codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 said: Minibüsler kalkıyor İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yakın zamanda minibüslerin kaldırılacağını, taksiciler için ise ortak bir çağrı merkezi kurulacağını söyledi. İSTANBUL - Megakent ile ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan önemli açıklamalar geldi. Bir televizyon programına katılan Topbaş, "Minibüsler kaldırılacak. Ama minibüs esnafını mağdur etmeyeceğiz. Mesela; bu esnaf otobüs hatlarına yönlendirilecek" dedi. Artık taksilerin caddelerde boş dolaşmayacağını ifade eden Topbaş, "Bir çağrı merkezi kuruyoruz. Bir caddede kaç taksi aracı olacağını merkez kontrol edecek. Araçlar çok güvenli olacak. Kartını okutabilen şoför, kontağı açabilecek. Başkasının kartını okutan, aracı kullanamayacak. Taksilerin içinde panik düğmesine varacak kadar ileri bir yöntem kullanılacak" diye konuştu. Topbaş, Milliyet gazetesinin haberine göre İstanbul'daki trafik sıkıntısıyla ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı: ÖZEL ŞERİTLER GELİYOR "Projelerimiz sayesinde bu sorunu 1-2 yıla kadar çözeceğiz. Metro hatları genişletilecek. Yeni metro hatları açılacak, otobüslerin hepsi yenilenecek. Taranmış şeritler yapıyoruz. Otobüsler ve 3 yolcu taşıyanlar bu şeridi kullanacak. Bunları termik kameralar okuyacak. Akıllı kavşaklar yapıyoruz. Bekleme azalacak." kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/25310916 sabahları durakta beklerken korna çalmasalardı yeterdi böyle iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Gayet iyi oldu bence. Onları trafikten cıkarıp yerine otobüsleri koyuyorsun çok daha legit bir ulaşım saglanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 metro onemli metro, onu costursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 minibüsler resmen bok ama ulaşıma çok büyük esneklik sağlıyorlar bakalım her hatta otobüs koyabilcekler mi ne olcak merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Minibüs kalkması iyi değil ama taksi olayı süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Kaldırdıkları yerlere birebir otobüs seferleri konulmazsa katliam olur yalnız. Ama soteye yatan minibüsçüler yerine efendi gibi durağında duran otobüsler her zaman tercihim tabi. Metronunda çabucak açılması lazım artık yeter yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 minibüsleri değil de minibüsçüleri kaldırsalardı daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 xunn said: Gayet iyi oldu bence. Onları trafikten cıkarıp yerine otobüsleri koyuyorsun çok daha legit bir ulaşım saglanıyor. teoride öyle ama ara yerler var mesela otobüsün girmesinin zor olduğu yada girdiği yerlerde var ama şuan mesela oradan 4 minibüs geçtiği sürede 1 otobüs falan geçiyorsa acaba minibüsler kalkınca orada ki sayı artacak mı yoksa otobüs koyacaklarsa bile ana hatlara vs mi koyacaklar. ben pek zannetmiyorum iyi olacağını birde minibüs iyi işe yarıyor bazı yerlerde çok aralardan hızlı gidiyor falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 geceleyin minibüsle gitmek çok daha rahat oluyor, özellikle 12 den sonra otobüs beklemek çok uzun sürüyor. alternatifini yaparlarsa hoş olur. minibüs plakasına 500k verenler qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 komple kaldırsınlar, minibüsçülere otobüs falan vermesinler sol şeritten gidip yolcu almak için sağa direk kıran adamlara önce tekrar ehliyet kursu, trafik eğitimi vermek şart bi de bunu otobüsle yaparlarsa şenlik olur hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Süper karar ama şimdilik sadece bikaç hat kalktı, umarım 1-2 seneye hepsi tamamen kalkar. Ayrıca ana caddeye park olayı da kaldırılmalı artık, yoksa pek bi fark olmaz tek şerit çalışır yine. edit: Bide bu minibüsçüler acaip isyan edecek onu da söyleyeyim, çoğu it uğursuz ve dernek başkanları falan genelde mafyatik adamlar, kolay pes etmezler bırakmazlar böyle ballı kazancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yıllardır minibüse binmiyorum. kalksın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi her sabah karşıdan geçicem diye sola baktığımda "düdüdüdüdüt düdüt" yapıp önümde, yaya geçidinin ortasında duran bi gerizekalı istemiyorum ben ya. kalksınlar. hiç biri insan gibi kullanmıyo zaten minibüs caddesinde. hepsi kendini DTM pilotu sanıyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 minibüs yoluna sarı dolmuş koyacaklarsa ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Minibüsçülerin eğitildiği ortak bi merkez mi var abi, hepsi mi aynı olur memlekette ya sdfg. Eğer bi iş bulup yönlendireceklerse gerçekten kaldırsınlar. AMa adamlar da aç kalmasın. Gemlik-Bursa minibüsleri vardı eskiden. Sonra kaldırdılar, 4 minibüs sahibi minibüsünü verdi 1 otobüs aldı. Özel halk otobüsü olarak devam ediyorlar işlerine şimdi. İlk yıl maddi olarak sıkıntı çektiler ama şimdi memnunlar hallerinden. Öyle bi sistem yaparlarsa güzel olur İstanbulda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi raylı sistem ya of ya. =/ 1960lardan kalma trenle evin buradan 9 dkda kadıköye gidiyorum. arada bi sürü durak var. aynı yerden minibüsle min 15 dk. trafik varsa 25-30 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Özel halk otobüsü olmasın ya, onların da pek farkı yok minibüslerden. Bence minibüsçüleri bu sektörden uzaklaştırmaları lazım, trafikte bu halleriyle ne kullansalar farketmez, her türlü sakat adamlar. Taksiciler için de ehliyete ek ağır bi kurs konabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 haberi okursan; "taksicileri de düzenleyecez" diye bi iddia var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ağaç tornası belki halleder, gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 minibüslerin kalkması yetmez ki onları süren yaratıklar bisiklet kullansa gene S lvl threat oluştururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ben bi kere minibüste yalansız en arkadan soforun bozuk para zulasına kadar uçtum minibüste hataya yer yok.2 dakka tutunmayı bırakmaya gelmiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 20 yıldır kaldırcaklar zaten minibüsleri.yalan olur o iş.bi kaç bölgede kaldırırlar belki ama minibüs olmadan istanbulda bazı yerlere ulaşım imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Red said: ben bi kere minibüste yalansız en arkadan soforun bozuk para zulasına kadar uçtum minibüste hataya yer yok.2 dakka tutunmayı bırakmaya gelmiyor sdfs Bunu ben de yaşadım 4-5 sene önce sfasdgsd. En arka sağ tarafta oturuyordum bu j9 minibüslerde. Ani bi fren yaptı herif, ama gerekswiz fren yani. Yarışıyorlar mıydı napıyorlardı hatırlamıyorum. Bilirsiniz arka 4'lü acayip sıkışık olur. Yani o köşedeki insanın o sıkışıklıkta kalkıp uçması çok zor. Hesap edin nasıl bi fren. Direk en önde şöförün yanındaki 2'li koltuğun arkasına yapıştım böyle. Ama uçan adam sabri sinir krizi geçirirdi görse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 abi o sağ açık en sakatı ztn.ayağınla destek alman gerekiyor yoksa ani frende şansın yok yani tutunmuyorsan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Çok fena hakikatten ya. Çaresizlik ne anlama geliyor, o an havadayken öğrendim yani. Hayır hamle yapabilecek bi durum da yok. Bırakacaksın kendini süzüleceksin, öyle bi durum. Fenaydı cidden sfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar