Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

Belli sayıda ülke konseyden ayrılınca kaybediyorsun.

Bölümü geçtim dediğin anladığım kadarıyla abduction mission gibi bir şey, herhalde seçmediğin ülkenin ya kendisi ya da aynı kıtadaki başka ülke panik üst sınırındaydı. Onu seçmeyip oraya ekstra panik gidince konseyden ayrılmıştır, gg.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamları lab e gönderdiğin an belli oluyor sanırım, öyle bir önlem almışlar yani. Yoksa lab den çıkarken save edip tekrar load edebiliyor olman lazımdı =P Save alacaksan lab e göndermen alman lazım yani.

İşin kötü yanı favori adamların gifted çıkmayınca yazık oluyor, kaç mission gitmişin, ben genelde ayırdıklarımı saç, kılık felan tekrar düzenliyorum diğerkerinden farklı oluyor. Psi özürlü çıkınca emekli oluyorlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oynarken ilk yaratıp customize ettiğim, ad koyduğum ve çoğu göreve götürdüğüm karakter gifted çıktı. Belki generic olmayan tiplerde gifted çıkma ihtimali daha fazla olabilir. Ama onun dışında yedek takımımda generic bir rogue'da gifted çıktı. 2 full squaddan iki tane gifted çıkması yeterli bence. Bütün takımı gifted yapmak gibi bir zorunluluk yok. Sniper ve heavy'e her turn ihtiyaç duyuluyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuncu adam nasıl aşıyor kendini eheh classların 3-4 taneye kadar yedeklerini tutuyorum arada missionlara götürüyorum. Ama beni uyuz eden support class olmuştu, 20 tane adamdan sonra anca gifted çıktı canımdan bezmiştim. Birde asker alırken ne almak istediğini seçemiyorsun o komik, 10 adam alıyorum hiç support çıkmıyor tam deli etmişti beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...