Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 en güzel assault nicki bana geldi herhalde all day killing alien bitches all day every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 heavy: nuke sniper: ghost assault: devil dog support: prophet mada mada! ha bir de campaign'lerinizi bitirince puanlarınızı da yazın görelim. :p ilk classic run 7481 almıştım. ha bir de impossible ironman bitirmiş adamın teki şimdiden lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Herhangi bir goreve giderken su adam gelsin, bu gelmesin diyemiyor muyuz ya ? Bir de benim bir eleman 1 aydir falan revirde. Sadece wounded yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 squad seçim ekranında alttan clear ile atabiliyorsun bi adamı, sonra aynı kutucukta add squad çıkıyor, ordan yeni adam seçebiliyorsun. bahsettiğim ekran şu: http://i.imgur.com/tTa1W.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 altta yanyana üniteler var edit unit le giyidiyorun clear unit le slotu boşaltıyosun sonrasında add diyip koyarsın.. woundedın yanında parantezle gün yazması lazım? şu default ayarlarda oynamayıp oyunun tuşlarını bozan arkadaş gibi ypamış olmayasın sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 keşke oyunda zorluk seviyesini customize edebilme olsa. artık şunun yerine: http://i.imgur.com/vbzu4.jpg şu tip ekranlar görmek istiyorum: http://i.imgur.com/m2Dcv.png http://i.imgur.com/NDpvy.png mesela kişisel olarak ai'nin daha zor, tahmin edilemez olmasını istiyorum. öte yandan benim birimler de bir vuruşta ölmesin istiyorum. rpg oynarmış gibi olacak ama o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 sharky said: Bir de benim bir eleman 1 aydir falan revirde. Sadece wounded yaziyor. barracksda bi tane upgrade var, askerlerin wounded sürelerini %50 mi ne düşürüyo onu yap, arkana bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 abi iyi ki orijinal almamişim bayağı bayağı kötü. yani konsol ui'sine laf ettiğimiz skyrimden beter menüleri. ki strateji oyunu bu. menülerle oynaniyor. iki üç görev sonra şift deli bastim. belki expansion/dlc ile toparlar biraz da o zaman düzelir. potansiyel yok değil dicem de düzelecek gibi de değil. ufo extraterreistials gold (kesin yanliş yazmişimdir da nese) cok daha xcom. o yüklüydü pcde ona döndüm. zaten ikincisi gelecek xenonauts falan da gelecek. adam gibi interceptler falan yapilabiliniliyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 UI resmen savaşıyor istedigini efektif biçimde yapama diye bi adamı biyerden biyere koşturdun, yanındaki adamı seçecen, mapin en arkasındaki snipera kayıyo kamera, sakal çıkıyo bırak turn benim degil mi istedigim sıra ile yerleştireyim adamları Bİ DUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ya şunları biraz resmi forumuna da yazsanız da düzeltseler sequel'de expansion'da filan, herkes "BEST GAME EVAR, SANK YU FIRAXIS" başlıkları açtı ufak bir grup hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Ya oyunu bitirdik fln diyosunuz. O kadar kısamı ya orj Xcom da bayağı kasardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 maalesef. hemen bitireyim dersen 20 saat. uzatayım dersen uzuyor gerçi, final görevini yapmadan devam edebiliyorsun sonsuza kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 20 saat azmis yahu. Ilk ufo 2 ay oyalamisti beni. Ha o zaman kucuktuk ayri mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 200 tane filan adam kiraladıktan sonra MUSTAPHA TURK diye suudi arap çıktı. gülsem mi ağlasam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bitirdim ben de demin oyunun sonu çok meh olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 oyunun sonu cliffhanger zaten expansion veya devam oyunu için bariz. devamını plandıklarını göstermesi açısından sevindirici en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 spoiler olabilir, daha oyunu bitirmediğim için spoiler almış olabilirim, yine de merak ettim: council dediği farklı bir uzaylı ırkı felan mı çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 20gig miş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bone orası muallak. bitirdiğinde tartışırız, benim bir teorim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Ne kuduz adamlarsiniz, ne zaman baksam steam de XCOM oynuyorsunuz, ozellikle lafim sana Sam. Nazarim degsin diye yaziyorum, benim vaktim olmuyor bu kadar. Yaslandik demekki.. Son goreve geldim (galiba), bitirmeye kiyamiyorum cunku bastan baslamaya mecalim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ya açık olduğu her an oynamıyorum gerçi, oyun bayağı hafif ram'de 800mb filan. alt+tab yapıyorum, gidip yemek yiyorum vs vs dönüp oynuyorum sonra. oyunda göründüğüm vaktin yarısı öyledir herhalde. ben de ikinci campaign'i bilerek bitirmiyorum çünkü baştan başlamak yerine böyle freeplay daha keyifli benim için. ama tek pişmanlığım bütün ülkeleri uydularla donatmam oldu. abduction mission'lar bitti artık gelmiyor. sadece ufo mission'ları geliyor onlar da hem sıkıcı hem 3-4 map var aynısını çevirip duruyor. uyduyu veya uplink'ini de kaldıramıyorum. bekliyorum bir ufo çıksın düşürsün diye ama beceriksizler onu da yapamadı hala stealth uydularım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Yanliz oyun fena sariyor, bitirdikten sonra dishonored oynayasim gelmedi. keske biraz daha uzun yapsalardi veya skirmish modu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 freeplay skirmish sart, yada 4-8 player multi koymalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bitti sonunda Full geared sniper la son daki eleman nin cut scene i girmesi ile oyunun bitmesi bir oldu. Son combat i epic bekliyordum, double tap > etherel > gg, diger mob larda yok oldu o olunce. Meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar