aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Okuyan arkadaşlardan ricam tek cümle ile özet geçmeleridir. Çok kararsız kaldım, zevk alarak okumazsam birşeyi olmuyor ve zaman harcamış gibi hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Dan Brown kötü bir yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Yani Gerge okuma demek istiyor. Ben açıklamamı yapayım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 İki cümle kullandın ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Sen iste 3 cümle kullanayım. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bi özet geçeydiniz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 baska bi kitabini okuduysan, bunu okumana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 dan brown'ın the lost symbol ve da vinci şifresi kitaplarını okuyup beğendiğimi söyleyebilirim. dijital kaleyi yarısında fırlatıp attım. böyle saçma bir bilgisayar var. o bilgisayardan birileri hakkında bilgi çekip çıkartıyorlardı. bu bilgisayar tüm dünyadaki dijital verileri bir şekilde kendinde barındırıyordu. yani angels and demons, symbol, code gibi bir kitap değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Biz senin zevkini bilemeyiz ki. Hem kitaptan zevk almak ne yav. sfdlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ortalama bi adamım ben, genelin zevklerine uyarım o yüzden sordum ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 http://images.borders.com.au/images/bau/97801370/9780137027415/0/0/plain/understanding-digital-signal-processing.jpg Bu daha faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bir de tavsiye vereyim. bir cümlelik kitap tavsiyesi isteme her yerde. burda bizbizeyiz. bir şey olmaz ama başka yerde ayıplarlar belki. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 belki okudum sizin algılarınız üzerinde bir araştırma yapıyorum? hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Dan Brown'ın Da Vinci Şifresi hariç bütün kitapları lame. Hele Meleklerle Şeytanlarda, kayıp sembolde falan gülerek okuduğum yerler olmuştu yani, sırf bitsin diye devam etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 aramil said: belki okudum sizin algılarınız üzerinde bir araştırma yapıyorum? hehehe iyi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ".Tek cumleyle ozeti kolay Karakterler aynı setting farklı. Hersey aynı sadece fantasyde 40k settingine gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bikaç kitabını okudum dan brown'ın, dijital kale dahil ve dijital kale ile ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hiç mi okuduğunuzu anlamıyorsunuz ama ya... tek cümle özet bu kadar zor olmamalı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 kitap tırt yaa bence "olasılıksızı" oku okumadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 dan brown kral oku . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 photographer said: kitap tırt yaa bence "olasılıksızı" oku okumadıysan okudum onu gayet keyifli ve sürükleyiciydi. oylama da ilginç devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 BonePART said: ".Tek cumleyle ozeti kolay Karakterler aynı setting farklı. Hersey aynı sadece fantasyde 40k settingine gecmis. 40k ise zevklidir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Dünyanın en kötü yazarı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 daha kötü yazarlar da var da, ciddi olarak hayatımda okuduğum en tırt kitaplardan biriydi dijital kale. kitabı okuyacağın süreyi duvarı seyrederek geçirsen daha faydalı bir aktivite yapmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yorumlar okuma diyor, ankette tam tersi! oy verenler yorumları alalım, tek cümle özet geçin! lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar