Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ne berbat bir gün geçirdim ya. Sınavım vardı bu sabah, gece kahve içeyim dedim biraz daha çalışabileyim diye, çok umutsuz olduğum bir sınavdı, tek umutsuz olduğum bir sınavdı. Kahvenin çarpıntı tutturacağı oldu stresle de birleşince. Gece çalışım diye içtiğim kahve yüzünden yataktan kalkamadım, çalışamadım, üzerine 3 saat ya uyudum ya uyumadım aralıklarla. Sabah çarpıntı hala ara ara devam ediyordu, sınavda da deli gibi attı öyle. Matematiksel olarak desten kalma olasılığım %100 şu an, en azından dört tane A var ondan gayri. Doktora git demeyin ama, gidiyorum zaten, normal yaşam kalitem bu benim. Sınavdan çıktım, Cumartesi bir sınav daha var, bu gün ona çalışacaktım ama kalbim gün boyunca rahat bırakmadı, bu son bir saatte düzene girdi ancak. Rahatım artık, en azından Cumartesi günkü sınav da iyi bildiğim bir ders.Ama bu gün benim için gece 24'den bu ana kadar yılın (+2011) en kötü 3-4 gününden biriydi ya. Neymiş, kritik anlarda uyanık kalmak için kafein yok. %80 sorun çıkarmaz kahve ama bir daha asla. Sinirliyim ama, ne diye içersin! Dersten ödev iyi gelirse kurtarırım diyordum, şimdi e-mail geldi, D vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 tl;dr ama herşeyin ilacı uyku yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 niye normal yaşam kaliten bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 herkes birgün uykunun değerini anlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Çarpıntı olması. Tehlikesi yok, hayatıma riski yok; ama bazen kirli-temiz kan azıcık karışıyor işte, sonra da çarpıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 sıradan bir çarpıntıyı sen anlatınca nasıl bir drama dönüyor ,üzüyorsun bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Benim kaçan hapşırığım kadar üzücü değil. Dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 selam, ben hocan. D bu yazın hatrına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kahveden kaynaklı çarpıntıyı ben de yaşadım bi kere, baya paniklemiştim. senin şanssızlığın sınava denk gelmiş olması, ben evde diablo2 oynuyordum o esnada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 panik atak böyle bişi değil mi yav? bu kahvenin insanlarda abartı çarpıntı yapmasını anlamıyorum ben çok tüketirim hiç bişey hissetmem ilgin. belki de bir limiti var ömür içinde henüz doldurmamışımdır o limiti ama bilemiyorum. geçmiş olsun geçtiklerin AA ise zaten sorunlu olan dersi de ertele gitsin CC ile falan geçeceğine, seneye onu da AA yaparsın ne olcak sanki elinin kiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 30 yaşımdayım, günde 5 fincan ortalamam var 10 yıldan uzun bi süredir. ama hayatımda 2 kere falan oldu o çarpıntı, düzenli bişey değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bende de çarpıntı yapıyor kahve ve kafein türevleri. Mümkün olduğunca uzak duruyorum, eksikliğini de hissetmiyorum. Arada bir Türk kahvesi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kahve bende uyku yapiyor ya, turk kahvesi icip uyudugumu bilirim. gecmiss olsun bu arada GERGE, doktora git, aksatma. bi grafik falan cektir hic yoktan icin rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Kahveyle beraber bol su tüketiyoruz, işeme sıklığımız deli artıyor ama çarpıntıdan kurtarıyoruz. Zehir gibi kahve tüketen bir dosttan tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Geçmiş olsun bi doktora git bence.Başta kafeinden çarpıntı olmuştur ama daha sonra sinirseldir ulan niye geçmiyo diye düşündüysen. Ben gitmiştim sakinleştirici almam yasak benim, küçük bi kalp ilacı vermişti çarpıntın olursa iç diye.Eğer olursa içiyorum geçiyo(büyük ihtimal psikolojik olarak rahatladığım için geçiyo) 30dk'nı almıyo adam gibi bi hastanede tüm kontrollerin yapılması randevuluysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 birader, kalbin atiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Doktara gidiyorum zaten, mitral kaparlarda sorunum var ama ilaç gerekecek kadar kötü değil. Böyle 4-5 ayda bir oluyor bazen kahve gibi şeyler olmadan da. Sınava denk gelmesi kötü oldu. İlk kez önemli bir zamanda oldu zaten. Düzelecek bir şey de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 kalp kapakçığı gevşekliğiyse bende de sıkça olur. sigara içtiğimde sıkıntı yaşıyorum, akciğerin yaptığı basınçla alaklı sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Bendede oluyor o ama sabahki ilk sigara yapiyor. Cok garip ya bazen boyle bayilcakmis gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 GERGE said: Doktara gidiyorum zaten, mitral kaparlarda sorunum var ama ilaç gerekecek kadar kötü değil. Böyle 4-5 ayda bir oluyor bazen kahve gibi şeyler olmadan da. Sınava denk gelmesi kötü oldu. İlk kez önemli bir zamanda oldu zaten. Düzelecek bir şey de değil. Mitral valv prolapsusu? çok cool oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 GERGE said: Ne berbat bir gün geçirdim ya. Sınavım vardı bu sabah, gece kahve içeyim dedim biraz daha çalışabileyim diye, çok umutsuz olduğum bir sınavdı, tek umutsuz olduğum bir sınavdı. Kahvenin çarpıntı tutturacağı oldu stresle de birleşince. Gece çalışım diye içtiğim kahve yüzünden yataktan kalkamadım, çalışamadım, üzerine 3 saat ya uyudum ya uyumadım aralıklarla. Sabah çarpıntı hala ara ara devam ediyordu, sınavda da deli gibi attı öyle. Matematiksel olarak desten kalma olasılığım %100 şu an, en azından dört tane A var ondan gayri. Doktora git demeyin ama, gidiyorum zaten, normal yaşam kalitem bu benim. Sınavdan çıktım, Cumartesi bir sınav daha var, bu gün ona çalışacaktım ama kalbim gün boyunca rahat bırakmadı, bu son bir saatte düzene girdi ancak. Rahatım artık, en azından Cumartesi günkü sınav da iyi bildiğim bir ders.Ama bu gün benim için gece 24'den bu ana kadar yılın (+2011) en kötü 3-4 gününden biriydi ya. Neymiş, kritik anlarda uyanık kalmak için kafein yok. %80 sorun çıkarmaz kahve ama bir daha asla. Sinirliyim ama, ne diye içersin! Dersten ödev iyi gelirse kurtarırım diyordum, şimdi e-mail geldi, D vermiş. rapor alaydın hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 MVP, evet. Hoca'nın telafi sınavından geçen olmamış daha, denemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kahveyi bol sutlu icin hatta kahveli sut icin; http://www.karikaturbul.com/Content/Karikaturler/Umut-Sarikaya/zehri-alir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Kahveyi sütlü içeceğinize başka bir şey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kahveyi sütlü içip ayılan var mıdır? sade-sert-güçlü bir kahve severim.. kadınım gibi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar