Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

Yeni achievementlardan bazıları oyuna gelecek ve henüz söylenmeyen yenilikler konusunda ipuçları veriyor:

G’day

Kill an elite enemy Sniper with one of your own snipers in single player

Regenerate This

Kill an elite enemy Medic with explosive damage in single player

All Hands on Deck

Get at least 4 kills with XCOM Base Security personnel

Apotheosis Denied

Deal with the newest global threat

Where in the World

Make certain of the new threat's location

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

base defense mission olayını geri getirsinler artık, en iyi mission türüydü. o herhalde, iyi bari.

yok yahu, base e dunyanin savunmasini dosedin mi inebilen ufo yoktu zaten. hatta patch oncesi versiyonda ufo da base i tek bir koridorda uzaylilari kistiracak sekilde dizayn eder, sonra elerium a elerium demezdik yani.

guzeldi tabi, cesitlilik azalmasin istiyorum. ama en iyi mission da degildi hani.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ufonun inebileceği üs bırakıyordum ana ekibin olduğu üssü sırf çatışma olsun diye, yoksa oyun ilerledikçe o ufo raiding görevleri bay ki ne bay. denize düşürtüyordum ben, burada onu da yapamıyoruz. illa zorla temcit pilavı gibi yediriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

ben ufonun inebileceği üs bırakıyordum ana ekibin olduğu üssü sırf çatışma olsun diye, yoksa oyun ilerledikçe o ufo raiding görevleri bay ki ne bay. denize düşürtüyordum ben, burada onu da yapamıyoruz. illa zorla temcit pilavı gibi yediriyorlar.

evet, ben de denize dusurturdum bir sure sonra. ayrica oyunda ustalasana kadar gece teror missionlarina da hic bir zaman inmezdim. havada turlardim gunduz olana kadar. sonralari oyunun tadi tuzu oldu gece teror missioni :P gorus dustugu icin dibinde krizalit bulmak paha bicilmez :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ya terör missionları çıkmadan önce haritada panik seviyesi en yüksek olan yerlere müdahale etmen gerekiyor. Ayda bir çıkıyorlar zaten. Görev çıkınca gitmezsen panik seviyesi tepeye vuracak yere gidip diğerlerinin tehlikeli seviyeye çıkmasına göz yummak zorundasın. Sonra bir dahaki terör görevine kadar riskli kıtaları yine aşağı indirmen lazım.

Oyunun başında uydu işini oturtamazsan mutlaka ülke kaybedersin.
Sosyal ağlarda paylaş

benim gözlemlediğim kadarıyla oyun özellikle sizi zora sokacak şekilde çıkarıyor o seçenekleri. ülke kaybetmek sorun değil, tam tersine safra atmak gibi çalışıyor sistemin kötülüğü sağolsun. koca sid meier ile oturup bunu tasarlamışlar ya, harbi bravo.

güney amerika'yı kaybetmekten çekinmeyin bir kere. olduğu gibi ilk onlar gitsin. avrupa ile amerika'yı, bir de bonusu için afrika'yı tamamlamaya çalışın ilk. bir de ödüle göre değil, paniğe göre seçin hedefleri. iki hedef de aynı önemdeyse enginarlıyı seçin. satellite ve nexus inşaatı devamlı birinci öncelikte olsun para ve kaynak harcamalarınızda. bu prensiplerle hareket edince görev kaybetmediğiniz sürece oyunu kaybedemezsiniz classic'te.
Sosyal ağlarda paylaş

yok post-mortem anlattı jake solomon "sid ile oturduk strategic layer prototipleri oynayıp denedik, yıkıp baştan yaptık" filan diye, hatta sid'in kendi tasarladığı bir prototipi gösterdi. bir tek orada katkısı olmuş işte zaten tasarıma.

"jake kaybettikçe kazanıyoruz bu nasıl sistem" dememiş mi yani ben anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...