Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme teklifi help!

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D

standart ne kadar cool olur diye düşünen nerd hayali, haha
Sosyal ağlarda paylaş

Teklif yapıldı söz kesildi nişan oldu iki sene geçti düğün oldu burda hala söyle yap diyen var harbiden otomatiğe bağlayıp post atıyo beyin bi müddet sonra demek ki.

Kız peşimden koşmadı önce ki postlarda öküzce benimle evlenmeyi hakettin demiştim dalga geçti millet onu refere ederek yazdım o mesajıda dwo
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D

Abi bunu yapma bence ya ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Aradan nerdeyse iki yıl gecmiş vay be

Cumartesi evlendik şuan bodrum Hilton'da balayındayız

Kız o kadar haketti evlenmeyi sonucunda evlendide ahahahaah

Beyler bodrum hilton'u aradım rezervsayon tarihinden post tarihini karşılaştırıp çiftleri buldum. Eşinin adı soyadından da feysbuk hesabına ulaştım.

Birazdan başlığın linkini gönderiyorum..

Elveda sebastian.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

nasıl teklif ettin peki?
paylaşmak istermisin?

Yazdım sanıodum galiba yazmamıştım kinder süprizi dikkatlice açıp oyuncak kısmına yüzük koydum verdim böyle dikkatlice geri paketleyip o da normal sanıp açtı şaşırdı falan hoş oldu ama sıcağına hissetmedim sonra çok ağzıma sıçtı fikir iyi güzel hoş ama SİMİTÇİde olmayaydı iyiydi diyerek haklı tabii SİMİTÇİde pek olmadı sanırım asafagdaf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...