bariz alacak beşiktaş.. Hatta ilk yarı bitmeden atabilirse fark bile olur
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
SL 18. Hafta | Beşiktaş JK - Eskişehirspor | 4 Ock 20:30
beşiktaş yensin ya zararı yok
Alamazsa iyice hakkı yenmiş olacak.
hava şartları beşiktaşın hakkını yiyor!
Edu dan acik mi olur carvalhal..bu kdar da ayrmci olma..koy burak kaplani oraya
Ohhh bee
beşiktaş en acı zamanlarda bile yaşama tutunmaktır.
Ahmet Bali arkadaşımızla inşallah daha çok maç izleyeceğiz.
artık lig maçlarına yorum yapmak sıkıyor beni . lig için fazla iyi olduğumuzu gerek skorla gerek futbolumuzla fazlasıyla gösteriyoruz . yedek kadroyla bile ligin en iyilerini sırayla geçiyoruz . şu saatten sonra beşiktaşın sadece avrupadaki maçlarını seyredeceğim .
besiktasin bu futbolla avrupada olmasi mucize.
umarim 8 lik bir vaka daha yasatmaz Turk milletine.
hayirlisi.
hayirlisi.
avrupa maçını izlemene de gerek yok.barça ya da real'le maç yapınca izlersin.
azcik adam olunda yok sekiz yer yok dokuz yer falan avrupda temsil eden takimlari destekleyin cirkeflik yapmayin
gelen puan ulke puani sizin tuttugunuz takimlarada yarar belki grplara kalmaya yetebilirseniz
safdggssd
gelen puan ulke puani sizin tuttugunuz takimlarada yarar belki grplara kalmaya yetebilirseniz
safdggssd
hayirlisi.
Ne avrupa ligini gözünde büyüt, ne de Beşiktaş'ı bu kadar küçümse.. Bu takım öyle ya da böyle, grup kolaydı falan dersin belki ama grubundan lider çıktı. Beşiktaş haketmiyorsa bu ligde kim hakediyor?
iyi de bende onu dedim zaten. relax
edit: @knox
edit: @knox
hayirlisi.
Ne avrupa ligini gözünde büyüt, ne de Beşiktaş'ı bu kadar küçümse.. Bu takım öyle ya da böyle, grup kolaydı falan dersin belki ama grubundan lider çıktı. Beşiktaş haketmiyorsa bu ligde kim hakediyor?
sakin olun dostlar. ben troll'e trollce cevap verdim sadece.
benim bir ustumde inanilmaz komik bir mesaj varken , benim mesajimda ona atfen yapilmisken, ciddiye alip rage atmanin anlami yok.
pektemek golcuyum diye nasılda barım barım bağırıyor beee
Bu Almeida ya sakatlandıktan sonra kabızlık bulaşmış, adam tüm topları kaleci kucağına attı be. Uzun sakatlık geçirmeden evvel her maç yazıyordu.
Öne çıkan mesajlar