Harvey Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Son zamanlarda çok MMO kıtlığı çekiyorum boşlukta hissediyorum kendimi önereceğiniz free mmo varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Dragon Nest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 free mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 buy to play'de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Atlantica Online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ağlama malis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 DCUO oyna leveling kolay, 2 hafta sürer en fazla, pve kısmını bilmiyorum ama 1 haftada pvp'de de çok iyi gear yaparsın. Skill point için feat kasması var (açıklayamıcam git bak ilgileniyorsan) o biraz sıkabilir belki ama hepsi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Fortuna said: DCUO oyna leveling kolay, 2 hafta sürer en fazla, pve kısmını bilmiyorum ama 1 haftada pvp'de de çok iyi gear yaparsın. Skill point için feat kasması var (açıklayamıcam git bak ilgileniyorsan) o biraz sıkabilir belki ama hepsi o kadar. Oynadım T3PVP T2PVE set dizdim 2 DLC'yide aldım karakter Premium. Fire/Tank kastım CR57 Tüm Raidlere girdim. Ama sıktı oda charı satıyorum şuan yeni bi oyun arayışındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 cenx said: ağlama malis zaaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Swtor oyna işte millet ona takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 free istiyo abi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 APB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Eve oyna. 3-4 ay kasarsan sonra self-sustain modunda para vermeden oynamaya devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 evet free sayılır eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 acıma eve oyna demeye gelmiştim,slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Aluriel said: evet free sayılır eve gel de gezegen dikelim yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 abi şu eve çok yavaş ilerlemese güzel oyunda pf... 52 gün oynadım ve bıraktım. belki gün gelir yine açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Deacon said: APB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 apb zevklidir eğer o tür seviyosan bide 1-2 arkadaş edinince tadından yenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Apbye 6 arkadaş başlayacaktık bi girdik oyuna hepimizin oyun kasıyo oynayamadık çok onur kırıcıydı.Sistem gereksinimlerine falan baktık yetmiyomuş sistemimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 swtor'da sarmadı beni. wow'a geri mi donsem diyorum acaba tekrar? aion'a mı başlasam? aoc'a rift'e ya da warhammer'a yeniden bir şans mı versem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 aion subatta free oluyo. ben subatta tekrar başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Xenocide said: abi şu eve çok yavaş ilerlemese güzel oyunda pf... 52 gün oynadım ve bıraktım. belki gün gelir yine açarım. eşinden dostundan oyun parası bulup, pvp ye istediğin tarza skill kasmış karakter almak gerek. hızlı bi giriş istiyosan :P. 6 milyar oyun parasına satıyorlar offical forumlarında. parası olan arkadaşın var ise, bu para koymaz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 benim bu mmo isteyenlere şimdi git 3 yıl sonra gel diyesim geliyor ya. belki ayda sevişener diye birşey çıkar da farklı bir soluk gelir piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Densiz said: Xenocide said: abi şu eve çok yavaş ilerlemese güzel oyunda pf... 52 gün oynadım ve bıraktım. belki gün gelir yine açarım. eşinden dostundan oyun parası bulup, pvp ye istediğin tarza skill kasmış karakter almak gerek. hızlı bi giriş istiyosan :P. 6 milyar oyun parasına satıyorlar offical forumlarında. parası olan arkadaşın var ise, bu para koymaz ona. kasılmış karakter almak hiç tarzım değil. sıfırdan kendi ellerimle üreticem onu. bedavaya verseler almam sdfgs daha doğrusu alırım, sonra satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar