Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 şu haliyle bile wowun pvpsinden iyi ya swtorun pvpsi üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 oyun benden hala para çekmemiş, f2p mi oldu lan yoksa shdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 heroic combat dedigin, baskasi-healer mesela- olmesin diye ona saldiran moblarin ortasina ROOOOOOOOAAAAAAAAAAAARGGGGGGGG diye atlayip son hp'ne kadar tepisip olmek. oyle, ben isiklar sacarak firfir donup herkese tek atiyorumun bi heroicligi yok. valhallada gorusuruz tatlislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 aquila said: heroic combat dedigin, baskasi-healer mesela- olmesin diye ona saldiran moblarin ortasina ROOOOOOOOAAAAAAAAAAAARGGGGGGGG diye atlayip son hp'ne kadar tepisip olmek. oyle, ben isiklar sacarak firfir donup herkese tek atiyorumun bi heroicligi yok. valhallada gorusuruz tatlislar. Oynadığım class la ilgili de olabilir de, (Powertech - Shield Tech Defense build) şu dediğin olayı defaatle yaşadım oyunda, genelde tabi healer veya DPS den birinin asspull yapması sebebiyle oldu, yani giriş ve gelişme heroic değildi ancak sonuç oldukça heroic ti yani. Dalıyosun mobların arasına, uzakta kalana bi Scorpion "GET OVER HERE", alta bir oil slick, bir flame sweep (ki animasyon itibariyle ben kendisine "look at all the fucks I give" demeyi uygun görüyorum), hizayı ayarlayıp bi flame thrower vb. vb. derken, reusable medpac, CDler ile kendini hayatta tutmak benim açımdan oldukça tatmin edici. EDIT: Yazdıklarımı bir okudum da hakkaten iğrenç bir cümle olmuş ama düzeltmekle uğraşamayacağım şimdi, hissiyatımın samimiyetine verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bende cansel attım subsa. Su anda pc de swtor - aoc - war - wow - aion - rift acık hepsinede deneme sürümü falan girebiliyorum. ama hiçbiri sarmıyor beni. sanırım sandboxum gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BVefF8WTVI8 heroic combat budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bölümün boku mu çıktı ne. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Cuce said: heroic combat? http://www.youtube.com/watch?v=F3IbwjeCx6U /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ee bırakacaklar nereye gidiyor şimdi aoc'a falan dönmeyi düşünen var mı, ben sıfırdan başlayıp bir baksam mı diyorum hazır f2p iken, yancı arıyorum çaktırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 SC2, BF3, APB, LoL. daha ne istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 lol AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://img.anongallery.org/img/7/0/trollface-dawww-its-babys-first-troll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hoş bf3, lol var da, memur gibi düzenli bir karakterim olsun istiyorum, en kötü nw2'ye başlıycam parası neyse vercem orjinalini falan hatta gw2 ye kadar onla kandırırım kendimi, zaten swtor ne kadar mmo ise nw2'de o kadar mmo sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 said: memur gibi düzenli bir karakterim olsun istiyorum Şu bende de var, şuna direndigim hergün hayatım uzuyor. Ciddi bagımlılık, hayatında ihtiyac duydugun tatmini buradan alıp drone oluyorsun, yapmayalım abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 abi şu an bulunduğum ortamda drone olmazsam kafayı yerim, yaza kadar oyalamam lazım ruhani olarak tek tatmini burda buluyorum. yaz gelsin istanbul'a geri döneyim neo nazi kampından memuriyete son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Abi dal Eve'e madem. Piyasadaki en stable MMO şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 xunn said: http://img.anongallery.org/img/7/0/trollface-dawww-its-babys-first-troll.jpg bende yok böyle komik resimler. sanırım xunn kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 onu da oynadım, oynayan tayfa bıraktı hevesimi alamadan oyundan kalmıştım ortada evlatlık gibi. halbuki ne kadar cici bir jammerdım, boyum değil işlevim vardı, oynayacak adam gerek mmo'ya viktor'la, gangren'le iki muhabbet ediyorduk sw'de onlarda bastı cancelı, 2-3 adam kaldık akşamları online olan iyice soğudum sw'den de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Onlar da benimle APB'ye geçti. partiler 4 kişilik ama eserse ona dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bu topici bizim malımız olarak ayıralım bence gitsinler diğerleri yeni topic bulsun kendine fdsfg. o oyunu da merak ettim ama, i want ememo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 "So, I don't know, it's just the way it is, but I don't see us as not being innovative. We're actually a lot more innovative within the MMO space than comparable games in other spaces like the first-person genre, the action genre - games like that." -James Ohlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 sozlukten baksin o innovative ne demek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 aente said: bu topici bizim malımız olarak ayıralım bence gitsinler diğerleri yeni topic bulsun kendine fdsfg. o oyunu da merak ettim ama, i want ememo. AHAHAdafasdas :d demin aynı şeyi düşünüyordum . ayrı topicmi açsak ne diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar