Ren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yukarıdakilerden hangisi değişirse diğerlerine göre türkiyeye daha fazla olumlu etkisi olur? lan bunlar değil de, şu! diyebildiğiniz varsa onu da paylaşırsanız ufkumuz açılır. beraberce kalkınırız.
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 dünyadaki tüm sorunların temelini nüfusa dayandırdığımdan ilk önce o şıkkı işaretledim ama sonraki 4.şıkkı okuyunca evet bu dedim siyaset ahlakı yok yönetme kültürü yok anlayış empati falan hiç yok batıyı bireysel diye eleştirsek de bizim bireysel olmadığımız halimiz yakın çevremize ailemize ve sülalemize faydalı olmakla sınırlı kalıyor ki bu da tamamen bireysel fayda peşinde koşturmakla ilgili çünkü yakınına gösterdiğin faydadan olduğun gibi sen de faydalanmış oluyosun böyle dğeişik şeyler ha tabi tek bir soruna indirgemek çok zor şu an şu dakika bana böyle gibi gözüktü onu tıkladım
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ahahaha muhteşem anket. Reputları hak ettin. Benim seçimim nufus. Az olsak akıllılar aptalları döver bence. O kadar çok aptal var ki dövemiyoruz.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 beyaz koca kıçımızın kafamızdan büyük olması dostum.
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 "roket adam" said: ahahaha muhteşem anket. Reputları hak ettin. Benim seçimim nufus. Az olsak akıllılar aptalları döver bence. O kadar çok aptal var ki dövemiyoruz. adam ben akıllıyım demeye gelmiş hoşgeldin akıllı adam
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sevişememek.adam akıllı sevişsek hepimiz, sorun filan kalmayacak.
Ren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 lan şu kadarcık aklım olsa bu saatte paticiğe böyle konu mu açarım. 2 sayfa tartışacaksınız sonra dine akpye bağlanıcak olay işte. edit: abi japonlar da sevişemiyor ama...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 2 ile 5 arasında kaldım , 5i seçtim
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 türkiye nin sorunu şu. 80 den sonra adam olmuş kişiler eline güç geçtimi ego manyağı oluyor, eziklerde tam bi hater oluyor.
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 son 15-20 yıldaki bilinçsiz nüfüs çoğalması(bilinçli de denebilir aslında)
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 türkiyenin sorunu çok büyük öyle böyle değil.baya bir sorun
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 türkiyenin sorunu bu kadar uzun şıklar hazırlamak.
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kıçımızda kafamızdan daha çok kıl olması (bende yok)
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ekonomiye can veriyoruz hadi iyi geceler
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 anketli başlık açabilmek için ehliyet verilsin.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 dostum senin sorunun ne ha? (belçika)
Öne çıkan mesajlar