-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mithat said: evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D standart ne kadar cool olur diye düşünen nerd hayali, haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Kadınım ol dicen tutacan saçından vericen küsküyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Teklif yapıldı söz kesildi nişan oldu iki sene geçti düğün oldu burda hala söyle yap diyen var harbiden otomatiğe bağlayıp post atıyo beyin bi müddet sonra demek ki. Kız peşimden koşmadı önce ki postlarda öküzce benimle evlenmeyi hakettin demiştim dalga geçti millet onu refere ederek yazdım o mesajıda dwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mithat said: evlenme teklifi olarak gamer bir insandan gamer bir insana aklıma gelen şey kucuk mario space invader tarzı basit kolay oynanabilir yapması kolay bir oyun yapıp sonunda oyunu kazanınca BENİMLE EVLENMEYİ HAKETTİN falan tarzı bir yazı çıkmasını düşünüyorum :D Abi bunu yapma bence ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 nasıl teklif ettin peki? paylaşmak istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mithat said: Aradan nerdeyse iki yıl gecmiş vay be Cumartesi evlendik şuan bodrum Hilton'da balayındayız Kız o kadar haketti evlenmeyi sonucunda evlendide ahahahaah^ kezbannnnnnnnnnnnn asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mithat said: Kız peşimden koşmadı önce ki postlarda öküzce benimle evlenmeyi hakettin demiştim dalga geçti millet onu refere ederek yazdım o mesajıda dwo Anlaşıldı şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mithat said: Aradan nerdeyse iki yıl gecmiş vay be Cumartesi evlendik şuan bodrum Hilton'da balayındayız Kız o kadar haketti evlenmeyi sonucunda evlendide ahahahaah Beyler bodrum hilton'u aradım rezervsayon tarihinden post tarihini karşılaştırıp çiftleri buldum. Eşinin adı soyadından da feysbuk hesabına ulaştım. Birazdan başlığın linkini gönderiyorum.. Elveda sebastian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 otellerde seve seve veriyor zaten bilgileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ahaha lordargos sen kaşınma bence abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 senko said: nasıl teklif ettin peki? paylaşmak istermisin? Yazdım sanıodum galiba yazmamıştım kinder süprizi dikkatlice açıp oyuncak kısmına yüzük koydum verdim böyle dikkatlice geri paketleyip o da normal sanıp açtı şaşırdı falan hoş oldu ama sıcağına hissetmedim sonra çok ağzıma sıçtı fikir iyi güzel hoş ama SİMİTÇİde olmayaydı iyiydi diyerek haklı tabii SİMİTÇİde pek olmadı sanırım asafagdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 tam bir öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 çayına ataydın yüzüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ahuaauh simitçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Simitçide bana teklif edilen her şeyi otomatik reddederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ağbiyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bombilo said: çayına ataydın yüzüğü ahaahah. hakkaten tam bir öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bari simit sarayı filan mıydı? "Seni saraya götürdüm ehe ehe" diyip sıçmanı kötü espriye bağlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ayranın içine mi attın yüzüğü abi, simitçide evlilik teklifi mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 seni susamlara boğacam da dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 "Evlenek mi la?" diyeydin bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 vay ayı vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 hobby jöle de kullanıyondur sen Mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ben önce yüzüğü çaktırmadan yediricem. sonra korkutup altına sıçtırıcam. süpriz olur, kesin kabul eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 suratına sicmazsa iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar