Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - İlkbahar

GERGE

Öne çıkan mesajlar

abiiii UPOTTEEEE

çooooooooook iyii hahahaha

ve EN KRAL waifuyu ben seçmişim FUNKO dierek ^____________^

hem thong da giyio huehuehu
"if he grips me with his big hands... watashii... " huehue

salih senin seçtiğin waifu çok tsundere gibi değildi konuşmasından da erkeklere nasıl davranır bilemem huehue

amerikalı olup oosaka ben konuşan kız falan 3 burst falan

keyfim yerine geldi resmen

^_______^
Sosyal ağlarda paylaş

abi inanılmaz upotte ahah metaforlar on numara

g3 tsundere değil abi bildiğin refined lady
dat hime cut

http://i.imgur.com/1Rs8U.jpg

her sahne mi süper olur ya

Mortis said:
ve EN KRAL waifuyu ben seçmişim FUNKO dierek ^____________^

SIKELETON STOKKU DAKARA ŞOUGANAYVANEEE
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Lupin iyi çok, çizimler ve müzikler süper özellikle.

Kaede said:
mysterious girlfriend x ÇOK ÇOK kötü

Aynen. Bakmayın.

Space Brothers'ın ikinci bölümünde bir düşme sezdim ben bu arada, sıkılarak izledim.

Tsuritama güzel slice of life olabilir ama shojo kısmı belli olmuyor hiç. Çok iyileri de var, çöpleri de var, Usagi Drop'ları da var (kendi klasman onun zaten).

Yurumates'in 3 dakikalık versiyonu geldi, o çok bir hoşuma gitti benim, bakın bir.
Sosyal ağlarda paylaş

desc said:

The story revolves around Tsubaki Akira, who one day notices the anti-social transfer student Urabe Mikoto drooling on her desk while she is sleeping, and he tastes it. Eventually the two begin to date and get to know each other better.

sınıfta salyaları akarak uyuyan kız görüp salyanın tadına bakan oğlanın animesinden bişi beklemeniz hata
Sosyal ağlarda paylaş

Tasogare Otome x Amnesia güzeldi, sevdim. Hem bayağı eğlenceli, işin ucundan mystery de eklemişler hoşuma gitti.

Ozuma nın 1. bölümünü izledim de Mortis in önceki sayfalarda dediklerine katılıyorum, yarım saat teknik terim kasmaları bayağı sıkıcı. Ama onun haricinde fena değil, geri kalanını da izlerim bi ara.

Lupin the Third ün daha önceki versiyonlarını izlemedim, şimdiki seri ötekilerle ilişkili mi yoksa bağımsız mı?

Polar Bear Cafe de listede duruyo, bi ara izliycem.

Pek huyum değildir, bi animeye başladığım zaman kesin sonuna kadar izlerim de, yok çekilir çile değil. Şu iki anime için prensiplerimi bozuyorum.

Droplist
Sengoku Collection: Güzelleşirse belki devam ederim tabii de ilk bölüm sıkıcıydı bayağı. Hani öyle tarihi karakterlerin liseli kız olarak çizilmesi rahatsız etmez de öyle bi işe girişiyosan en azından güzel birşeyler çıkart ortaya. Karakterler, sahneler, kurgu filan bayağı zayıf geldi.

Nazo no Kanojo X: Daha da kötüleşirse belki izlerim ama şu anki hali çok bayık. İşte biraz daha zorlarlarsa so bad, it's good eşiğini aşabilirler o zaman izlenebilir hale gelir belki(güzelleşmesi gibi bir ihtimal söz konusu bile değil sanırım eheheh, o kadar kötüydü).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...