paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/19544282.asp 2013'e kadar kapalı olacak"mış",yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 esk - ist kalkcak ona cok üzüldüm,ayrıca anadolu yakası trafik de gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Kocaeli üniversitesi gg Efe Tur kral oldu, Metro Turizm ise TAM zamanında girdi ihaleye her zamanki gibi. Kesin içeriden tüyo almıştır herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 zaten kaç kişi kullanıyor ki treni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abi cok insan kullanıyor o hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bayağı çok hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 araba almak için bi şartım daha oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 GYTE, KOÜ ve hatta SAÜ'nün İstanbul'dan gelen öğrencileri ki hakkaten çok büyük bi kısım oluyo bu, kullanıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ben ankaraya nası gitcem ya şimdi. hayatta otobüse binmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 uçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 cok kullanmıyordum ama kötü olmus mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu haberi alınca kalp krizi geçircek bi arakdaşım var.adam hergun biniyordu lan okula giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 "nutella yerim" said: esk - ist kalkcak ona cok üzüldüm,ayrıca anadolu yakası trafik de gg oha bunu yapamazlar yapılmamalı darthvadernooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Lyvanna_Dolores said: "nutella yerim" said: esk - ist kalkcak ona cok üzüldüm,ayrıca anadolu yakası trafik de gg oha bunu yapamazlar yapılmamalı darthvadernooo.jpg yaptılar bile ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 çok saçma olmuş bu ama ya. mevcut hattı kapatmadan yeni hat yapmak çok mu zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 evet ben efeturla gidip geldim 2 yıl şimdi özel servisle gidip geliyorum istanbulda çalıştığım için epey bir trafik olacak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 ee biz napçaz şimdi kocaeli üniye gitmek içiN :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Çok kötü oldu, hep kullanırdım treni, karayolu stresi yoktu en azından. Uğraş dur şimdi offf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Red said: bu haberi alınca kalp krizi geçircek bi arakdaşım var.adam hergun biniyordu lan okula giderken aynen lan kuzenim gidiyordu benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Ben GYTE'de okurken her sabah istasyonda milleti görüyordum. Tıklım tıklım ekspresleri doldurup Kocaeli Üni'ye gidiyorlardı. Onlar için tam bir kaos olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 oha mahrumiyet resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 kocaeli üniversitesini kapatabilirler artık zaten dağın başına taşıdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 otobüs fiyatları tavan yapar şimdi god dmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 mahrumiyet değil ama mecburen özel sektör ve fahiş otobüs fiyatları üstüne yoğun trafik sıkışıklığı bilet bulamamak oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 otobüs derken sanırım şehirler arası otobüsü kasdettin evet bence de artış olur onlarda ayriyetten benzin fiyatları da artabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar