Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 suBzer0 said: Deacon said: En son 3 yil basi once falan seviserek girmistim. Zaten ondan sonra sevisemedim pek. abooo ne haldesindir şuan sen :) Muhendisim abi ben dogustan immune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 http://i.imgur.com/2yrJf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 İlk sayfada biri olupta beraber olamamam demiş katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Ben hedef koydum kendime 5 aticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 yazık lan hala sevişemeyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 xunn said: Sevişerek değil de, sevdiceğin yanında sıcak sıcak yorgan altında çok kral girilirmiş şimdi düşündüm de. PAŞALAR, PAŞALAR. ben terlerim, fenalik gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 paticik garsoniye servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Sonütücü said: Ben hedef koydum kendime 5 aticam. çıkarmadan atarsan o zaman bi değeri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Chaotic said: 5 senedir yılbaşına kordonda satranç onarken giriyorum negzel lan ben hiç şikayet etmezdim. çok ideal hatta neden olmasın nesper negzel hem kordon hem satranç aww ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Sevismek mi ? o ne ? Kimin teorisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Lyvanna_Dolores said: Chaotic said: 5 senedir yılbaşına kordonda satranç onarken giriyorum negzel lan ben hiç şikayet etmezdim. çok ideal hatta neden olmasın nesper negzel hem kordon hem satranç aww ye beni de çağırın diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 izmirde olamıcam ki finaller 2sinde =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 2 ocak tokat gibi tarih ya final için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 aquila said: xunn said: Sevişerek değil de, sevdiceğin yanında sıcak sıcak yorgan altında çok kral girilirmiş şimdi düşündüm de. PAŞALAR, PAŞALAR. ben terlerim, fenalik gelir. kız soğuksa güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 arkadaşlar kız arkadaş kaçmıyor.her zaman sevişebilirsiniz ama yılbaşı gibi günlerd topluca evde toplanmak eglenip içip içip sızmak her zaman güzeldir sevişme demiyorum.yılbaşı ertesi yine sevişebilirsin sdfs.2012ye hoşgeldin sevişmesi bakalım 2012 de sevişme degişmiş mi yoksa hala aynı şeyleri mi yapıyorduk denemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Yılbaşında sevişince bütün sene sevişerek geçmiyor o yüzden ne kendinizi ne de kızarkadaşınızı kasmayın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 abi sevişmeyi kasılacak birşey olarak görüyorsa zaten o kız arkadaşı değiştirmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 memleketin büyük çoğunluğu evlenmeden önce sevişmeyi ahlaksız ve hafif meşrepli bulan kızlarla dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 e tabi hacım sonuçta bizim kültürümüz o şekilde şekillendi yıllardır normal yani benim kastım şu idi. bu aktiviteyi yapan ama yapmayı üff kim yapıcak şimdi yaa şeklinde gören kesimi kastetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 bu gidişle kodlarla sevişecem. ama edilgen taraf olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 xunn said: Sevişerek değil de, sevdiceğin yanında sıcak sıcak yorgan altında çok kral girilirmiş şimdi düşündüm de. PAŞALAR, PAŞALAR. sen ocakta sigara yakisyorsun. ne sevgilisi ne sevismesi. kirpiksiz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Yılbaşında sevişmek eğlenmek değil de, eski bi kız arkadaşımla karşılıklı oturup sohbet etmek isterdim, eskilerden falan konuşurduk. sonra sevişirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 sevişmek çok ilkel birşey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 fili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 askerdeyim. bizim bölükle giricem 150 kişi. sevişmeyiz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar