adamların ortasına dalıp silahını kapıp adamı kalkan gibi kullanmak falan felaket gaza getiriyo insanı.(Çetelerin kalkanı sallamadan ateş etmeye devam etmesi ama polislerin kalkan olarak tuttuğunuz adamı vurmamak için ateş etmemesi falan çok iyi.Adamın kolunu kırdığında etrafındakilerin fear yemesi bacağını kırınca stun olması vs.falanda çok güzel ayrıca bisürü hareket var yapabildiğiniz onun için adam döverken sıkılmakta yok.

Oyun baya baya iyi kısacası pintilik etmeyip orjinal alın hakediyo parasını..
Sosyal ağlarda paylaş

orjinal aldım 33TL'ye ve çökme sorunu kalmadı. oyundan değil ilaçtanmış. extreme'de akıyor şimdi. oyun çok iyi. driving olayı da iyi arabalara geçince düzeldi baya. oyunda tek sevmediğim şey araba ile hızlı giderken titreme efekti. geri kalan her şey çok iyi. kovalama ve dövüş özellikle mükemmel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...