Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO kıtlığı çekiyorum

Harvey

Öne çıkan mesajlar

Fortuna said:

DCUO oyna leveling kolay, 2 hafta sürer en fazla, pve kısmını bilmiyorum ama 1 haftada pvp'de de çok iyi gear yaparsın. Skill point için feat kasması var (açıklayamıcam git bak ilgileniyorsan) o biraz sıkabilir belki ama hepsi o kadar.

Oynadım T3PVP T2PVE set dizdim 2 DLC'yide aldım karakter Premium. Fire/Tank kastım CR57 Tüm Raidlere girdim. Ama sıktı oda charı satıyorum şuan yeni bi oyun arayışındayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

abi şu eve çok yavaş ilerlemese güzel oyunda pf... 52 gün oynadım ve bıraktım. belki gün gelir yine açarım.

eşinden dostundan oyun parası bulup, pvp ye istediğin tarza skill kasmış karakter almak gerek. hızlı bi giriş istiyosan :P.
6 milyar oyun parasına satıyorlar offical forumlarında.
parası olan arkadaşın var ise, bu para koymaz ona.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Xenocide said:

abi şu eve çok yavaş ilerlemese güzel oyunda pf... 52 gün oynadım ve bıraktım. belki gün gelir yine açarım.

eşinden dostundan oyun parası bulup, pvp ye istediğin tarza skill kasmış karakter almak gerek. hızlı bi giriş istiyosan :P.
6 milyar oyun parasına satıyorlar offical forumlarında.
parası olan arkadaşın var ise, bu para koymaz ona.

kasılmış karakter almak hiç tarzım değil. sıfırdan kendi ellerimle üreticem onu. bedavaya verseler almam sdfgs daha doğrusu alırım, sonra satarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...