Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ADSL kapanmıştı. Yıllardır zaten üç ayda bir ödüyorum faturayı. Neyse ama, bir an kesik olduğunu unutup Gmail'a girdim faturayı görmek için ve garip bir şekilde çalıştı. Sonra çalıştığını farkedip n'oluyoruz durumlarına girdim. Offline diye düşündüm önce, ama sonra telefonumdan kendime bir e-mail attım, bilgisayarda göründü, ve kendime cevap bile atabildim ondan sonra. Yani kesik adsl ile Google Mail çalışıyor. Şimdi ödeyeceğim ama önce tüm Google servislerini deneyeyim dedim. Google Docs, Google Reader, Calendar, Photos, Google+ çalışıyor. Normal arama çalışmıyor. Ne iş?
calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 aynen var böyle bir durum, enteresan...
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 google hizmetleri kendi proxy'si üzerinden çalışıyor diye biliyorum. dns vs. gibi çözümlerle ulaşılamayan sitelere google translate aracılığıyla girilebiilyor mesela. telekom interneti keserken de senden gelen tüm istekleri reroute ediyor, google ile bunu bypass edebiliyosun.
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 GERGE said: ADSL kapanmıştı. Yıllardır zaten üç ayda bir ödüyorum faturayı. Neyse ama, bir an kesik olduğunu unutup Gmail'a girdim faturayı görmek için ve garip bir şekilde çalıştı. Sonra çalıştığını farkedip n'oluyoruz durumlarına girdim. Offline diye düşündüm önce, ama sonra telefonumdan kendime bir e-mail attım, bilgisayarda göründü, ve kendime cevap bile atabildim ondan sonra. Yani kesik adsl ile Google Mail çalışıyor. Şimdi ödeyeceğim ama önce tüm Google servislerini deneyeyim dedim. Google Docs, Google Reader, Calendar, Photos, Google+ çalışıyor. Normal arama çalışmıyor. Ne iş? skype ve twitter'da çalışıyo :D aynen bende 3 ayda bir ödüyorum. en azından dünyadan kopmuyoruz kesikken :D
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 evet banka ve mail/iletişim servislerine bağlanılabiliyor ttnet kapalı hat proxysi üzerinden. hatta bağlantı devre dışı iken de çok bilindik bir proxy/vpn programı ile bunu aşıp istediğiniz siteye girebiliyorsunz ama bunun çok afişe edilip başına bişey gelmesini istemediğimden yazmıyorum şimdi.
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 şirkette internete bağlanırken web sayfası şifre soruyor normalde. ama bir süredir gmail'e şifre sormadan bağlanıyor, sanki gmail intranetteymiş gibi
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Doruk, ekmeğimize kan doğradın. Yapılacak iş değil seninki... Şimdi tüm portlar kapatılır... öfff
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 your freedomla warhammer online bile oynadığım oldu internet kapalıyken sdf
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Ben türkiyede olduğum zaman eğer TTnet kapalıysa Teamviewer i kullanıp ABD ye bağlanıyorum rahat oluyor... Teamviewer da çalışıyor..
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 https bağlantılarına izin veriyordu yamulmuyorsam ttnet öyle kalmış aklımda.
geezus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 https bağlantılar bypass ediyor evet. söylemeyin her yerde
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 HTTPS bağlantılarına izin veriyor. Twitter, Encrypted Google aramaları, Facebook, Skype falan hep çalışıyor vahhali. Bizim arkadaşlar birkaç aydır öyle kullanıyo.
sharky Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 DPI cılık yapmaya çalışıyorlar orada, fakat HTTPS de, HTTP den önce SSL kurulduğu için, SSL içerisindeki HTTP yi anlayamıyorlar. Oysaki tüm SSL handshaking ellerinde, resource azlığı işte.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sharky said: DPI cılık yapmaya çalışıyorlar orada, fakat HTTPS de, HTTP den önce SSL kurulduğu için, SSL içerisindeki HTTP yi anlayamıyorlar. Oysaki tüm SSL handshaking ellerinde, resource azlığı işte. hehe :D
Öne çıkan mesajlar