Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Devam etmeyen arkadaşlar burada troll yapmasın (:

Ne olursa olsun oyunun buglarını bile birlikte gülerek karşılayabildiğiniz birileri varsa, her oyun oynanır.

Arkadaşlarımla söve güle oynuyoruz. GW2 gelene kadar
Mesaj tarihi:
imamizer said:

yanlız devam ediyorum. her an bayabilirim buraları doldururum tortanic muhabbetleriyle. o yüzden guild plx!

legons of lettow da empire'ım. serverımı hemen satabilirim.

legons of lettow'da hem empire hemde republic tarafında bir çok türk guildi mevcut. Onlardan birine girsenize? Forumda da konuları mevcut hatta.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

ya bi turx goruyorum da...isim biraz soğutuyor gibi..

sessizce yabancı taklidi yapıyorum hehe.

Coexist diye bir guild varmış. Siteleride alta. Republic olurum dersen 3 tane guild var aynı serverda. Insomniac, Freedom Fighters ve Force of Anatolia

http://www.guildcoexist.com/
Mesaj tarihi:
coexist e bi bakayım ben. sitelerinden başvuruya bastımda böyle form doldurmalar falan öeh dedirtti. alt tarafı guild için bu kadar kurumsallaşmaya gerek yok diye düşünüyorum.

adminlerini friende aldım denk gelirse mesajlaşırız artık.
Mesaj tarihi:
Coexist ciddi progress guildidir. sadece swtor değil başka oyunlarda da end game iç.in çalışmıştır Üyelerini tanımak istemesi en doğal halkı
Mesaj tarihi:
Puhaha böyle bir başlık açıcaktımda.Çok fazla nispet olur gibi olcağından açmadıydım. Swtor yeni çağın oyunu bence ve oyuncu kitleside conandaki kadar drop olmadığı sürece epey sağlam bi şekilde devame decektir.

bende gayet mutluyum

Tek sorun

50 v 50 bi pvp göremiycek olmamdan çok mutsuzum
  • Yeni Oluştur...