sabonis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 dünyanın en kötü şeyinin reklamını yapmaya devam etme plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 @2 başlık: beyler mankenlik yapan kızla beraberim entry: ciddiyim bu arada. kız 1.78, saçlar uzun, doğal sarışın falan... ben bunu geçen hafta bir arkadaş ortamında tanıdım ve biraz maddi durumumdan bahsettim. henüz cinsellik boyutuna girmedik. benim boy 1.70 olduğu için yatakta hangi pozisyona girersek zorlanmayız? (tiki kenan ?, 22.12.2011 13:04) premium alırsan zorlanmazsın girerken (kukaracha ?, 22.12.2011 13:04) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Kotu Haberim var... Eger megauploadtan uyelikle indirdiginiz dosyalar olduysa, yani mp3 ler filimler... programlar. Suan bu tum bilgilere FBI sahip ve Hepsine dava acmislar mesela 26 mp3 indirdi diye bir kadina 1.5M Dolar Para cezasi ve hapis verildi/// Amerikaya ayak bastiginiz gibi yakalanma ve hapis cezasi yeme ihtimaliniz yuksek haberiniz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 CryMeARiverfix said: Kotu Haberim var... Eger megauploadtan uyelikle indirdiginiz dosyalar olduysa, yani mp3 ler filimler... programlar. Suan bu tum bilgilere FBI sahip ve Hepsine dava acmislar mesela 26 mp3 indirdi diye bir kadina 1.5M Dolar Para cezasi ve hapis verildi/// Amerikaya ayak bastiginiz gibi yakalanma ve hapis cezasi yeme ihtimaliniz yuksek haberiniz olsun :) bu dediğin olay 2006'da yaşandı indirdiği yer megaupload değildi kazaa idi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Sen de olmadan neye güleceğiz durup dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 throine said: CryMeARiverfix said: Kotu Haberim var... Eger megauploadtan uyelikle indirdiginiz dosyalar olduysa, yani mp3 ler filimler... programlar. Suan bu tum bilgilere FBI sahip ve Hepsine dava acmislar mesela 26 mp3 indirdi diye bir kadina 1.5M Dolar Para cezasi ve hapis verildi/// Amerikaya ayak bastiginiz gibi yakalanma ve hapis cezasi yeme ihtimaliniz yuksek haberiniz olsun :) bu dediğin olay 2006'da yaşandı indirdiği yer megaupload değildi kazaa idi ayrıca. pardonda Megaupload ta bahsediyorum ben suan FBI aciklamada bulundu burada Tum uyelik bilgileri ellerinde oldugunu soylediler Kazaada dogru duzgunuyelikmi vardi... Megaupload nezaman ne indirdigine kadar tum loglari tutmus ve bunlar suan FBI elinde aslinda buda antiprivacy olayina ters dusuyor ama FBI iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 lanet olsun dostum federaller kapıyı zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 CryMeARiverfix said: pardonda Megaupload ta bahsediyorum ben suan FBI aciklamada bulundu burada Tum uyelik bilgileri ellerinde oldugunu soylediler Kazaada dogru duzgunuyelikmi vardi... Megaupload nezaman ne indirdigine kadar tum loglari tutmus ve bunlar suan FBI elinde aslinda buda antiprivacy olayina ters dusuyor ama FBI iste... ben FBI megaupload üyelerine dava açacak diye bir şey duymadım haberin linki varsa görmek isterim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 throine said: CryMeARiverfix said: pardonda Megaupload ta bahsediyorum ben suan FBI aciklamada bulundu burada Tum uyelik bilgileri ellerinde oldugunu soylediler Kazaada dogru duzgunuyelikmi vardi... Megaupload nezaman ne indirdigine kadar tum loglari tutmus ve bunlar suan FBI elinde aslinda buda antiprivacy olayina ters dusuyor ama FBI iste... ben FBI megaupload üyelerine dava açacak diye bir şey duymadım haberin linki varsa görmek isterim? http://www.youtube.com/watch?v=-tD1yaE0GfQ&feature=context&context=G23e76d1FOAAAAAAAIAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Referans olarak youtube linkimi veriyosun. Cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?5,6070869,6070869 Bu da benim referansım. Arkadaşın haber uydurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://gizmodo.com/5878238/anonymous-deleted-cbscom http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2012/01/073c50abd9cf319ec37d9205a283d69c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 adamin resimler efsane http://img3.sankakustatic.com/wp-content/gallery/safe-misc-xii/kimble.jpg ister istemez sunu ahtirladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Filesonic de yalan olmuş şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://torrentfreak.com/filesonic-kills-file-sharing-after-megaupload-arrests-120122/ Megauploaddan sonra filesonic premiumda patladı, sıra fileserve de sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 senko said: lanet olsun dostum federaller kapıyı zorluyor http://www.youtube.com/watch?v=a8TPcnW7nLw sen yetkili birine benziyorsun federal abiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kim dotcom (mu sahibi) aslında master of Modern Warfare 3 müş lan. http://venturebeat.com/2012/01/21/kim-dotcom-modern-warfare-3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 adam dotcom diye soyad almış kendine. lol dot com bubble gibi oldu sonu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 said: In 2001, Schmitz purchased $375,000 worth of shares of the nearly bankrupt company LetsBuyIt.com and subsequently announced his intention to invest €50 million in the company.[18] Unknown to others, Schmitz did not have the funds available to invest, although the announcement caused the share value of LetsBuyIt.com to jump by nearly 300%.[19] Schmitz quickly sold the shares and profited $1.5 million as a result.[18] Schmitz had also arranged and obtained an unsecured loan of €280,000 from Monkey AG, a company for which Schmitz had served as Chairman of the Board. The funds were to be paid to Kimvestor AG. As a result, both Monkey and Kimvestor went bankrupt. Schmitz expressed remorse, stating that he had been "dazzled" and had not recognized that he would be unable to repay the loans.[20] In January 2002, Schmitz was arrested in Bangkok, Thailand, deported to Germany, and sentenced to a probationary sentence of one year and eight months, and a €100,000 fine, the largest insider-trading case in Germany at the time.[21] Schmitz also pleaded guilty to embezzlement in November 2003 and received a two-year probation sentence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 burunlarından getirir inşallah hackerlar, bir m&b modu indireceğim diye maymun oldum. mu yokolunca abuk sabuk 4shared'e filan koymuşlar o da çalışmıyor bir türlü. helalinden bir ddos da ben yollayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 MegaUpload - Closed. FileServe - Closing does not sell premium. FileJungle - Deleting files. Locked in the U.S.. UploadStation - Locked in the U.S.. FileSonic - the news is arbitrary (under FBI investigation). VideoBB - Closed! would disappear soon. Uploaded - Banned U.S. and the FBI went after the owners who are gone. FilePost - Deleting all material (so will leave executables, pdfs, txts) Videoz - closed and locked in the countries affiliated with the USA. 4shared - Deleting files with copyright and waits in line at the FBI. MediaFire - Called to testify in the next 90 days and it will open doors pro FBI Org torrent - could vanish with everything within 30 days "he is under criminal investigation" Network Share mIRC - awaiting the decision of the case to continue or terminate Torrente everything. Koshiki - operating 100% Japan will not join the SOUP / PIPA Shienko Box - 100% working china / korea will not join the SOUP / PIPA ShareX BR - group UOL / BOL / iG say they will join the SOUP / PIPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 rapidshare'in stratejiyi şimdi çözdüm şu listeye bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bi tek warez olarak dizi indiriyodum bu sitelerden, yalan oldu artık torrentlerim onları da napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 lanet olası federaller! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 scribd.com da kapanır mı acep copyright ayağına? kötü olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar