LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Dergilerde yapılan incelemenin anlamı "oyun yakında çıkıyor alın buda incelemesi" demektir. Yabancı dergiler oyunların çıkmasına kısa bir süre evvel Exclusive incelemeler yaparlar. Onları ayakta tutan şeyde budur zaten. Böyle incelemeler olmasa dergi satın almaya gerek kalmaz, insanlar gerekli incelemeleri netten okurlardı. İncelemelerin yapılması oyunun kısa bir sürede çıkacağının bir işaretidir. Paketlerin nelerden oluşacağının açıklamasıda bir işarettir ama paketlerin önümüzdeki hafta satışa çıkarılması işaretin şahıdır heralde dimi? Yani sam bazen o kadar anlamsız şeyler üzerine tartışma çıkarıyorsun ki sinirden "DOOM 3 REZALET BİR OYUN" diyesim geliyor, bilmem anlatabiliyor muyum. :D[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yalniz o dergi kapaklarinin kolpa oldugunu soyleyebilirim . uzman degilimde soyle bir goz atinca ... eheh bir de soldaki kapak hakikaten kolpa gibi . kapak duzeni cok kotu . yukardaki yazilari kapatmis pc gamer yazisini bile kapatmis neredeyse .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ama ne yazıkki kolpa değiller. PC Gamer'ın kendi sitesinden o resimler... Alın buda incelemenin gerçek olduğunun kanıtı:[signature][hline]LathspeLLTaurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor[Bu mesaj LathspeLL tarafından 30 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 tamam gerceklerde bir link vermedin ya ben ona yanarim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 huun uydurma değildir dergiler de ortada böyle bir belirsizlik varken vivendi ile sürtüşme nedeniyle ben aksilik çıkma ihtimalini uzak görmüyorum, gelecek hafta oyunun alınıp oynanabileceği yönünde de bir haber yok. paketler filan açıklanmış, satışa da sunulur oyunun oynanabileceğine denk değil bu.. lath ben id fanı değilim ki heh, dahası romero ayrıldığından beri id'yi fps türünün gelişimi önünde en büyük engel olarak dahi görürüm. ama doom deyince olay değişir, o günlerde id hayranı olmayan kimse yoktu o oyunlar nedeniyle. ha bugün doom 3 onlara denk olamadı ama bazı arkadaşların yırtınarak karalamaya çalışmaları anlamsızdı, kötü denemezdi. ben gayet keyif aldım ama hl2 ile kıyaslamak için sebep göremiyorum, rakip de olacaklarını sanmıyorum doom 3'ün multiplayer özellikleri bu kadar kısıtlıyken. hl2 ise gelmiş geçmiş en popüler multiplayer fps cs'nin son sürümü ile geliyor, kendi de gelmiş geçmiş en popüler fps. yani bir bütün olarak zaten rakibi olması mümkün değil de ancak tek tek ayrı alanlarda rakipleri olabilir.. ben şahsen yılın oyunu olarak ut2004'ü görüyorum şu ana kadar oynadıklarım arasında, half-life 2 ya da rome: total war bu düşüncemi değiştirecek mi diye bekliyorum henüz.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 abi verdigin resimleri soyle bir buyutuyorumda simdikininde alt tarafinda kesinlikle daha once hic gormedigim bir alfabeye ait yazilar var . biraz alkolluyum tamam ama abartiyor olamam . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 PC Gamer UK Buda PC Gamer US:[signature][hline]LathspeLLTaurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor[Bu mesaj LathspeLL tarafından 30 Eylül 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 hah soyle linki ver illa bok mu atmamiz lazim eheh bu arada neden sub-domain bu adres ? ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 30 Eylül 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 soru: pc gamer us kapagi december 2004 ? 96% lik ss november 2004 ? ekim sayilari ?[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 evet doğru biri kasım biri aralık sayısı dünya bizden önde mi gidiyor acaba:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 hep yazışşşş[signature][hline] °_°
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Yurt dışında sayılar çok erken çıkabiliyor. Aralık sayısı Ekimde çıkıyor. Quake 4 incelemesi olan Kasım sayısıda çıktı hatta scan'leri post etmiştim burda hatırlarsanız. Yurt dışında çok normal bu. iki PC Gamer'da 5 Ekimde çıkıyor. Sıkış olan bişey yok.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 PC GAMER ile gelen HL2 SS'LERI!!!!!![signature][hline]LathspeLLTaurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 [signature][hline]LathspeLLTaurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 elimde 45 adet SS var böyle. İsterseniz hepsini post ederim.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 vay be! valve resimlere inanılmaz bir yazı gizlemiş arkadaşlar! farkeden kimse var mı? resimleri yukarıdan aşağıya kaydırırken farkettim! lol süper düşünmüşler ya![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 alla alla bende bırsey cıkmıyor :P[signature][hline] °_°
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Birisi bütün SS'leri alıp güzel bir site hazırlamış. Ben post edeceğime ordan bakın: PC Gamer CD'sinde ki 45 adet Screenshot[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bakın mesela sondan ikinci resimde soldaki dolabın üzerindeki yazıyı okuyabiliyor musunuz?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
narin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Arkadaslar kimse beni dinlemio mu ? Burda fnac ve virgine magzalarinda oyunu kendiniz icin ayirtabiliosunuz ciklmasina cok az kaldi burda..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
klavye Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 lath verdigin son 45 sslik link calismio, silmis adamlar ordan resimleri sunlari ziplesen bi yerlere koysan ceksek[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 SS'ler için yeni link[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kendi reviewlarimizi ne zaman yazabilecezzzz? soru bu! evet[signature][hline] o_0
mikado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Resimlerden belli bence bu oyunun akibeti, bu arada oyunun beta'si elinde olan varmi ?[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Öne çıkan mesajlar