Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

Darklight1903 said:

abi ilk toplantida 4 ulke council'dan ayrildi ahahahaha. ekrani camdan asagi aticaktim. panic 5'teyken degil 5+1'deyken gidiyolar saniyodum. cok sacma olmus ya. ilk gorevin ardindan sahip oldugun her seyi gray market'ta satip satalite yapsan bile 3 tanesi gidiyor.

impossible harbiden impossible'mis. combat'lerde de sitkim siyrildi reload yapmaktan. impossible ironman bitiren varsa bu oyunu tatilya'ya falan goturmek lazim.

Daha ondan ötesi var, Impossible'da Elerium'un half-life'ı var. Elinde duran kullanılmayan Elerium'un gün geçtikçe miktarı azalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

evet civ5 expansion'ları gibi olacak herhalde, umarım oyundan çıkardıkları şeyleri ekliyordur.
said:
If the player has finished the game on Impossible Mode, these four additional Second Wave features will be unlocked:

War Weariness: Council funding goes down over time.
E-115: Elerium degrades over time.
Total Loss: Lose all soldier gear upon death.
Alternate Sources: The power source cost to build facilities increases dramatically.
Sosyal ağlarda paylaş

Koduum Chrysalid leri. 1 hp li 2 tanesi geldi güzelim Major'umu öldürdü (7 + 7 + 1 poison next turn). Sinirlendim çıktım. Bono bastı kahkahayı.

ETA: Stunlanmıyor mu onlar? O yüzden kaybettim adamı, 1 hp li diye yanına yürüdüm, stun seçeneği açılmadı, o bir vurdu, öbürü geldi bir vurdu gg.
Sosyal ağlarda paylaş

4 tane düğmeye basıp sonra trenin kontrol odasına geçmen gereken habire muton spawnlanan bölüm mü o?

Hepsini öldürmene gerek yok, ben bi tane thin man bırakarak bitirmiştim. Her adımımı save ede ede gittim, bayağı load ettim. Bölümü 4 kişi ve sıfır upgradele bitirmiştim Classic'te ama imanım gevredi.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun bayağı bi düzlüğe girdi, bilerek ay sonunu bekliyorum, beacon yapmıyorum ki para gelsin adamlarıma 3-5 kıyafettir ekipmandır alayım.

10 tane uydu attım, 4 tanesi daha 3-5 güne atılmış olacak, geriye bir tek güney amerika kalacak uncovered olarak. Araştırmalarda şu ana kadar çıkanlar içinde 1 tane hariç hepsini yaptım, onun için de 5 weapon fragment daha lazım, sonra o da bitecek. Otopsilerde Berserkera, Sectoid commandera ve hackli dronea kadar geldim, ilerisi daha çıkmadı zaten.

Param yok pek, ama ekibin yarısını donattım, kalan yarısına para lazım. Foundry'de pek bir şey yapmadım, onları tamamlıyorum ufak ufak.

1-2 yer hariç hepsinde panic level 1-2. Kuzey Amerika ve Avrupa'ya Firestorm da yaptım. Alienleri gördüğüm yerde kafalarına gömçürüyorum.

Bi 1000 kredi param gelse direkt bitirmeye girişecem artık.

Ekip pek değişmedi. Daha psişik işine girmedim.

2 Assault (biri archangella tepeden biri aşağıda close combatçı), 1 heavy, 1 sniper, 1 scout ve 1 alloy shiv (Buna da bi tane hover alacam.)

Artık kolaylaştı oyun sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir noktadan sonra rahatlıyorsun(özellikle ana görevlere abanmanın düşmanın olduğunu çözdükten sonra). Bölge kaybetmeyecek duruma gelip çekirdek bir ekip oluşturuyorsun. Sonra çekirdek ekibin yanına zor olmayan görevlerde stajyer vererek yedek takım çıkarma denemeleri yapıyorsun. Yedeklere asıl kadronun eski zırhlarını dağıtıyorsun. Hatta bazen sıradan görevlere sadece yedek kadroyla gidip başarılı oluyorsun derken... Ana grubundaki en sevdiğin ikinci adam ölüyor. Yerine gelen yedek takımdaki zenciye bir türlü ısınamıyorsun. Hatta bir görevde seni yüz üstü bırakıp bütün takımın hastanelik olmasına sebebiyet veriyor. Bu sırada en sevdiğin adam psişik çıkıyor ve asıl ekibinden kalanlarla ana görevi tamamlıyorsun.

Sonra ölerek son görevi göremeyen favori elemanın mezarına gidiyorsun.

Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Bir noktadan sonra rahatlıyorsun(özellikle ana görevlere abanmanın düşmanın olduğunu çözdükten sonra).

Hah işte tam bunu farkedince rahatladım. Priority gördükçe ona abanıp duruyodum, sonra hiçbi araştırma yapmadan ilerledi durdu oyun, mal gibi kaldım. Artık ana araştırmaları olabildiğince erteleyerek takımı güçlendiriyorum.

İlk takımıma çok ısındım. Ölen yok daha, benim eleman assault, ama shotguncı değil rifle'cı assault. İsmini, tipini nickini falan kafama göre verdim (diğer elemanlarınkine pek dokunmadım), çok tatlı ekip oldu. Hatta bi ara 2. bi oyuna başlamıştım, diğer kadroya ısınamadım diye vazgeçmiştim eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Resmen ekibimle bağ kurdum zaten. Bir de oyun çok güzel nickler veriyo.

Assault'umu değiştirdim bir tek, Nilth demişti, Archangel yaptım. Sonra oyun ilerleyince Archangel armor diye zırh çıktı sevindim.

İngiliz hatun supportum vardı, hatuna nick olarak Scotch geldi. Süper bence, istesem daha güzelini bulamazdım.

Yine Sniper'ım var bi tane, nick "Omega" geldi. Sniper için müthiş nick. Direkt "son", çok çok iyi.

Heavy olarak görevden gelen çinliyi kullanıyorum, default nickle geldi Chillachong mudur nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...