jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 illuminati aramizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 DoruK said: bu haber başlı başına bi fiyasko zaten de, vakit gazetesinin herhangi bir diğer haberine kıyasla çok normal kalıyor, ona tepki gösterilmiyor artık. vakit gazetesi işte. geçen gün otobüste okuyan bi adam görmüştüm bunu. Şu olay benim çok tuhafıma gidiyo ya. yani adam okuma yazma öğrenebilecek kadar insan nitelikleri taşıyo ama yine de şu gazeteyi ciddi ciddi okuyabiliyo. Nasıl veya neden olduğunu çözemedim. Bazen sadece resimlerine bakıp geçiyolardır diye düşünüyorum da sitede yorum filan yazanlar var yok yani cidden okuyanlar çıkıyo demekki (Gerçi sitede yorum yazanların gazete çalışanları olma ihtimali de bayağı yüksek aslında ama cidden okuma yazma bilip şu gazeteyi okuyanlar da var arada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bunları temsil ettigine utanir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ben musevi demelerine şaşırdım. böyle yahudi demelerini beklerdim. o yakışırdı vakite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ShadowFury said: Şu olay benim çok tuhafıma gidiyo ya. yani adam okuma yazma öğrenebilecek kadar insan nitelikleri taşıyo ama yine de şu gazeteyi ciddi ciddi okuyabiliyo. Nasıl veya neden olduğunu çözemedim. ülkede insan yelpazesi çok geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bence çok kötü bir şey bu. Önce yahudi gelir, sonra laz ve çerkez çıkar. Kürt'e kadar yolu var. Tehlikenin farkında değilsiniz siz. //cidde alırsınız diye ürperip bu notu yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 saçma sapan hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 En yakin 2 arkadasimda musevi, ailelerine girip cikiyorum surekli, insanlik olarak tanidigim cogu turkten daha insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Şu ülke zaten ne kaybettiyse mübadele adı altında gayrimüslümleri sürmekten kaybetti. 3-5 kişi kaldılar kültürel zenginlik olarak, onlar için de hala millet celalleniyor ya. Anlaşılır şey değil. Bu arada başlıkta hala misyoner geyiği başlamamış hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Sonütücü said: En yakin 2 arkadasimda musevi, ailelerine girip cikiyorum surekli, insanlik olarak tanidigim cogu turkten daha insanlar. büyük ihtimalle cogu museviden de iyilerdir -memleket nere -hatay -hataylilar iyi insanlardir bu muhabbet direk sana karsi bir tavrim yok bu arada benim tavrim bu görüse, bu anlayisa, isbirlikcilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 random musevilerle hardcore siyonist yahudileri ayırt edebilmek önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 israilde, bir musevi türkiyeyi temsil edecek diye tartışılıyo mu lan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 MUSEVİ Mİ? BU ÜLKENİN %99.999999999999999999'U MÜSLÜMAN YALAN SÖYLÜYOR OLMALILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ginaly said: israilde, bir musevi türkiyeyi temsil edecek diye tartışılıyo mu lan acaba? başlıklar "Türkler sonunda İsrail üstünlüğünü kabul etti?" "Baban kim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Pewpew said: Sonütücü said: En yakin 2 arkadasimda musevi, ailelerine girip cikiyorum surekli, insanlik olarak tanidigim cogu turkten daha insanlar. büyük ihtimalle cogu museviden de iyilerdir -memleket nere -hatay -hataylilar iyi insanlardir bu muhabbet direk sana karsi bir tavrim yok bu arada benim tavrim bu görüse, bu anlayisa, isbirlikcilere Ben olaya insani yonden bakarim millet ayirmam. Ornegin yunanistanla ticari iliskilerim var, musterilerimden bir tanesi artik aile dostum sayilir. Inan dogum gunumde gece tam 12 de nisanlimdan once aradi. Benim dinle irkla isim olmaz o yonden yazdim o yaziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Soimyr said: Türkiyede yaşadığım çoğu musevinin şu ülkenin gleceğini tanıdğım çopu türkten daha fazla önemsiyor olmasının getirdiği ironi gülümsetti beni hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ShadowFury said: Şu olay benim çok tuhafıma gidiyo ya. yani adam okuma yazma öğrenebilecek kadar insan nitelikleri taşıyo ama yine de şu gazeteyi ciddi ciddi okuyabiliyo. Nasıl veya neden olduğunu çözemedim. Bazen sadece resimlerine bakıp geçiyolardır diye düşünüyorum da sitede yorum filan yazanlar var yok yani cidden okuyanlar çıkıyo demekki (Gerçi sitede yorum yazanların gazete çalışanları olma ihtimali de bayağı yüksek aslında ama cidden okuma yazma bilip şu gazeteyi okuyanlar da var arada) Bir ara İstanbul'da bir üniversitede hukuk masterı yapan bir ev arkadaşım vardı. Adam asistan aynı zamanda derslere falan giriyor. O da her gün akit vakit birşeyler alır okurdu. Sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 kaynak hurriyet Bonomo'nun merak edilen soyadının kökeni latince ve 'iyi insan' demek. Ailesinin bir kısmı İtalya'da yaşıyor. Özellikle internette çıkan 'Yahudi, İsrail ile ara düzelsin diye seçildi' ifadelerine çok üzülmüş, 'Ben Türküm ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Türkiye'yi temsil edeceğim' diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Pewpew said: Sonütücü said: En yakin 2 arkadasimda musevi, ailelerine girip cikiyorum surekli, insanlik olarak tanidigim cogu turkten daha insanlar. büyük ihtimalle cogu museviden de iyilerdir -memleket nere -hatay -hataylilar iyi insanlardir bu muhabbet direk sana karsi bir tavrim yok bu arada benim tavrim bu görüse, bu anlayisa, isbirlikcilere antakya olcak o, antakyalılar iyi insanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 illuminati ele gecirmis juriyi ahahsgfsd http://t.co/JrAY2K3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 DAMALI ZEMİN: masonik sembol FÖTR: yahudi şapkası BASTON: mason sopası GÖZ: malum sembol MİKROFON: masonik sembol KAHVALTIDA ÇAY: yahudi sembol KRAVAT: malum sembol SÖZDE TANRİ "RA" DÖVMESİ: masonik sembol "V" BARIŞ İŞARETİ: malum sembol ROCK & ROLL TŞÖRTÜ: yahudi müziği TIPKI DİĞERLERİ GİBİ: masonik sembol TRT: illuminati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar