Wolas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 super oyunmuş çok geç kalmışım yine :S dün indiriyortdum gece 10 gibi bitmiş bakayım nasılmış dedim saat 4 oldu yarın iş var diyerek yattım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Ek paket hoş görünüyor ama hikaye olarak falan hiçbir şey eklemiyor gibi görünüyor. Yeni düşmanlar ve üniteler güzel tamam da oyun için yeni mekanikler ve yeni görev türleri eklenmezse çok kısa ömürlü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 silah ve armorları almak için ellon mu ole bişi gerekiyor onu nerden bulucam dikkaet ettimde epeydir gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Wolas said: silah ve armorları almak için ellon mu ole bişi gerekiyor onu nerden bulucam dikkaet ettimde epeydir gelmiyor elerium icin az hasarlı ufo lazım. ilerde bazı zuzaylılardan da dusecek ama onları da oldurebilmen icin basta baya bir elerium harcamıs olman gerekiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 lazerli tüfeğin 2. versiyonuna geçtim geçtiğim andan beri düşmüyor :S neyse düşer elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Düşmüyor derken? Kendin atölye de yaptırmıyormusun onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ölemi oluyor farkında değilim kaçırmışım onu ne yapınca oluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Labaratuarda geliştirdiğin herşeyi atolyeyi açıp belli miktar para ve bazı yan materyaller ile üretebiliyorsun. Kendileri düşmüyor yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yapılış malzemesini konuşuyorduk biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Elerium ufo görevlerinden gelir başlıca, abduction veya terror mission yapmışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=EF3AwytdPh8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 green man gamingde şu an xcom collection ı indirimde bu voucher koduyla GMG20-8MUTY-M21VN $ 14.4 gmg xcom collection This pack includes: XCOM Enemy Unknown Elite Soldier Pack Slingshot Content Pack XCOM: Terror from the Deep XCOM: Apocalypse XCOM: Interceptor XCOM: UFO Defense XCOM: Enforcer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tablet versiyonunu aldiktan sonra pc versiyonuna bakmaz oldum. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Şu ek paket gelmeden slingshot dlc'sini alim diyorum ama topu topu üç görev için 6 dolar vermek çok gereksiz geliyor >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 sakın verme zaten, indirimi bekle 1,87'ye filan almıştım. değen birşey değil kesinlikle 6$'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yqqSRxuD_TM Yeni upgradelerden bahsediyor. 2 yeni düşmandan fazlası olacak diyor. Yeni görev çeşitleri hakkında gelecekte konuşcaz diyor. Yeni Second Wave optionlarından bahsediyor. Öyle yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 lan dun bolumu gectım kaybettın dedı :S oyun bıttı istatistikler falan çıktı :z ne olucna oyunu kaybediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Belli sayıda ülke konseyden ayrılınca kaybediyorsun. Bölümü geçtim dediğin anladığım kadarıyla abduction mission gibi bir şey, herhalde seçmediğin ülkenin ya kendisi ya da aynı kıtadaki başka ülke panik üst sınırındaydı. Onu seçmeyip oraya ekstra panik gidince konseyden ayrılmıştır, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 yeni oyuna başladım dün gece şuan adamlara psy ozellıkler goretıyorum. is this the end ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Near the end. Spoiler vermeyelim de, psi özellikleri olan bayağı bir adam yapman ve o psi özellikleri görevlerde kullandırarak psi level atlatman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 zilyon tane adam gönderdim psy laba aralarından 1 tanesi yetenkli çıktı. şimdi hepsini dismiis ettim 90 adam sipariş ettim bekliyoruz kurulca gelsinler diye :D belli bir sistemi varmı bu gifted olayının? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Adamları lab e gönderdiğin an belli oluyor sanırım, öyle bir önlem almışlar yani. Yoksa lab den çıkarken save edip tekrar load edebiliyor olman lazımdı =P Save alacaksan lab e göndermen alman lazım yani. İşin kötü yanı favori adamların gifted çıkmayınca yazık oluyor, kaç mission gitmişin, ben genelde ayırdıklarımı saç, kılık felan tekrar düzenliyorum diğerkerinden farklı oluyor. Psi özürlü çıkınca emekli oluyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ben oynarken ilk yaratıp customize ettiğim, ad koyduğum ve çoğu göreve götürdüğüm karakter gifted çıktı. Belki generic olmayan tiplerde gifted çıkma ihtimali daha fazla olabilir. Ama onun dışında yedek takımımda generic bir rogue'da gifted çıktı. 2 full squaddan iki tane gifted çıkması yeterli bence. Bütün takımı gifted yapmak gibi bir zorunluluk yok. Sniper ve heavy'e her turn ihtiyaç duyuluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sonuncu adam nasıl aşıyor kendini eheh classların 3-4 taneye kadar yedeklerini tutuyorum arada missionlara götürüyorum. Ama beni uyuz eden support class olmuştu, 20 tane adamdan sonra anca gifted çıktı canımdan bezmiştim. Birde asker alırken ne almak istediğini seçemiyorsun o komik, 10 adam alıyorum hiç support çıkmıyor tam deli etmişti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 İşte bir an önce gelenler Squaddie gelsin upgrade ini alman lazım böylece classları doğrudan görüyorsun basıyorsun dismiss i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar