wuriss Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Warfrontlar ve world pvp si var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 world pvp'ye en müsait oyun şuan. bu hafta tüm accountlar açık. ben de dün akşam döndüm. gayet mutluyum şu an yeni content falan da var. PvP Rift'ler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 gordugum kadari ile icewatch pve server i. Yani heryerde pvp acik degil sadece warzone larda , dogru mudur ? Rift gibi world pvp ye acik bir oyunda yazik etmis oluruz diye dusunyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 abi o değil de. ben yokken yeni bir grafik ayarı falan mı getirdiler oyuna anlamıyorum. eskiden high detail'da çok rahat oynadığım oyunu şimdi medium da bile zor oynuyorum. yani 100 kişinin olduğu riftlerden bahsetmiyorum bile. normal mesela ember isle'da gezerken hayvan gibi kasılıyo. codex'te öyle falan filan. patch'le bi uyumsuzluk mu vardır nedir? bf3'ün aktığı makine lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Görüntü kalitelerini baya yükselttiler sanki mediumda bile high da gibisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ben de bi arkadaşla beraber başladım guardian rogue ve cleric olarak takılıyoruz. server recommended olan english pvp serverı ismini hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bedava hafta ne kadar daha sürecek? bir de bu oyun çok iyiydi, ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Kendi adıma -SWTOR failinden sonra- açtım hesabı tekrardan. Mis gibi ya. 2 dungeon, 1 WF. Canın sıkıldıysa patlat bir rift. Topiğe de cevap verelim: İyi bir server seçip mis gibi başlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben 2. kez dondurdum vakit eksikliğinden mmorpg oynayacaksan tavsiye ederim. iyi bir server seçtikten sonra gayet eğlenceli. ben tek takılıyordum bu yüzden baydı biraz guild yabancıydı raidlere yetişemiyordum yetişsem de çok sürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Yabancı forumlarda bu oyunun PVP si yok, ona göre dizayn edilmemiş tarzı QQ'lar var, ama buradaki herkes pvp baya iyi demiş, open world pvp'si iyi denmiş. Tabii ki sizin yorumlarınıza güveniyorum da yine de çelişki büyük gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Rift'e pvp'si iyi denmesinin sebebi "bence" world pvp'nin mümkün olması, o da pvp serverlarında tabi. Şimdi değişiklik var mı bilmiyorum ama developerlar bile oyunun ilk başlarında Rift'in pvp değil pve ağırlıklı olduğunu söylüyorlardı ve bu yüzden pvp'deki class dengesizliğiyle adam gibi ilgilenmiyorlardı. 6 ay oynadıktan sonra kasım gibi bıraktım. O zamanlar classlar arasında baya bi dengesizlik vardı, gelen giden öpüyodu aynı rankteki mageleri felan. En yüksek rankteki bir oyuncuyu 2 rank düşüğü 3 oyuncu gelse kesemiyordu. Topice bağlayayım :) Bence pve beklentiliyseniz Rift'e başlayın. pvp beklentiliyseniz azimle GW2'yi bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben çok oyanayamadım ama benim zamanımda (ilk aylarda) rift'lerin çevresinde open pvp yapıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 19-22 haftasındaki beleş süreyle oyunu açtım. Guardianların capitalında bırakmışım karakteri oyunu kapatırken, açtığımda koca şehirde 1 kişi vardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 server transfer yapsaydın. ingilizce pvp serverındayım ben, popülasyon gayet yerinde. world event, pvp rift falan açıldığında herkes akıyor, fps 3'e falan düşüyo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Gangren said: 19-22 haftasındaki beleş süreyle oyunu açtım. Guardianların capitalında bırakmışım karakteri oyunu kapatırken, açtığımda koca şehirde 1 kişi vardı :p whitefall server diyorsan eger trial server oldu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
etu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Icewatch serveri hem genel hem de Türk populasyonu olarak en kalabalık server. Yeni başlasanız bile sıkılmazsınız çünkü devamlı content gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Hiç rift oynamamış WOW seven birisi için rift nasıl f2p oyun olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Rift F2P bir oyun değil. WoW gibi aylık ödemeleri olan bir oyun. WoW'dan sıkılanlar için şu an piyasada oynanabilecek en iyi mmolardan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 etu said: Icewatch serveri hem genel hem de Türk populasyonu olarak en kalabalık server. Yeni başlasanız bile sıkılmazsınız çünkü devamlı content gelişiyor. rift de world pvp olmayan bir server oldugu ( yok ister pvp yi acar kaparsin deme, ona world pvp denmez ) icin oyunun yari content ini kacirmis oluyorsunuz haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Her zaman başlanır rifte. Adamlar kendi çaplarında güzel güzel çalışıyorlar ve oyunu geliştiriyorlar gerçekten. Ben firma olarak çok beğendim adamları. Ne aşırı bir reklam, satmaya kasma durumları var nede oyun patladı galiba fazla ilgilenmiyelim modundalar. Ben 7-8 ay hardcore oynadım rift, gerçekten çok fazla keyif aldım.Swtor için bıraktım sonrada allak bullak oldum. Şimdi heycanla bekliyorum biraz zaman geçsinde daha çok patch biriksin sonra tekrar akıcam uzun süreler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Rift ilk çıktığında 6-7 ay oynadım sonra guilddeki anlaşmazlıklar yüzünden bir an soğudum bıraktım. SWTOR a başladık oynadık 3 ay oldu boş boş dolanıyoruz. 1. Yıl diye birkaç gün free olan rift e girip bakayım ne dedim. Nasıl geliştirmişler o oyunu öyle hayret ettim. Ortamlar daha bir canlı daha akıcı aksiyonlar dönüyor sürekli. Baya keyif aldım swtor hesabımı kapadım Rift'e devam edeceğim. Trion Starwars oyunu yapsa Bioware den daha iyisini yapacağına artık şüphem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,6190718 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ayrıca rift hakkaten şu an piyasadaki en sağlam mmorpg bence. zamanında bırakıp da şu sıralar oyunu denememiş olanlar baya şey kaçırıyor. gw2 çıkınca onu bi deniycem. o zamana kadar gogo rift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ben de uzun zaman sonra 2-3 gün önce beleş diye "hele bi' bakayım" dedim. Ya her girdiğimde Trion şaşırtıyor beni. Adamlar çalışıyor bildiğin. Böyle devam ettikçe oyun, nedense ben mutlu oluyorum, 2 ayda bir falan oyuna girdikçe. Rift' bu sefer (ne zamandır var tabii bilmiyorum ama) yeni bir aksiyon olayı daha eklemişler. "Adventure bilmemne" gibi bi' şeydi. Giriyorsun 4-5 kişi grup yapıyor, oraya buraya gidip görev hallediyorsun. Yanisi; Trion'un güzel çabaları ile oyunun tansiyonu bugüne kadar hiç düşmeden devem etti/ediyor. Bir çok mmo deniyorum, ücretli, ücretsiz, demo, beta, zor, kolay vs. ama en çok tebriği bana göre şu an Rift ve Trion hak ediyor. Zaten 2011'in en iyi mmo'su seçilmesi de tesadüf değil elbette. Ben çok ayran gönüllü oldum artık mmo konusunda. Tüm oyunlardan sıkılır oldum kısa zamanda, raidler falan zorunluluğa bağladıkça kaçasım geliyor her yerden. Fakat biraz raid yapasım olsa eskisi gibi (ulu manitu korusun tabii), güzel bir guilde girer Rift oynarım. Hiç de tereddüt etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 raiding i instancelar dışına çıkardığı için oyun çok fazla zaman yemiyor aslında. tabii greenscale bilmem ne falan var da ben hiç bulaşmadım onlara. sabah 9 akşam 18.30 çalışıyorum, eve gelip oynama imkanım 2 saat falan anca. ama SOTSOG diye bir guilddeyim, mature gaming community diyoruz kendimize eheh, akşam girince sürekli bir rift aksiyonu oluyor. rift raid ler zaten 30 dk falan sürüyor ve düşen itemler da gayet güzel. kalan vaktimde pvp yapıyorum, open world olsun bg olsun. haftasonu geceleri bazen instance falan atıyorum zevkine. tek derdim makinama upgrade çektikten sonra düşen fps m. onu da halledebilsem tam şukela oyun. bence diablo 3 veya gw2 çıkana kadar açın acc ları. raid yapamıyorum, öyleyse ezik player kalacağım gibi bir şey yok yani. t2 itemlar için gereken marklar t2 5 men instance lardan da düşüyor. pvp itemları çok sağlam. rift itemlar ha keza. trion 10 sene öncesinin mythic'i resmen gözümde. ben de her çıkan oyunu oynadım şu ana kadar hemen hemen, daoc 1, rift 2 dir gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar