Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://img7.anidb.net/pics/anime/121499.jpg 6th-year grade-schooler Ayase Chihaya's dream is for her sister to be Japan's top model. However, transfer student Wataya Arata admonishes her that a dream must be about one's own self. Thus, she takes up karuta, a Japanese card game, competitively. Together with Arata and Mashima Taichi, Chihaya's childhood friend, they have great fun playing each other, but separate after graduation. 4 years later, Chihaya returns to town. Although Arata no longer plays the game, she believes that they will eventually reunite as long as she continues karuta. Together with Taichi, she establishes the Zuisawa High-school Karuta Club. biraz nodame, biraz skip beat, biraz spor/oyun serisi. karakterler genelde hoş, yormuyor. başrol sempatik. sürükleyici gayet. müzikler iyi. tavsiye edilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 çizimlere bakarak arkadaki 2 oğlanın aniden yiyişeceğini ve benimde söve söve boşa çektiğim dosyaları sileceğimi düşünüyorum.. yanılıyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Karakterleri de karuta da bayik oldugu için birkaç bölüm izlemiştim Oynamaya basladigimdan beri sadece mahjong sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 karuta meh biraz da karakterler fena değil. görevi moron olmak olan karakterler filan yok. moron gibi görünenler imana geliyor zamanla. LethE said: yanılıyomuyum? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Sürükleyici ve eğlenceli.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Herşeyiyle severek izliyorum valla. Dünyanın en aptal sporunu heyecanla izliyorsun. Küçüklükleri çok tatlı zaten. Bir de Queen alev alev, hhmppffss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yeni mi basladi bu ? izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kesinlikle izle, gerçekten çok sıcak. Fuzzy feels. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kış sezonu topiğinde yazdığımı kopyalıyim direkt ShadowFury said: Chihayafuru da dediğiniz kadar varmış. Yeni başlarken zahahahah ne salak oyun ya bunun üzerine anime mi yapılır lan diyodum, bugün 15. bölüm zamanında çıkmadı diye refreshlemekten klavyeyi mouseu eskittim. Çok iyi, nedensiz bi şekilde bağlandım eheh^^ Queen de ünvanını hakediyo her anlamda, hatta direkt goddess tier. Bayağı güzel, anlamsız bi şekilde sarıyo. Neden bunu izliyorum ya diye bikaç defa kendi kendimi sorguladım ama hiç cevap alamadım, yine de izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 çünkü karakterlerin etkileşimi, yaşadıkları filan bayağı hayatla ilişkilendirilebilir şeyler. sırf değişiklik olsun diye anlamsız uçukluklar yok. bir de herkes "bir hata ettik affeyleyin" diyebiliyor. kasılıp kalmıyor "hayır bana kalas rolü verildi, kalas kalmam lazım" diye. başrol de iyi. Roqq said: yeni mi basladi bu ? izleyesim geldi. sonbahar sezonundan, hala devam ediyor. 15inci çıkacak. ha bir de, mahjong değil, MAACAN! http://918thefan.com/wp-content/uploads/2011/01/washizu02-300x215.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 15 dün çıktı, gayet güzeldi. Opening de çok hosuma gidiyor, elemanın ses baya iyi. http://www.youtube.com/watch?v=0JfwRMWkTls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Iyi o zaman basliyorum bu aksam. Ne zamandir ariyodum guzel bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 evet op sağlam, iyi de gitmiş. :)-D yalnız anladım ki japona verdin mi körling bile zihin ve adrenalin fırtınası gösterisine dönüşebilir. saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 GLS izleyip tamam kore'ye taşınıcam diyorum, anime izleyip tamam Japonya diyorum. Hayatım çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kaede said: Karakterleri de karuta da bayik oldugu için birkaç bölüm izlemiştim Oynamaya basladigimdan beri sadece mahjong sarıyor mahjong klubu kuralım 4lu çevirelim bari, yakuman table i tekrar edeyim bende bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tenhou.net mı ne vardı akalım bir ara online mahjonga AI tokatlamak baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 commie ile horrible arasında çok fark var mı? commie beklemekten gına geldi de:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 commie %50 daha ufak ve 10-bit. ben bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Horrible direk Crunchyroll'dan ripliyor, zaten Crunchyroll hesabım olduğu için oradan izliyorum ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Sam said: commie %50 daha ufak ve 10-bit. ben bekliyorum şahsen. Commie hala en iyi. Ama majör birşeyse bekleyemiyorum, arşivleyeceğim bir animeyse indirip sonra siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 evet ben de öyle yapacaktım da 1mbit'e indirdiler hızımı, neyse horibıl'a bakarım artık komiler bu gece de çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Sonraki görüşmemiz maç esnasında olacak Sam. See~no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://a0.twimg.com/profile_images/1271858905/daddy_snowmaru.jpg snowmaru fesli lol, ÇAAMU POİNTU DE GOZARU! 15 makul bitti maçlar, yalnız ikincilik o kadar da kötü değildir be. kötüdür de yani o kadar değil. satranç ikinciliğim vardı, birinci çocuk hastayken sırf maç için gelmişti diye üzülmüştüm. :p yalnız madhouse çok iyi öğrendi bu kart/taş oyunlarında atmosferi vermeyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Karuta? Mehhhh, diyordum; buradaki yorumları görüp izlemeye karar verim ve sanırım akşama tüm bölümleri izlemiş olurum. Hiç beklemediğim kadar iyi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Abi karuta'dan senenin en güzel slice of life'ı çıktı, sabah kalkar kalkmaz patlatıyorum opening'i, güne kawai başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar