Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 http://neregate.com/blog/wp-content/uploads/2012/01/neregate.com-Spring-2012-Anime-v2.png Series not listed on the displayed chart: Naruto SD: Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden Premiere: Tuesday, April 3, 2012 @ 6:00 PM Studio: Pierrot Primary Network: TV Tokyo Comment: Listed by Fansub Wiki and confirmed by ANN for April 2012. Premiere date and time and studio confirmed by later ANN article which notes this is the timeslot current occupied by Bleach. Natsuiro Kiseki (12 episodes) Premiere: April 2012 Studio: Sunrise Primary network: MBS/TBS/BS-TBS Comment: Listed by both Fansub Wiki and Countdown, and confirmed by ANN for April 2012. Episode count is per Fansub Wiki. Nazo no Kanojo X Premiere: April 2012 Studio: Hoods Entertainment Primary network: ? Comment: Listed by both Fansub Wiki and Countdown, and confirmed by ANN. Pretty Rhythm Dear My Future Premiere: Saturday, April 7, 2012 @ 10:00 AM Studio: Tatsunoko Production Primary Network: TV Tokyo / BS Japan Comment: Listed by Fansub Wiki and confirmed by ANN for listed date and time. Shirokuma Café Premiere: April 2012 Studio: ? Primary network: ? Comment: Listed by both Fansub Wiki and Countdown, and confirmed by ANN Ozuma sanırım en çok beklediğim. Tasogare Otome x Amnesia ve Eureka Seven Ao da kesin izlerim, süper olacak sınıfında. Acchi Kocchi, Hyou-ka, Zetman, Sankarea, Tusuritama ve Natsuiro Kiseki ilk 2-3 bölümene bakarım ve karar veririm sınıfında. Ötekiler için Pati'den ve Crunchyroll forumlarından yorum beklerim. P.A. Works'den yeni bir Hanasaku Iroha gelecekmiş bir de ama hemen Another'dan sonra mı, yaza mı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Sakamichi No Apollon. Animu of the year. Hold on to your butts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 upotte!! lol sanırım bunu bir denerim. ciddi olarak belki uchuu kyoudai. daha fazla fate zero ve amagami. holy knight deneyebilirim. kuinsu bileydo ellayne ve annelotte hatırına. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ben yine hepsini çeker bi denerim yazarım size DAs oleeey asıl YONDEMASU YO AZAZEL SAN ova gelio galiba off çok seviyorum ya çoooooooooook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Bir de bölüm modu iş yapsın, koyduğum resmi gerektikçe güncellesin. Daha 6-7 versiyonu gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 izlenecek baya şey varmış güzel ama upotte... wtfamireading.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Upotte çok iyi olabilir, potansiyel var konuda ama nasıl yaptıklarına bakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Feck. I'm not ready yet... Doki doki doki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 https://7chan.org/fl/src/Cant_Decide.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 http://www.mydailymanga.com/wp-content/uploads/2009/11/upotte_02_03.jpg http://isthatyoumoatilliatta.files.wordpress.com/2011/08/iupotte05_13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Hahahah çok iyi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 lanes olsun şu yukardaki gife çok kötü editler düşünebiliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 O manga sayfalarını gördüm, gözüm karardı, kabus gördüm. Aha bunu gördüm: http://i.imgur.com/NUREI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 japonların corruptlıyamayacağı bir konsept yok http://i.imgur.com/BaOAJ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ozuma başladı. Süper olmuş. Karakterler daha yeni konuştuğumuz givi moe tipli değil, hepsi farklı. Müzil başarılı. Animasyon kış sezonundaki herşeyden çok daha iyi baktığım. Öykü anlatımı daha pek belli değil ama güzel bir giriş yaptı, devamı gelsin diye bekliyorum. Karakterler şimdiden kanlı canlı hissediliyorlar, çok iyi yazılmışlar. Yönetmen süper ayrıca. Öykü Matsumoto Leiji'den bu arada. Jiji diye Naruto takliti yapasım geliyor bu adamla karşılaşınca. Bakın. Hiç durmayın. Bakın hemen. Post-apocalyptic space opera gibi bir şey bu arada. http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire2/eb11a4455f325fba53fd9220da130b5b1331929998_full.jpg http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=8913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 görünen o ki bu sezon eski serilere devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Tam aksine heyecanlıyım bu sezon için ben, çok iyi olacak. Tasogare Otome x Amnesia, Ozma, yeni Eureka 7... Daha bir sürü güzel şey daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ozma basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ozma çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 listeme attım. akşama izlicem. Zetman'nide bekliyorum heycanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Ozma'nın ikinci bölünü epeydir izlediğin en iyi combat bölümüydü. Bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ozmaya başlayacam da merak ettiğim ayrı bir konu var. Animeler daha çıkmadan; off feci olacak falan süperdi bunu bekliyordum gibi yorumları nasıl yapıyonuz. Kendimde eksiklik hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Yazar, yönetmen, animasyonu yapan grup, müzisyen... Sonra okunduysa mangası, light novelı; oynandıysa oyunu... Tasogare Otome x Amnesia şu an devam eden en sevdiğim 2-3 mangadan biri mesela, ondan süper olacak diyorum. Hepsi için benzeri bir nedenim ilk mesajımda söylediğim, yukardaki nedenler içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 samaella said: ozmaya başlayacam da merak ettiğim ayrı bir konu var. Animeler daha çıkmadan; off feci olacak falan süperdi bunu bekliyordum gibi yorumları nasıl yapıyonuz. Kendimde eksiklik hissediyorum :( Bazen daha önceden yayınlanmış ama kesilmiş/sezonu bitmiş animelerin devamı oluyor, onlar bekleniyor. Mangasını takip edenler manganın kalitesine göre yorum yapıyor. Bazen yazar/yapımcıya göre oha bunlar böyle bir konuya girdilerse müthiş olur deniyor. Bazı durumlarda açıklama kısmı/konusu/orijinalliği ilgi çekiyor işte(örnek: Upotte). Onun haricinde çizimler güzelse ilgi çekebiliyor. 4chan de sağda solda görüp bandwagona atlanması da büyük bir kesimi oluşturuyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hmm ben genelde hepsinin bir ilk bölümüne bakıp sararsa devam ediyorum. Veya buradan işte yorumlara bakıp seçiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar