bemre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Devam etmeyen arkadaşlar burada troll yapmasın (: Ne olursa olsun oyunun buglarını bile birlikte gülerek karşılayabildiğiniz birileri varsa, her oyun oynanır. Arkadaşlarımla söve güle oynuyoruz. GW2 gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Birinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ben devam ediyorum çok da zevk alıyorum senaryo,aksiyon,hikaye,gidişat herşey harika benim için şimdilik.. tabii iyi bir guildde olmamında çok faydası var bu mutluluğumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bemre said: GW2 gelene kadar bemre said: GW2 gelene bemre said: GW2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 simdilik devam ediyorum ama baymaya basladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bende tek tabanca takildigim halde keyif aliyorum, ilk 50'yi yaptik her classi bitirene kadar devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Biz Lord Calypho'da devam ediyoruz War Blade olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Order of Crescent Star olarak on küsür aktif üyemizle devam ediyoruz, yakın zamanda da bırakmayı düşünmüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ebonlore guildi icinde 10 kadar turk devam bizde. guild icinde mafya gibiyiz sadece biz vs seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yanlız devam ediyorum. her an bayabilirim buraları doldururum tortanic muhabbetleriyle. o yüzden guild plx! legons of lettow da empire'ım. serverımı hemen satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarfall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 imamizer said: yanlız devam ediyorum. her an bayabilirim buraları doldururum tortanic muhabbetleriyle. o yüzden guild plx! legons of lettow da empire'ım. serverımı hemen satabilirim. legons of lettow'da hem empire hemde republic tarafında bir çok türk guildi mevcut. Onlardan birine girsenize? Forumda da konuları mevcut hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ya bi turx goruyorum da...isim biraz soğutuyor gibi.. sessizce yabancı taklidi yapıyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarfall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 imamizer said: ya bi turx goruyorum da...isim biraz soğutuyor gibi.. sessizce yabancı taklidi yapıyorum hehe. Coexist diye bir guild varmış. Siteleride alta. Republic olurum dersen 3 tane guild var aynı serverda. Insomniac, Freedom Fighters ve Force of Anatolia http://www.guildcoexist.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sonuna kadar swtor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 coexist e bi bakayım ben. sitelerinden başvuruya bastımda böyle form doldurmalar falan öeh dedirtti. alt tarafı guild için bu kadar kurumsallaşmaya gerek yok diye düşünüyorum. adminlerini friende aldım denk gelirse mesajlaşırız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Coexist ciddi progress guildidir. sadece swtor değil başka oyunlarda da end game iç.in çalışmıştır Üyelerini tanımak istemesi en doğal halkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Puhaha böyle bir başlık açıcaktımda.Çok fazla nispet olur gibi olcağından açmadıydım. Swtor yeni çağın oyunu bence ve oyuncu kitleside conandaki kadar drop olmadığı sürece epey sağlam bi şekilde devame decektir. bende gayet mutluyum Tek sorun 50 v 50 bi pvp göremiycek olmamdan çok mutsuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Seele said: bemre said: GW2 gelene kadar bemre said: GW2 gelene bemre said: GW2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Coexist guildinde de baya kişi devam ediyoruz Legions Of Lettow serverında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 gayet mutluyum.. gw2 çıksa da denemicem bile hiç sevmedim videolarını falan.. swtor ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tier 2'leri bitirmek üzereyim hem pve hem pvp için, ufaktan başlıyorum tier 3'lere. akıyor oyun mmmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yoden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 adında meymelet yok bi kere.. swtor nere Gw nere wow2 çıksa anca o zaman yada şu aralar tekrar yapılabilceği bahsi geçen Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 dünyadaki tüm oyunlardaki sevdiğim özellikleri wow altında toplasınlar gene başlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 4 arkadaş oynuyoruz akıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar