Ren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 aka protokol için piksel muamelesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ne tatlı canı varmış milletin, 2-3 saat biraz kasıp bi yerde sabit falan duruyosun. İşkence olmuş bunun adı, varsın olsun be n'olcak. Şov yapıosun sağa sola, senin adına yazılmış bi bayram var burda onu kutluyosun. Acı bile çeksen bayram senin bayramındır, ben sitemliyim bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 kutlamiyosun ki, zorla biseyler yaptiriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 19 mayısın bu şekilde kutlanmaması için bütün gerekçeleri yazmışsın sonra da böyle kutlansın demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Giovanni said: http://onlyhdwallpapers.com/wallpaper/north_korea_rungrado_may_day_stadium_high_resolution_desktop_2800x1866_wallpaper-230499.jpg çok demode görüntüler bunun yerine amerikalılar gibi peygamber doğum günü kutlaması haftası yapalım. http://i.imgur.com/3KGEu.jpg http://i.imgur.com/8YbXd.jpg içkili olcaktı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 e evet baskı sonucu sana zorla bişi yaptırılıo, aslında sonuç güzel ama izlerken benim bile "aman öf amma tatava" yazık cocuklara diyesim gelio Ama kutlamaların şekli değişebilir , iptalden ziyade ne bileyim seyircilerin gençler olduğu bi festival yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 saplashaman said: harbiden tenekeadamsın yahu,hollandadan,almanyadan,bilumum katolik ülkelerden vatikana sefer düzenliyorlar sesi çıkmıyor millet buna hık bık ediyor,inandığın değerin doğduğu topraklara gitmenin nesi anlamsız merak ediyorum? saplashaman said: diğer devletlerde kim götürüyor merak ediyorum neden böyle rahatsızsınız anlamıyorumki ayrıca,öğretmenin götürmesinden rahatsızsanız mahallenin imamı götürsün yada ismail abiye söyliyelim o götürsün ona kimsenin itirazı olmaz,te allaam ya nelerle uğraşıyoruz "müslüman çoğunluklu" bir ülkede okullarda çocukların camiye gönderilmesi, hac için mekkeye gönderilmesi ne kadar tartışmalı bir mevzuysa, "hristiyan çoğunluklu" bir ülkede okullarda çocukların kiliseye gönderilmesi, hac için kudüse felan gönderilmesi de o kadar tartışmalı olur. ha eğer bahsettiğimiz ülke resmi olarak "din devleti" yani "hristiyan devleti, islam devleti vs..." diye geçmiyorsa... devletin dini olmaz (tekrarlıyorum, elbette şeriat devleti vs gibi teokrasiyle yönetilmiyorsa), insanlara da belli bir dini diretemez. halkın çoğunluğu müslüman diye çocuğuma okulda zorla müslümanlık dayatılamaz. buna karşı çıktığım zaman da "ama yabancı bir ülkede çocuğunuz kiliseye götürülse hiç tepki vermezdiniz ama" diye tuhaf bir argüman sunamazsın. çünkü o ülkede olsam gene aynısını yapardım, yapardık, yapardılar, yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 19 mayıs kutlamaları deyince benim de aklıma hitlerjugend geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs507.ash1/29978_396538378741_604663741_4347681_8169043_n.jpg birisi koymalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ahahah yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 statlardaki zorunlu jimnastiğin kalkması iyi de. kaldıranlara bakıyorum gıcık oluyorum, e zaten bunu kaldırır kaldırmaz bir de cocukları umreye goturme projesi cıkarmıslar. e madem bi rezillik yapıcaksın bırak eskisi daha iyiydi o zaman. ama tabi demokrasi oldu simdi di mi. dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 throine said: 19 mayıs kutlamaları deyince benim de aklıma hitlerjugend geliyor. Sebebini buldum. Zaten 20 haziran 1938'de TBMM'de bir kanunla bayram kabul edilmiş. 1938 yılını görünce pek şaşırmadım aslında. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paticik olarak biz de bir şeyler kutlayalım, umreye gidemeyiz belki ama kutlu doğum haftasını kutlayabiliriz. Japonya yerine Van'a mektup yazalım ama, daha yerinde olur. Ya da vazgeçtim, Van yerine tüm Türk gençliğine de yazabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 "Geleneklerimizi silmemiz lazım, ileri baghmamız lazım!" diye sevinmiş bazıları. "Gelenekler" o kadar batıyorsa ilkokula konulan arapça dersi, umre gezisi niye batmaz anlamadım. Ah tabii, arapça iş dünyasında kullanılıyordu, o yüzden çocukların öğrenmesi iyiydi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Abi 19 mayısa çıkmadım da 23 nisan için almışlardı taa seneler evvel. Sıcak Çim sahayı hafif ıslatıyorlar iyice buhar oluyor okul provaları toz toprak içinde kıyafetler polyester stad provalarında sabahtan akşama kadar bişey yiyemiyosun bazen, büfe falan yok Hatırladığım şeyler bunlar. Düşünün nasıl iz bırakmış. 19 mayıs daha bi sıcaktır. Abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 abi yavaş yavaş Atatürk'ün miraslarını yok etmeye çalışıyorlar.başaramayacaksınız uğraşmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 mesleğini merak ediyordum.çok sevdiğim gazete tarafta gazeteciymiş. Giovanni said: http://onlyhdwallpapers.com/wallpaper/north_korea_rungrado_may_day_stadium_high_resolution_desktop_2800x1866_wallpaper-230499.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Burda ama Umre'ye gitsinler tabi ne var bunda diyen arkadaş LAİKLİK kavramını aç oku DEVLETİN DİNİ OLMAZ. Kendine iyi bak, öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Ben şahsen 19 Mayıs kutlamalarından nefret ederim. Zorla pembe beyaz pileli etekle beyaz tişört giydirip hulahoplarla saçma salak hareketler yaptırmışlardı bize sfsdgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 19 Mayıs gösterileri lise 1 için prova ayağına en az 15 gün gezmek tozmak demek be ne çabuk unuttunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 artık ötekiler sizlersiniz,o yüzden anlıyorum bu hırçınlığınızı. bu saatten sonra devlet de biziz, polis de asker de. 19 mayıs ve benzeri uygulamalar özendiğiniz batı ülkelerinin hiç birinde yok. çin, kore ve benzeri tiran yönetimlere özeniyosanız bilemem tabi. 1930 lu yıllarda değiliz artık kendinize gelin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Bizi güneşin altında çalıştırıyolardı valla, amele yanığı olmuştu her yerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Hao said: artık ötekiler sizlersiniz,o yüzden anlıyorum bu hırçınlığınızı. bu saatten sonra devlet de biziz, polis de asker de. 19 mayıs ve benzeri uygulamalar özendiğiniz batı ülkelerinin hiç birinde yok. çin, kore ve benzeri tiran yönetimlere özeniyosanız bilemem tabi. 1930 lu yıllarda değiliz artık kendinize gelin :( 'özendiğimiz batı ülkelerinde' lise çağındaki çocuklara mitoloji aşılaması da yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Masquerade said: isabet olmus, dogru karar.Zaten stada gidip izleyen falan da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Hao said: artık ötekiler sizlersiniz,o yüzden anlıyorum bu hırçınlığınızı. bu saatten sonra devlet de biziz, polis de asker de. 19 mayıs ve benzeri uygulamalar özendiğiniz batı ülkelerinin hiç birinde yok. çin, kore ve benzeri tiran yönetimlere özeniyosanız bilemem tabi. 1930 lu yıllarda değiliz artık kendinize gelin :( vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar