Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Sam

Öne çıkan mesajlar

yunanistan ve suudi'leri de geçtim, iskoçya var oyunda ya. ordusu olmayan özerk bölge. şaka gibi. üstelik büyük britanya varken. türkiye'yi bilmiyorlar filan değil, her civ'e osmanlı koyuyorlar kaç oyundur. resmen hiçe saydı herifler. konseye de mısır koyuyorlar gene türkiye yok.

tam dayaklık adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Olm

Adamlar okuyor internetten, Türkler inen UFO'yu taşla kovaladı diye, düşünüyorlar ve X-COM gibi bir organizasyona Türklerin girmeyeceğini düşünüp oyuna koymuyorlar. Sormuşlardır X-COM kurulurken bize, biz de Türkün Türkten başka dostu yok demişizdir girmemişizdir organizasyona.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

yunanistan ve suudi'leri de geçtim, iskoçya var oyunda ya. ordusu olmayan özerk bölge. şaka gibi. üstelik büyük britanya varken. türkiye'yi bilmiyorlar filan değil, her civ'e osmanlı koyuyorlar kaç oyundur. resmen hiçe saydı herifler. konseye de mısır koyuyorlar gene türkiye yok.

tam dayaklık adamlar.

Konseye koymamaları normal. 4ten fazla ülke istemiyorlar konseyde denge için tahminen. Avrupa'ya da koysa Asya'ya da koysa olmuyor. İspanya, İtalya falan bile girememiş Avrupa'da.
Sosyal ağlarda paylaş

ya oyundaki tek türk kelimesi bir mısırlının soyadı şimdiye dek gördüğüm. nato'nun en büyük ikinci ordusunu koymamak resmen edepsizlik. hiç hafif kelime de kullanmıyorum, bariz art niyet var çünkü. dlc ile bile koymadılar.
Rewendor said:

Elimde 10 tane Alien nav comp var, ABD 3 tane istedi, 161 para veriyo, paraya da ihtiyaç halindeyim ama Nav Comp'lar da değerli diyolar. Veriyim mi?

ver gitsin, daha tonla çıkacak. oyunda bana yetmeyen tek şey chrysalid corpse oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya lol siz şu Natonun ikinci en güçlü ordusu tatavasına inanıyor musunuz Allahaşkına? Olay sırf kalabalık değil abi, Suriye'nin bizden fazla tankı mı uçağı mı ne vardı son sayımda. Suriye diyorum.

EDIT: Özellikle bugünden sonra olası bir savaşta orduyu onbaşıların yöneteceğini de düşünürsen :P
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Ya lol siz şu Natonun ikinci en güçlü ordusu tatavasına inanıyor musunuz Allahaşkına? Olay sırf kalabalık değil abi, Suriye'nin bizden fazla tankı mı uçağı mı ne vardı son sayımda. Suriye diyorum.

EDIT: Özellikle bugünden sonra olası bir savaşta orduyu onbaşıların yöneteceğini de düşünürsen :P

aslında sole bırsey var.. er gucu ne kadar fazla ıse okadar avantajın var cunku capture dedıgımız sey birliklerle yapılan bir tatava..istedigin kadar ucak olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir counci reportu daha 16 üyeyle tamamlamayı başardım. 2 kere geriden load yapmam gerekti ama iyi gidiyorum şimdilik.

Başlarda *priority* yazan research'lere atlıyodum, sonra anladım ki mass effect angutluğu varmış bu oyunda da, priorityler hikaye devam ettiriyo, aa öyle yazıyo diye atlarsan sonra oyunun yarısında bitiyo oyun. Şimdi tam outsider shardda bıraktım onu, diğer görevlere takılıyorum. Böylece bir acil durumda 2 günde o araştırmayı tamamlayıp base assaultla panic levelları sıfırlayabilirim.

Bir tek para konusunda çok sıkıntım var.

Başta labratory yapmadmı diye deneyler bi süre geç geldi, bu saatten sonra da gerek yok diye yapmıyorum da, para işini çözemedim. Damaged eşyalar bitti, gray marketa ceset üstüne ceset yığıyorum. Parasızlıktan adamlarım cıbıldak geziyo.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilk toplantida 4 ulke council'dan ayrildi ahahahaha. ekrani camdan asagi aticaktim. panic 5'teyken degil 5+1'deyken gidiyolar saniyodum. cok sacma olmus ya. ilk gorevin ardindan sahip oldugun her seyi gray market'ta satip satalite yapsan bile 3 tanesi gidiyor.

impossible harbiden impossible'mis. combat'lerde de sitkim siyrildi reload yapmaktan. impossible ironman bitiren varsa bu oyunu tatilya'ya falan goturmek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...