Ren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yukarıdakilerden hangisi değişirse diğerlerine göre türkiyeye daha fazla olumlu etkisi olur? lan bunlar değil de, şu! diyebildiğiniz varsa onu da paylaşırsanız ufkumuz açılır. beraberce kalkınırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 dünyadaki tüm sorunların temelini nüfusa dayandırdığımdan ilk önce o şıkkı işaretledim ama sonraki 4.şıkkı okuyunca evet bu dedim siyaset ahlakı yok yönetme kültürü yok anlayış empati falan hiç yok batıyı bireysel diye eleştirsek de bizim bireysel olmadığımız halimiz yakın çevremize ailemize ve sülalemize faydalı olmakla sınırlı kalıyor ki bu da tamamen bireysel fayda peşinde koşturmakla ilgili çünkü yakınına gösterdiğin faydadan olduğun gibi sen de faydalanmış oluyosun böyle dğeişik şeyler ha tabi tek bir soruna indirgemek çok zor şu an şu dakika bana böyle gibi gözüktü onu tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ahahaha muhteşem anket. Reputları hak ettin. Benim seçimim nufus. Az olsak akıllılar aptalları döver bence. O kadar çok aptal var ki dövemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 beyaz koca kıçımızın kafamızdan büyük olması dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 "roket adam" said: ahahaha muhteşem anket. Reputları hak ettin. Benim seçimim nufus. Az olsak akıllılar aptalları döver bence. O kadar çok aptal var ki dövemiyoruz. adam ben akıllıyım demeye gelmiş hoşgeldin akıllı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sevişememek.adam akıllı sevişsek hepimiz, sorun filan kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 lan şu kadarcık aklım olsa bu saatte paticiğe böyle konu mu açarım. 2 sayfa tartışacaksınız sonra dine akpye bağlanıcak olay işte. edit: abi japonlar da sevişemiyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 2 ile 5 arasında kaldım , 5i seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 türkiye nin sorunu şu. 80 den sonra adam olmuş kişiler eline güç geçtimi ego manyağı oluyor, eziklerde tam bi hater oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 SNA1L said: din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 son 15-20 yıldaki bilinçsiz nüfüs çoğalması(bilinçli de denebilir aslında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 türkiyenin sorunu çok büyük öyle böyle değil.baya bir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kocaman kocaman O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 türkiyenin sorunu bu kadar uzun şıklar hazırlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 o lanet olasi koca kici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hala annemizin yanında yaşıyor olmamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kıçımızda kafamızdan daha çok kıl olması (bende yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 alıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben de veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ekonomiye can veriyoruz hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 anketli başlık açabilmek için ehliyet verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 dostum senin sorunun ne ha? (belçika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Tarih, nasyonalite, din, tembellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Kisaca arap ozentiligi,sevdasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar