Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 abi dünya yaşadığımız atmosferin hepsine verilen ad.havasıyla suyuyla toprağıyla herşeyiyle.gezegenin özel adı.dünyanın içinde yaşarsın.yerkürenin üstünde yaşarsın,yerkürenin altında yaşarsın,suyun altında yaşarsın falan filan o tip şeyler.belgesellerde falan duymuşsunuzdur belki ingilizce,mesela şey der ; ants are the only creatures in the world/on the earth that can carry 50 times heavier than their own weight.on the world diye bişi duymadım ben hiç.varsa bile kulak aşinalığım yok anlatım bozukluğu gibi geliyor.benim görüşüm budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 "earth" kelimesini "yeryüzü" olarak tanımlıyosak üzerinde demek te doğru olabilir. Ama gezegenden bahsediyosak içinde demek daha doğru bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 http://i.imgur.com/1FjEe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 escape said: Myshkin said: biz dünyanın üzerindeysek bizim üzerimizdeki kısım ne oluyor? hava var arkadşaımız bizim üzerimizde hava hava. o zaman dünyanın üstünde havanın içindeyiz diceksiniz. dünyanın içindeyiz demiceksn atmosferde dnyanın bir parçası sayılıyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 demekki ben saymıyorum. http://www.allmotivated.com/pictures/Demotivational-pictures-like_A_Boss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 neyse ki biz de seni saymıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Şahsen earthün üstünde worldün içindeyim. Arada tünele filan giyorum earthün içinide görmüş oluyorum ama bunun dışında başka bi yer görmek nasip olmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 tüm dilbilgisinin içine ettik earth-world ayırıp dünyanın içinde olduğumuzu iddia ederek. bir de atmosferin dünyanın bir parçası olduğu ve dünyaya olan konumumuzu dünyaya göre değil de atmosfere göre söylememiz gerektiği muhabbeti tam garbagelik olmuş. biri de çıksın aslında uzayda değil uzayın kenarında olduğumuzu söylesin tam olacak. tayyip de gelip krizin bizi teğet geçtiğini söylerse ahenkle dansederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Bone said: dünyaya olan konumumuzu dünyaya göre değil de atmosfere göre söylememiz gerektiği muhabbeti . ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yeraltında yaşasaydık içinde yaşıyor olurduk ama üstündeyiz şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ilk okulda fen dersleride uyuyunca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 abi bone tekrar düşün bence.ayrıca eleştirdiğin bisürü şey var ama sen çıkıp da şöyle çünkü şu şu sebepten dememişsin.yani demişsin de,dil bilgisi sorusu falan filan deyip açıklamaya çalışmışsın ki bence yeterli bir açıklama değil ve yanlış bir açıklama.ya haksızsam neden haksızım onu söyleyin bari yanlış biliyosak doğrusunu öğrenelim yani. world yaşadığımız environment ın tamamı.earth gezegen olarak tabiri,yerküre.dünyada yaşarız,içinde,bir parçası olarak dünyanın,neticede bi parçaşıyız çünkü.atmosfer ile yerküre 2 ayrı şeydir,ama atmosfer de yerküre de dünyanın bi parçasıdır.içinde bulunan her şey dünyanın bi parçasıdır.dünyanın içinde yerkürenin üstünde yaşarız abi bu kadar basit..world ile earth kelime anlamı olarak tamamen aynı şey ben mi bilmiyorum yani anlatın öğrenelim abi madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 in the world, on earth falan kullanımlarına çok takmayın, yüzyıllardır süre gelmiş konuşma biçimleri bilimsel bir yorum karşısında bir şey ifade etmiyor. ilk defa o kullanımlar ortaya çıktığında heriflerin stratosferden haberi mi vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yok abi o yüzden takmıyorum ben.ingilizcede kullanımı daha basit ve yaygın diye dedim örnek vermek için.türkçede kimse yerküre demez çünkü adam gibi.fen dersinde de dünyadır,normal konusurken de dünyadır bizde.o yüzden.abi dediğim gibi yani.dünya bizi kapsıyor,içinde bulunan her şeyi.yaşadığımız environmentın tamamı dünya.yerküre ise üstüne yaşadığımız kara parçasına verilen ad.dünyanın içinde yerkürenin üstünde yaşarız ben böyle düşünüyorum.he varsa yanlış bildiğim bir şey gerek dil bilgisi gerek bilimsel bir şeyler anlatın öğrenelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 marksman said: Dünya bizim içimizde belladonnaya rakip misin mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 lorrotar sen zihninde kurmuşun bi dünya orda yaşıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 dfgdfsg ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Lorrotar said: dünyanın içinde yerkürenin üstünde yaşarız ben böyle düşünüyorum.he varsa yanlış bildiğim bir şey gerek dil bilgisi gerek bilimsel bir şeyler anlatın öğrenelim madem. Tamam, ben de öyle diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 >Dünyanın içinde miyiz yoksa üstünde miyiz? >5 sayfa. PATİCİK GENERAL. http://i.imgur.com/E6bQD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 5 sayfanın 3 ü zaten bunu mu tartışıyorsunuz yeaa mesajı. Diğer 2 sayfadan 1i de sırf benim mesajım, yığınla post attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 en gıcık olduğumuz üyeyi mi tartışalım 10 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 pony fotoğrafı koymalıydık 5 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ahahaha çok başarılı olmuş cevaplar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 konuyu okumadım da adam sarhoşken falan arkadaşlarıyla tartışmaya girmiş, "içindeyiz hüleaaan" demiş. sonra gelmiş buraya kendi fikrini savunmak amacıyla konu açmış. olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Cevaplar pleb tier. Myshkin said: pony fotoğrafı koymalıydık 5 sayfa You can't handle the mad, son. http://i.imgur.com/A2G8o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar